zapraszam do ogladniecia
http://www.youtube.com/watch?v=Yp-qVLyCNb4

No tak, to przecież tylko 1080pcrowmaster_13 wrote: jakość też taka sobie
Doprawdy potrafisz gołym okiem zauważyć różnice w fps o 0,05 setnych? Wielkie GZ!Nie o rozdzielczość chodzi, Joker, a o płynność - wygląda mi na 23,95fps albo 24fps, a płynne zaczyna się robić dopiero od 30 w górę.
Mój błąd, nie 23,95 a 23,97. Literówka.wickeD wrote:Doprawdy potrafisz gołym okiem zauważyć różnice w fps o 0,05 setnych? Wielkie GZ!Nie o rozdzielczość chodzi, Joker, a o płynność - wygląda mi na 23,95fps albo 24fps, a płynne zaczyna się robić dopiero od 30 w górę.
No to porównaj sobie film Blade'a, choćby i w 1080p:wickeD wrote:Z tego co pamiętam youtube i tak przetwarza filmik do 25 fps, więc nie ma różnicy.
to jest rzeczywiście ciekawe pytanie.crowmaster_13 wrote: I nie powinno być "x3nun AT Trackmania Tournament"? Zdaje mi się, że "on" używa się jak coś leży np stole. Ale pewności nie mam z tym.
Dobrze wiedzieć, bo ja niedawno dopiero odkryłem ten zespół i po prostu chciałem mieć ich utwory w filmiku. Jeżeli faktycznie tak wszyscy ich używają, to mogło wyjść troszkę niesmacznie. Jednak myślę, że trochę przesadzasz bo wiele obejrzałem filmików i jeszcze nie natrafiłem na ich utwory mimo, że już sporo widziałem tych samychLexiu wrote:Rise Against po raz wpizdyliardowy

AAN, bo to jedyny, poza moimi własnymi, film, o którym wiem, z jaką wartością FPS był kręconyx3nun wrote: No i kur**, dlaczego w prawie każdym takim temacie ktoś musi zapodać "Above average noobs" ?
No to wybaczam, bo też wybierałem muzykę pod mój gust, nie cudzyx3nun wrote:Dobrze wiedzieć, bo ja niedawno dopiero odkryłem ten zespół i po prostu chciałem mieć ich utwory w filmiku.
najbardziej poprawnie już nie ma w tym wypadku, jest to już tylko i wylacznie sprawa stylistyki i gustu.iam wrote:imho najbardziej poprawnie byłoby "x3nun on tmt tracks".
mylisz konstuktywna krytyke z jechaniem kogos.misza0 wrote:Wy nie macie o czym gadać? Każdy z was napisałby inaczej tytuł i uważałby, że napisał dobrze. Zrobił mały błąd, ale szczerze, kto patrzy na tytuł filmiku i na to, czy jest napisany poprawnie gramatycznie?
Jedyna rzecz którą blejd zj... w filmiku to jakość, reszte robił jak xen chciał więc się go nie czepiać ;] ew. xena się czepiajcie