Liga II » Runda 7: R7~ vs PZ-
To jest utworzony automatycznie topic, w którym można komentować mecz rundy 7: Revel 7 vs Polne Zapierdalki
Link do meczu
Link do meczu
Do tego meczu nie przytrenilem i widac skutki :/ Tutaj potrenuje i postaram się ostrrrro moich brrrrraci zmotywowac ;] Z K&D się nie udalo, czas na R7, podobno nie do podjebania, szczegolnie po meczu R7 : K&D ;]
Sąd ostateczny
Sąd ostateczny
racja, wtedy poszaleli konkretnie
prawdopodobnie ten mecz będzie wyrównany jak cholera
Go Go R7, ale także Go PZ 

-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
gg PZ i GTW
Od razu mowie, ze jeżeli do srody się nie dogadamy w sprawie daty meczu R7~ vs. PZ- to jedziemy regulaminowo o 20 w niedziele. Nie chce tutaj takiej sytuacji jaka miala miejsce K&D vs. R7~ 
-
profil1234
- Jeździ konno
Nie ma problemu olo, my przyjmujemy taka wersje
Ale mysle ze się dogadamy jakos 
To będzie walka o 1 lige
NIEDZIELA 20:00 : Sąd ostateczny II ligii : R7~ vs. PZ-
PZ- ostatnia szansa zeby się pokazac kiedyś w PL5? ^^Zagubilem się w tych turniejach ;d Wiec trencie ostro moje polne zapierdalaki
PZ- ostatnia szansa zeby się pokazac kiedyś w PL5? ^^Zagubilem się w tych turniejach ;d Wiec trencie ostro moje polne zapierdalaki
niech będzie olo. Raczej będzie walkower bo aby ja trenuje mapki a reszty nie widac...
if we can't as we would, we must do as we can
n/c_bolec wrote:niech będzie olo. Raczej będzie walkower bo aby ja trenuje mapki a reszty nie widac...

może na SOLO trenuja itp ;> Co do daty to u nas problemy były ale ustalilismy ze regulaminowo trzeba i tyle ;/
good luck FM y nie;D teraz moj team to R7 ale good luck Pyzyt and haveeeeeee fuuuun;D biaaaacz szkoda ze nie zagram:P chcialbym Olka w akcji widziec;D

-
profil1234
- Jeździ konno
Dobra może być w niedziele a milo ty nie dramatyzuj
ja mam mało czasu ale coś tam mysle ze potrenie ( zlap marcina albo cinka jak mozesz zeby jeden z nich potrenowal tez)
obliczylem ze nawet jakbysmy przegrali 21-0 to pz i tak nie ma szans nas wyprzedzic, ale gramy do konca^^
witaj 1 ligo!
chyba ze zle policzylem...
witaj 1 ligo!
chyba ze zle policzylem...
if we can't as we would, we must do as we can
bolec, coś jednak zle policzyles, pewnie jest to, ze wygrany przechodzi do I ligii ;]

<- Drzwi