Ksenun Movie Maker !
Ksenun Movie Maker !
Na razie walczę z jakością, ale z moim kompem chyba nie będzie to wygrana walka, obsługą nowego programu i na razie wywalczyłem coś takiego :
tmpl://www.youtube.com/watch?v=oQfPcWXqR-I&feature=youtu.be
tmpl://www.youtube.com/watch?v=oQfPcWXqR-I&feature=youtu.be

Ksenun Movie Maker !
przejebac z nothem:e
A tak na serio to gj i filmik spoko
Co to za czcionka na samym poczatku?
A tak na serio to gj i filmik spoko
Co to za czcionka na samym poczatku?

- złozi
- Junior ujeżdżacz
Ksenun Movie Maker !
Dobra robota xen. Jakość jest wystarczająca aby ujrzeć tego skila, gg 
Ksenun Movie Maker !
יצט גיין צוריק צו דער שווער טעקנאָו ווידעא
Ksenun Movie Maker !
Czemu odrazu tak ostro? PRzeciez pisal, ze jego 1 filmik ;PSzrama wrote:יצט גיין צוריק צו דער שווער טעקנאָו ווידעא
Nie no, spoko jest, ale następnym razem pobaw się trochę kamerką, nawet zwykłym zmienianiem gracza ;P
Ksenun Movie Maker !
I tak najlepszy efekt był taki jak tuz po starcie bolid się sklonował i były 2 takie same. xenia jakiegoś uber awarda powinien za to dostać.
buziaki.
Ksenun Movie Maker !
No ładnie ładnie 
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Ksenun Movie Maker !
Srsly, co tam jest do zachwycania się? Nudniejsze od jakiegoś lol-video od amatora, bo tu nawet Hock jest kompletnie "wyexploitowany",
Discord: vanitasss
Ksenun Movie Maker !
No nudne, sam lepszego bym nie zrobił, ale nic tu nie ma, czym można było się zachwycić, poza czasami ofc.
Ksenun Movie Maker !
Filmik jak filmik, dwoje dobrych graczy, znana mapa, jak każde wideo i jak każde mi się podoba.
Strasznie lubię oglądać jazdę przy bandach bo sam lamię jakbym jeździł bez monitora więc u siebie tego nie widzę.
Od 55sec czuję jakby to wszystko stawało się wolniejsze, ale to może dlatego, że prosty fragment mapy.
GG and GJ
Strasznie lubię oglądać jazdę przy bandach bo sam lamię jakbym jeździł bez monitora więc u siebie tego nie widzę.
Od 55sec czuję jakby to wszystko stawało się wolniejsze, ale to może dlatego, że prosty fragment mapy.
GG and GJ

Ksenun Movie Maker !
Postaram się, tylko, że tutaj nie miałem akurat co zmieniać bo nie mogłem skubańca wyprzedzić xdmisza0 wrote:Nie no, spoko jest, ale następnym razem pobaw się trochę kamerką, nawet zwykłym zmienianiem gracza ;P
Wiesz nie chodziło mi o wykonanie jakiegoś filmu z uber efektami i pomysłami przebijającymi Stevena Spielberga. Preferuję raczej proste filmy czysto skillowe. Taki chciałem zrobić, taki zrobiłem, więc nie doszukuj się nie wiadomo czego. Tak, zrozumiałem oklepane. Kurde, oklepane, ale moje !Lexiu wrote:Srsly, co tam jest do zachwycania się? Nudniejsze od jakiegoś lol-video od amatora, bo tu nawet Hock jest kompletnie "wyexploitowany",
Dzięki wszystkim i buziaczki dla szramy

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Ksenun Movie Maker !
Oookej, spoko. Tylko to już jest sześćdziesiąty czwarty ESL-Hock, który widzę w pure skill-video, gdzie zmienia się czcionka czasu i skin drivera. BORING. Rozumiem, marketing celowany etc, nie należę do grupy docelowej bo nie widzę nic interesującego w oglądaniu tego samego po raz kolejny. Haterz gonna hate
Keep it up, bro, jeśli jesteś z nich zadowolony 
Discord: vanitasss
Ksenun Movie Maker !
Co Ty pierdolisz Lexiu? :C
Xen chciał się podzielić czymś co zrobił, a Ty napinasz.. :/
Ksenun Movie Maker !
no nie wiem jak inni, ale w poście Lexia widzę, tylko opinię, chyba, że opinia to napinanie się to przepraszamToby wrote:Co Ty pierdolisz Lexiu? :C
Ksenun Movie Maker !
Xenun why masz jakiś nick ksenonochujek idźpan w chooy spolszczyłeś się
Filmik fajny bo jest muzik dobry
poza tym skill mega dobry
ale filmik trochę nudny za brak zmiany kamery albo jakiś cudnych efektów
GJ Xenia
Filmik fajny bo jest muzik dobry
GJ Xenia

Ksenun Movie Maker !
Lex już cwaniaczy, bo studiuje, targetami napier*ala, hah, zabawne ;D
@temat
Ksen, jak to ma być skill video, to nie ma co oceniać, bo skill video to napisy początkowe - przejazd - koniec. Tyle. Jakość trochę można by podrasować, widać, że kombinowałeś najlepszą jakość/najniższej pojemności, jest okej, ale pracuj pracuj
@temat
Ksen, jak to ma być skill video, to nie ma co oceniać, bo skill video to napisy początkowe - przejazd - koniec. Tyle. Jakość trochę można by podrasować, widać, że kombinowałeś najlepszą jakość/najniższej pojemności, jest okej, ale pracuj pracuj
Ksenun Movie Maker !
Przegryzło się w końcu na jutube i można hd załączyć ! Troszkę jakość się poprawiła 

Ksenun Movie Maker !
Niestety post pod postem, ale jest coś ciepłego. Pierwszy raz bawiłem się kamerą. No i dopóki nie kupię nowego kompa to o lepszej jakości mogę pomarzyć
Polecam obejrzenie na youtube w 720p.
tmpl://www.youtube.com/watch?v=Pb--xqjvWfE&feature=youtu.be
tmpl://www.youtube.com/watch?v=Pb--xqjvWfE&feature=youtu.be