Jak odzyskać klucz?
- CreativePL
- Doświadczony driver
Jak odzyskać klucz?
Witam po długiej przerwie. Zgubiłem swoje opakowanie po grze i nie mam pojęcia jak odzyskać mój CD-KEY. Potrzebny mi jest on do przesyłania Copersów :/

Jak odzyskać klucz?
Na odzyskanie CD-Keya chyba nie ma bezpośredniego sposobu...Jednak ja "odzyskałem" w pewnym sensie swój bo kombinowałem na stronie https://player.trackmania.com/main.php i w zakładce "dedicated servers" wpisałem kiedyś kod,ale to był łud szczęścia,wątpię żeby on Tobie się przytrafiło 

- CreativePL
- Doświadczony driver
Jak odzyskać klucz?
Ja niestety nie wiem jak Ci pomóc ale jak już poruszony został ten temat to chciał bym zapytać czy istrenie możliwość spisania sobie jakoś tego kodu jak mam konto i gre zainstalowaną i wszystko działa ? Bo szczerze chyba gdzieś go posiałem i d*pa by była jak bym miał coś przeinstalowywać 
Zonkuś
Jak odzyskać klucz?
Klucz nie jest problemem. jeżeli masz konto to klucz poszukaj na necie. Nie musisz mieć tego samego żeby zainstalować gre. Nawet ktoś CI może podać
- CreativePL
- Doświadczony driver
Jak odzyskać klucz?
Masz jakieś pomysly, na jakich stronach szukac> Bo na wszystkich dostaje tylko comunity code, a nie cdkeya.Kubek wrote:Klucz nie jest problemem. jeżeli masz konto to klucz poszukaj na necie. Nie musisz mieć tego samego żeby zainstalować gre. Nawet ktoś CI może podać

- peciolublin
- V.I.P.
Jak odzyskać klucz?
kubek pirdzielisz glupoty bo każda plyta ma inny serial , wiec jak mu ktos poda to i tak nie będzie gral na swoim starym koncie i watpie zeby w ogóle to przeszlo
Jak odzyskać klucz?
Albo weź jeszcze raz poszukaj dokładni opakowania od TM może znajdziesz
A tak tez miałem problem z cd-key i jak z neta brałem to du*a nic to nie dało musiałem swojego szukać aż w końcu znalazłem.

- CreativePL
- Doświadczony driver
Jak odzyskać klucz?
Niee. Gra została pozyczona, a temu komu go pożyczyłem siedzi obecnie za granicą.

Jak odzyskać klucz?
No to już chyba nie odzyskasz jedyna opcja zadzwoń do tej osoby żeby Ci gre odesłała