Sobie zrobiłem takiego tracka. Nie wiem, czemu - po prostu zrobiłem ;p
http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 79005#auto
A co, gorszy jestem?
A co, gorszy jestem?
Widać, że trasę robiła osoba, która wie jak się gra, ale w edytorze jest nowa. Można ją pomęczyć bez nerwów o nd czy fatalne wymierzenie zakrętów - choć tutaj można się przyczepić do paru miejsc jak np zjazd do zeskoku. Jest chyba troszkę za krótki bo ciężko się ułożyć do skoku bez zarzucenia bolidem na bok, albo po prostu podjazd po zeskoku powinien być bliżej (tzn w lewo). W każdym bądź razie jak na początek całkiem przyzwoicie - 6/10
Repek i award wrzucony.

- złozi
- Junior ujeżdżacz
A co, gorszy jestem?
dałem tmx, cut fhui! 
A co, gorszy jestem?
i jak ajem, lepiej przeczytac post xenuna, który konstruktywnie skrytykowal twoja trase i mial na celu pomoc ci nie robić pewnych bledow przy nastepnej, czy dalej preferujesz "gniot 2/10"?
A co, gorszy jestem?
Jeśli chcesz, Jakub, nie ma problemu, odpowiem na Twoje dziecięce zaczepki.
"Preferujesz" to określenie, które sam sobie wywnioskowałeś, bo było Ci tak wygodniej. Nie powiedziałem NIGDY, że tak wolę, mówiłem, że każdy ma prawo do swojej, nawet nieuzasadnionej opinii. Zanim zaczniesz kogoś oskarżać to się zastanów, czy masz do tego jakiekolwiek argumenty.
Dzięki za wszystkie oceny
"Preferujesz" to określenie, które sam sobie wywnioskowałeś, bo było Ci tak wygodniej. Nie powiedziałem NIGDY, że tak wolę, mówiłem, że każdy ma prawo do swojej, nawet nieuzasadnionej opinii. Zanim zaczniesz kogoś oskarżać to się zastanów, czy masz do tego jakiekolwiek argumenty.
Dzięki za wszystkie oceny
A co, gorszy jestem?
no widzisz, to jednak nie jesteśmy tak daleko od siebie. ja także uwazam, ze każdy ma prawo na wyrazenie swojej opinii, nawet jak nie jest uzasadniona.
jednak chyba oba jesteśmy wstanie sobie wyobrazic, jakby swiat (albo te forum) wygladal, jeżeli każdy by rzucal gniotami 2/10 w okolo siebie.
co do twojej trasy, moja opinia idzie w kierunek xenuna. widac, ze wiesz, jak ma wygladac dobra trasa, ale jeszcze techniczne wykonanie nie jest stuprocentowe.
jakbym musial ocenic, dal bym okolo 5/10.
sam się trochę dziwie, ale przyznaje, ze jestem ciekawy, jak twoje nastepne trasy będą wyglądały, jeżeli technicznie dobrze wykonasz, co masz na mysli.
jednak chyba oba jesteśmy wstanie sobie wyobrazic, jakby swiat (albo te forum) wygladal, jeżeli każdy by rzucal gniotami 2/10 w okolo siebie.
co do twojej trasy, moja opinia idzie w kierunek xenuna. widac, ze wiesz, jak ma wygladac dobra trasa, ale jeszcze techniczne wykonanie nie jest stuprocentowe.
jakbym musial ocenic, dal bym okolo 5/10.
sam się trochę dziwie, ale przyznaje, ze jestem ciekawy, jak twoje nastepne trasy będą wyglądały, jeżeli technicznie dobrze wykonasz, co masz na mysli.
A co, gorszy jestem?
Trasa fajna nawet, tyle że te cuty
jak na pierwszą mapkę to nieźle 
od siebie coś pff, muszę pokombinować jeszcze ^^nie za bardzo czaję o co kaman w tym sony vegas
tmpl://www.youtube.com/watch?v=BxBvZ7ALYPo
sorki za użycie repków
od siebie coś pff, muszę pokombinować jeszcze ^^nie za bardzo czaję o co kaman w tym sony vegas
tmpl://www.youtube.com/watch?v=BxBvZ7ALYPo
sorki za użycie repków
A co, gorszy jestem?
Właśnie wydawało mi się, że ten początkowy jest bezwartościowy, że zaraz się nadgania prędkością, a ten drugi to specjalnie postawiłem murek, żeby tamtędy nie jechać ;p
No nic, dzięki za pokazanie błędów, w razie, jakbym robił coś jeszcze, to wiem na co uważać
No nic, dzięki za pokazanie błędów, w razie, jakbym robił coś jeszcze, to wiem na co uważać