3 Pytania

Dyskusje o komercyjnej wersji TrackManii
Post Reply
SDK Saves
Jeździ konno

3 Pytania

Post by SDK Saves »

Siemka ^^
To tak jak w temacie:
1.Jakie jest najlepsze środowisko w United do efektownie wyglądających DRIFTÓW :D
2.Czy jest możliwosć w MT (Mediatracker) czy jakoś tak zrobienia spowolnienia akcji "bullet time"
3. I teraz ostatnie pytanko zgrywam powtórke na dysk {Powtórka>>>Nagraj film>>>Wybieram rozdzielczość,wybieram nagrywanie z głosem i po chwili pojawia się okienko kodeku który wybrać do nagrywania} I TU MOJE PYTANIE JAKI WYBRAC ŻEBY NAGRAŁO FILM NA DYSK Z GŁOSEM!!!!!?????

Był bym bardzo wdzięczny za pomoc bo pracuje nad nowym filmikiem :D i chciałbym użyć nowych możliwości i efektów^^

POZDROWIONKA :wink:
Coof
Osiwiał za kierownicą

3 Pytania

Post by Coof »

1. jeśli chodzi o szybką akcje to island. jak wolniej to coast. stadium też daje radę.

2. chyba nie. ale przecież można to zrobić przy obróbce filmu.

3. nie mam pojęcia.
Image
envy
Osiwiał za kierownicą

3 Pytania

Post by envy »

jak chcesz coś nagrac to skombinuj sobie full frapsa (uwaga: nie nagrywaj dlugo, bo ten avi będzie mial z 1 giga, potem w win movie maker mozesz skrocic to do parunastu mega)
Wally
Team Poland

3 Pytania

Post by Wally »

ja tylko chciałem napisac co do pytania 1, ze jedyne driftowe srodowisko to Stadium :D Na reszcie po prostu drifty sa zupelnie nieoplacalne i będzie ci ciężko zrobić ładny filmik z driftami bo samochod będzie strasznie po drifcie zwalnial :( jeśli jednak coś poza stadium mogę ci polecic, to na Rally, drifty nie spowalniaja tak straszliwie a robi się je bardzo łatwo ;)
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
R1p
Lubi ostrą jazdę

3 Pytania

Post by R1p »

Co do frapsa to zjada prawie 15fps podczas kręcenia, a widziałem ze saves robi filmiki na full detalach i raczej pokaz slajdów wyjdzie...
SDK Saves
Jeździ konno

3 Pytania

Post by SDK Saves »

No to prawda filmiki robię na full i fraps odpada bo dzisiaj robiłem scieżke dżwiękową i potrzebaowałem frapsa i jak nagrywałem filmik to w "pewnej grze" :D narazie nie powiem jakiej fps krytycznie spadły z 25 do 10

Acha i stadium nie pasuje zabardzo do mojich planów :? ale jeszcze zobacze najbardziej zależy mi na odpowiedzią na trzecie pytanie
envy
Osiwiał za kierownicą

3 Pytania

Post by envy »

we frapsie ustalasz ile chcesz miec fps w klipie rip, ja ustwilem 30 fps
Post Reply

Return to “TrackMania United Forever”