POL vs SWE

Post Reply
Yard
Emerytowany Admin

POL vs SWE

Post by Yard »

no tak, kolejny mecz, który nam niestety nie wyszedl, przegralismy dzisiaj niestety 0-3 (0-19) z drużyna SWE. Trzeba jednak zaznaczyc, ze zlozyly się na to głównie klopoty skladem, bakowalo na m takich graczy jak: mor_olo, Toxic, Bartek_H, nie było tez wiadp1, i przez to musialem się zajac oraganizacja meczu.
Mimo tego wszystkiego, ten mecz był miejscami naprawdę zaciety! i chociaż nie odzwierciedla tego wynik w zaden sposob, w kilku brakowal naprawdę niewiele, zeby zdobyc pkt, jedna tunda zakonczyla się nawet remisem. No coz, trzeba się otrzasnac po tej porazce, ii zebrac się (wszyscy) i ostro potrenowac na decydojacy o wejsciu do playoffow mecz z ITA.

rzucam jeden screen (trocje spozniony) i jeden replay, zawsze lepsze niz nic ;)
http://tmpl.info/matches/swe
Bartek_H
Jeździ konno

POL vs SWE

Post by Bartek_H »

Ja mam niesamowite lagi , ponieważ przekroczyłem limit w neostradzie , i mam download 100 i to mi nie stety nie wystarcza nawet do gry w TM:N ;(
Trackmania Nations ESL Admin
Yard
Emerytowany Admin

POL vs SWE

Post by Yard »

heh, z tego, co widzialem, to neo 512 po przekroczeniu limitu spada do 32/128 , 100 to i tak nie jsst tak zle :)
ShockBoy
Samochodowy prawiczek

POL vs SWE

Post by ShockBoy »

No niestety kolejna drużyna okazala się lepsza od nas chos wydjae mi się przynajmniej z mojego punkktu widzenia ze bylismy momoentami blizej szwdedow niz francozow.Fakt mielismy problemy z skladem i musielismy wystapic z roznych powodow graczy w oslabinym teamie.Sam nie ukrywam iz bylem slabym ogniwem zespolu w tym meczu gdyz już na 1 treningu wspominalem iz mapy na których gralismy nie zbyt mi się podobaly i nie jechalem na tyle szybko by moc powalczyc ze szwedami.Ale faktycznie trzeba się ogarnac po porazce i dac z siebie wszystko w kolejnym spotkaniu
Bartek_H
Jeździ konno

POL vs SWE

Post by Bartek_H »

Yard jak grałem na serwie narwa to miałem tak: pierwszy start ok , ale drugi miałem 1 min po starcie startowałem;/
Trackmania Nations ESL Admin
Toxic
Jeździ konno

POL vs SWE

Post by Toxic »

a jaki był skład SWE ?? ja bylem akurat w tych godzinach w pracy wiec nie moglem być :( a szkoda bo czesto gram ze szwedami.. pozdro...
----------------------------------------------
Image
nawias
Zaczyna szaleć na ulicach

POL vs SWE

Post by nawias »

Toxic wrote:a jaki był skład SWE ?? ja bylem akurat w tych godzinach w pracy wiec nie moglem być :( a szkoda bo czesto gram ze szwedami.. pozdro...
http://tmpl.info/matches/swe/swe3.jpg tutaj widac przynajmniej czterech ;) tylko trzeba się wysilic
Toxic
Jeździ konno

POL vs SWE

Post by Toxic »

a na B grał yazzo ?? bo z nim czesto tne :)
----------------------------------------------
Image
wiadp1
Pirat drogowy

POL vs SWE

Post by wiadp1 »

Oj ciężko mi się zmobilizować do gry kiedy na zewnątrz taka pogoda. Sorry za to, że wczoraj nie grałem, alepoprostu miałem inne rzeczy nagłowie i postanowiłem spędzić ten piękny weekend na łonie natury :)

W meczu z Włochami postaram się to nadrobić
Yard
Emerytowany Admin

POL vs SWE

Post by Yard »

Toxic wrote:a na B grał yazzo ?? bo z nim czesto tne :)
Yazzo gral i to calkiem niezle, chyba na wszytskich mapach, ale nie jestem pewien
Post Reply

Return to “Nations Cup 1”