Nie znam Cię, ale chyba Twój post + ajema i Sunrisa dotarły do mnie najbardziej.Cieply wrote:Zagłosowałem na nie, jeżeli przejmujesz się wynikami ankiety i tym co inni mówią to nie powinieneś PL organizować bo w końcu i tak pękniesz i to zostawisz.
Jeżeli jesteś gotów zrobić ten turniej tak jak Ty go widzisz, nie patrząc na głosy osób, które same mają na niego wyjebane, a przez własne animozje do Ciebie lub Twojego teamu robią wszystko żeby jednak Ci się nie udało, to olej wyniki tej bezsensownej ankiety i rób swoje, bo nikt inny chyba dupy nie ruszy.
Zrobię Wam to PL czy Wam się podoba czy nie.
Jeśli ktoś nie ma zamiaru grać to jego prywatna sprawa tak samo jak to ile cm ma kloc, którego właśnie postawił w kiblu...
Zmian dotyczących regulamiu oraz ogólnych postanowień i reszty zasad dotyczący turnieju, nie ma.
Shadow oddawaj admina, spokojnie jak Wam się zachce głupich żartów to je zostawie i napisze do kogoś inteligentnego jak Ty żeby mi wytłumaczył...
Jedna mapka na razie do mnie dotarła, czekam na resztę.
Pomijając już fakt, że nie łapie po cholere bawicie się w podchody... Chcieliście pomóc to trzeba było napisać coś normalnego i konkretnego...
Debilnych ironii nikomu tu raczej nie potrzeba.
Z pomocy Wujka Scrappa mimo wszystko rezygnujemy...
Skoro dla tylu osób, to że ktoś wykłada na nagrodę jest złem to nie ma sensu żeby Scrapp marnował na to swoją kasę.
Większość jest gotowa. Nie pozostało nam nic innego jak czekać na mapy i zapisy teamów.
Także wybywam na zasłużony 1,5 tygodniowy urlop...
W jakiś dzień może jeszcze wbije, żeby poczytać kilka żartów i dennych pocisków
Pozdrawiam normalnych. pi***olę hejtów.Komu się nie podoba to na siłę grać nie karzę...
ps. taaaak Słowikiem jak z kobietą- zmienny jest ^^
Edit: Shadow nadal czekam na wyjaśnienie tego żartu, bo tak patrze na temat Cobhama i widzę, że nie tylko ja tam nie widzę nic zabawnego, ani nic pokazującego, że to dowcip...