chybeck wrote:Wielkie halo o grę, która nie daje już tyle frajdy co kiedyś (grałem w betę). Z niecierpliwością czekam na Torchlight 2, które będzie 3-4 razy tańsze i 2 razy lepsze, bo robione przez prawdziwych twórców Diablo I.
A ja nie grałem w bete ale szczerze mówiąc, dopiero od 2 poziomu trudności się robi fajnie.

A co do Torchlight - grałem, przeszedłem, szału nie było, dupy nie urwało.
Lewy - Zgadzam się w 100% ze wszystkim

Też mam takie same uwagi. To rozwijanie postaci boli chyba najbardziej, bo nie ma się żadnego wpływu tak naprawdę. Racja, gra na normalu łatwa strasznie.
A ja już przeszedłem wczoraj, jakoś się bardzo nie zagłębiałem i nie zwiedzałem wszystkiego na full ale większość odwiedziłem.

Zajęło mi to równo 16 h. Teraz koszmar robię na multi i już dzisiaj 1 akt pociśnięty.
Lewy wrote:Kolejna kwestia to jak można 12 lat przygotowywać grę, która poszła na moim netbooku lol. Chociaż to akurat jestem w stanie zrozumieć bo w końcu Hack'n'Slashe wymagające nie są.
Zapewne nie robili tego 12 lat. Dali znać, że będzie 3 część dopiero w 2009 r. bodajże, więc sądzę, że mogli ją robić połowę tego czasu (5-6 lat). Co do tego, że Ci poszło. Też czytałem, że specjalnie będą robić tak, żeby gra działała płynnie też i na starszych/niezbyt mocnych komputerach.
Lewy wrote:Taka ciekawostka. Rekordzista przeszedł Diabełka w 4 godziny. To trzeba mieć nasrane

Jak to Bashiok się do tego odniósł (nie dosłownie ale przekaz taki sam) - Bullshit