Liga II » Runda 6: PZ- vs B1
To jest utworzony automatycznie topic, w którym można komentować mecz rundy 6: Polne Zapierdalki vs BOT 1
Link do meczu
Link do meczu
Czy GTW ma zamiar grać z PZ- za połtora tygodnia czy mozemy już dopisac 3pkt ?
ja mam pytanko co do składu GTW, ponieważ ten nigdzie nie jest podany.
można sądzić, że przed każdym meczem będziecie sobie wybierać tych lepszych, którzy nie są zapisani w żadnym klanie, albo nawet są a na drugim koncie jeżdżą w GTW.
Osobiście uważam to za bardzo poważny błąd "zarządzających" liga, aby dopuścić do rozgrywek drużynę bez sprecyzowanego składu na mecze.
można sądzić, że przed każdym meczem będziecie sobie wybierać tych lepszych, którzy nie są zapisani w żadnym klanie, albo nawet są a na drugim koncie jeżdżą w GTW.
Osobiście uważam to za bardzo poważny błąd "zarządzających" liga, aby dopuścić do rozgrywek drużynę bez sprecyzowanego składu na mecze.
- marcin18109
- Doświadczony driver
olo pisałeś na gg że gramy w sobotę o 19
aha i wysłałem do hacka(lub mor ola gdy jeszcze się tym zajmował)liste zawodników więc nie wiem dlaczego nie pojawiła sięna stronie PL4
face wiem że nas zjecie
aha i wysłałem do hacka(lub mor ola gdy jeszcze się tym zajmował)liste zawodników więc nie wiem dlaczego nie pojawiła sięna stronie PL4
face wiem że nas zjecie

Eyyyyyy
Pomieszalo mi się zdeczka i napisalem Ci na gg sobota... Sory
Chodzi wiadomo o piątek o 19 lub 20
ni ewiem czemu napisalem sobota na gg, sory 
- marcin18109
- Doświadczony driver
gl all bitches ale sadze ze PZ wygra bez wiekszego trudu bo chyba sa konkretnym kandydatem na 1 lige...ale to nie ze nie lubie GTW czy coś;D ale to tak szczerze ale zycze GL nad HF all!!

Nawet jak awansujemy do I ligi to szybko spadniemy do II
Ale nawet do 0 przegrac z #p-S czy [POL] to lepiej niz wygrac z 2f2f czy coś w tym stylu!
I liga nie dla nas
I liga nie dla nas
ja myślę ze najlepszym kandydatem na I lige byłoby 2F2F 
buahahahahaha TunoPL Błagam okurwa leże!!!!!!!! :shock: Wahahaha a tak na poważnie PZ strzeżcie się GTWObcego 
xardas Ma racje strzezcie się OBCEGO bo jest mocny
widzialem w wynikach, że obcy rzeczywiście daje radę, ale tak jak Olo napisał, samemu meczu nie wygra, a u nas jest trochę większa regularność i kilku z nas ma mocno zbliżone wyniki, więc powinniśmy dać radę wygrać ten mecz 
- marcin18109
- Doświadczony driver
Wpierdzielilo polowe screenow w tym także screena z 3mapy, dlatego od Face zebralem 
serwer pierdyknął, bo mój staruszek zrobił zwarcie i prąd wysadziło 
GG Zapierdalaki, GG GTW,
Teraz pora na R7 a potem zawojujemy I ligą ROTFL
GG Zapierdalaki, GG GTW,
Teraz pora na R7 a potem zawojujemy I ligą ROTFL
taaa, wypowiedź pawnera na trzecim screenie potwierdza, że było bardzo kulturalnie 
Graty i gg PZ, gg GTW
Graty i gg PZ, gg GTW

Nie łap za slowa
Faktycznie, pojechal po bandzie, za każde przeklenstwo były kicki na serwie. On to powiedzial na sam koniec wiec kicka nie dostal 
gg
gg