pewnie znacie ten cykl z polsatu, Raku poprosil mnie o jakieś filmiki co by psuzczal w trakcie przerw w meczu.
I wpadlem na pomysł ze w trakcie rozgrzewki mozna by puscic takie okrazenie gdzie leci replay i jeden z graczy opisuje tor i daje jakieś sowje niuanse.
Prosiłbym jakieś 2 chetne osoby ktore maja mikrofon zeby zgłosiły się do mnei i zrobiły coś takiego:)
"Okrążenie z Kubica"
"Okrążenie z Kubica"
*... i wszystko jasne.
"Okrążenie z Kubica"
swietny pomysl z wielka checia się zglosze !
"Okrążenie z Kubica"
Ja tak obok tematu. Mam nadzieje, że po meczu, całą relacje będzie można obejrzec na youtube, bądź skądś ściągnąc?
"Okrążenie z Kubica"
O.O Jak to, że dopiero zauważyłem ten topic? LOL. Ciemny jestem :/ Jak wypaliło?

"Okrążenie z Kubica"
tez dopiero zauwazylem, nie martw się coofCoof wrote:O.O Jak to, że dopiero zauważyłem ten topic? LOL. Ciemny jestem :/ Jak wypaliło?
"Okrążenie z Kubica"
Chyba nie wypaliło, bo nic nie słyszałem...ale mi się rozłączało co jakiś czas to mzoe dlatego...tez wszyscy kurcze na lowie siedzieli i musiałem high dac mimo ze tylko słuchałem ;/
"Okrążenie z Kubica"
po prostu za dużo bandy się rzucilo ze obejrzec mecz 
"Okrążenie z Kubica"
widze ze nie wykorzystaliscie żadnego filmiku
"Okrążenie z Kubica"
za pozno o tym pomysleslismy ale na nast runde być może....
*... i wszystko jasne.
"Okrążenie z Kubica"
OK, moje 2 filmiki macie, chętnie je zobacze w transmisji, jeśli uważacie, że się nadająmor_olo wrote:za pozno o tym pomysleslismy ale na nast runde być może....