Zły Login
Zły Login
Znów mam problemy
. Wruciłem se do Trackmani Sunrise Extreme ale... jak robię nowe konto to pisze, że Zły login a ja chce wiedzieć czy ktoś jeszcze gra w TMSX ale widać co mam za problem. Jak były błedy w ortografi to wina gry w BF'a 1942. P.S.: Aaaaaaa pisałem do Techlandu o problemie i twierdza, że to wina dystrybutora mojego internetu. P.S.2: jest w sprzedaży gdziekolwiek TMU w Polsce bo ja nie widziałem.
cin95 IS BACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kupiłem se TMU więc teraz TMU rządzi
Zły Login
Dobra dostane odpowiedz czy mam czekać na następne wakacje? A co do TMU przez te wakacje częsciej jadę do sklepu i nie widze na pułkach ani jednej sztuki TMU!!!
Zły Login
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Zły Login
czy wy nie możecie zamiast neta i tych allegro i innych sklepów internetowych podać supermarkety bo ja nie mogę tak kupować z neta bo bym musiał mieć tyle forsy że hohohohoho wieć mówie stop allegrom i innym wiec odpowie mi ktoś czy to wina mojego dodatku do gry czy mojego dystrybutora neta bo zaczynacie mnie wkurzać i [cenzura]
Zły Login
na allegro jest 10-20 złotych taniej a ten link co ci dałem to techland wystawił, a jak chcesz ze sklepu to najszybciej empik, widzałem treż w mediamarkt i saturnie, ale na pewno nie dostaniesz go w zwykłych supermarketach.
Siekiera=Siekierka
Zły Login
1 to iż ja nie mam starego konta bo gdybym miał to bym się dawno na niego zalogował a tu musze stworzyć nowe bo kiedyś usuwałem trackmanie z kompa i usunołem wszystko nawet profile ale jak przedwczoraj wruciłem to wcześniej nie kasowałem profili i mam teraz nadal stare profile ale konta jusz nie miałem wiec .... starczy ci to czy jeszcze coś ci dopisać R1p?? 
Zły Login
Problem w tym ze na jednym keyu mozna utworzyc tylko jedno konto...
Więc powinienes napisac do nadeo z maila, którego uzywałes przy zakładaniu konta, podac serial i powinni ci wysłac login i hasło...no ja nie wiem...ja nigdy nie zapomniałem swoich danych do konta ;] Ale chyba tak to działa...
Więc powinienes napisac do nadeo z maila, którego uzywałes przy zakładaniu konta, podac serial i powinni ci wysłac login i hasło...no ja nie wiem...ja nigdy nie zapomniałem swoich danych do konta ;] Ale chyba tak to działa...