Gracze Shootmanii
Gracze Shootmanii
Postanowiłem założyć temat z listą graczy w SM by nie było problemu ze znalezieniem kompana do wspólnej gry. Podajcie swoje loginy jeżeli uważacie , że to dobry pomysł.
Login: theone
Login: theone

Gracze Shootmanii
dostałem 30dniwy beta key.. wiec już pobieram : D
Gracze Shootmanii
Eh godziny kwalifikacji mi nie pasują a szkoda bo bym ich tam wszystkich pozamiatał
Jak coś login to: Lewy.
Co do 30 dniowych kluczy to mam 2 na zbyciu? Czekam na oferty
Co do 30 dniowych kluczy to mam 2 na zbyciu? Czekam na oferty
Gracze Shootmanii
Jaaaaaaaaaaaaaa 
Gracze Shootmanii
To ja też pożulę
Lewy ^^
Gracze Shootmanii
Key, Szubi niestety Santa i Oddo byli pierwsi. Poszło na pw.
Gracze Shootmanii
na stronie SM można sprawdzić czy dostało się jakieś beta'key'e ? Jeśli tak to potem wam podam jeżeli mam. Na ipodzie nie działa mi ta stronka

Gracze Shootmanii
Ja dostałem na mail.
Gracze Shootmanii
Dzięęęękuuujęęę!
Gracze Shootmanii
Tez dostalem wlasnie maila z kodem, wiec może w koncu sprawdze, bo jakos nie przekonuje mnie do siebie ta gra;)
Gracze Shootmanii
Dobra sciagnalem;D
Przypomina mi to mod do Q3 instangib (czy jak to się zwalo), szkoda ze nie mozna robić strafe jump'ow jak w Q3, zwlaszcza na fizyce z CPMA, ale coz tak kolorowo nie może być^^
Grafa ladna, gra się nawet fajnie (o ile mozna to stwierdzic po 10min), tylko teraz pytanko: polecacie jakieś serwery, gdzie graja nasi (Polacy), a najlepiej ludzie z tm? Nick mam taki sam jak w tm ofkors, czyli pedalski roz, a login: reev
Przypomina mi to mod do Q3 instangib (czy jak to się zwalo), szkoda ze nie mozna robić strafe jump'ow jak w Q3, zwlaszcza na fizyce z CPMA, ale coz tak kolorowo nie może być^^
Grafa ladna, gra się nawet fajnie (o ile mozna to stwierdzic po 10min), tylko teraz pytanko: polecacie jakieś serwery, gdzie graja nasi (Polacy), a najlepiej ludzie z tm? Nick mam taki sam jak w tm ofkors, czyli pedalski roz, a login: reev