szukałem tego tematu w forum i znalazłem jeden jednak nikt nie odpowiedział może teraz uzyskam odpowiedź a mianowicie gdzie wgrywa się samochody do trackmani united
chodzi o trackmanie nations
Do jakiego folderu(lub folderów) wgrywa się nowe samochody
samochody do trackmani united
chodzi o trackmanie nations
JEszzce wczoraj było tu 4 takie same tematy

hehee Oloo o kutwa skąd wytrzasnąłes tego KOTA?! wtf?! ziąą ja mam na chacie 4 koty ale żaden nie ma takiej mimiki twarzy....
:shock:
stary mojego avka tez gdzies wcięło!
ogolnie po przeczytaniu wypowiezi dedala wbiło mnie w fotel....o co w tym w ogole chodzi? Wiec to miało być do tmn czy do tmu....?
rzeczywiście dziwne rzeczy się dzieją z tym forum....zobaczcie sami: czy to jest normalne?

lub to:

stary mojego avka tez gdzies wcięło!
ogolnie po przeczytaniu wypowiezi dedala wbiło mnie w fotel....o co w tym w ogole chodzi? Wiec to miało być do tmn czy do tmu....?
rzeczywiście dziwne rzeczy się dzieją z tym forum....zobaczcie sami: czy to jest normalne?

lub to:

„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
tez tak mam, szanowny fredzie, wiec nie martw się, na pewno yard już na tym pracuje.
także z avatarem jakos dziwnie jest, ja np nie mogę w ogole go wyslac, i pokazuje się error.
także z avatarem jakos dziwnie jest, ja np nie mogę w ogole go wyslac, i pokazuje się error.
hym u mine tak samo jak u Was, wtf?:D
[ Dodano 29 Cze 2007, 13:40 ]
chociaż awatara mi nie zaj****;D
[ Dodano 29 Cze 2007, 13:40 ]
chociaż awatara mi nie zaj****;D

Wam na stronie glownej tez wyskakuja bledy?? coś ta strona się wali