Zlot TMmmmaniacków
Zlot TMmmmaniacków
Co powiedzieliscie by jakbysmy zoorganizowali jakiś zlocik w wakacje bysmy posszli na do jakiegoś pubu czy na koncert porozmawiali może pograli w pilke itp .itd mysle ze przy 10 osobach już oplaca się to robić najlepiej we Wrocku ale nie ludzmy się wszyscy będą chcieli w Warszawie wiec to jest najlepsze miejsce co mysliscie o tym pomysle i czy przyjechalibyscie?
*... i wszystko jasne.
Zlot TMmmmaniacków
ja jestem za
pomysl ciekawy... ja wolałbym w krakowie:D
Zlot TMmmmaniacków
hehe no pomysł bardzo mi się spodobał, a czy przyjechałbym czy nie no to już naprawdę musi zależyć od wszystkich "domowych sytuacji"
Zlot TMmmmaniacków
ja też jestem za tylko że mam 14 latek i jestem z Wołczyna:(:( i mam daleko do wszystkich tych miast co wymieniliście:(
Zlot TMmmmaniacków
Jechalibysmy do Warszawy bo tam jest Wiadp jak i Nawro i pewnie paru innych po prostu tam jest najwiecej ludzi z TM ale ogolnie chce sprawdzic czy taki wyjazd by się w ogole udal bo sam nie jestem pewien czy pojade zwlaszcza jakbym mial sam jechac z Wrocławia do Warszawyu jakby znalazl się ktos z Wrocka to nie ma problemu ale sam 
*... i wszystko jasne.
Zlot TMmmmaniacków
W Warszawie nie ma co robić 
Myślę, że jak już chcemy robić taki zlot to powinno być to jakieś fajne miejsce bliżej południa Polski
Ja bardzo mile wspominam Sulejów i ośrodek Dresso, naprawdę fajnie usytuowanyi idealny na takie zloty. Jak byłem tu we wrześniu to między innymi zjechli się tam miłośnicy Łady.
Tutaj znajdziecie więcej info na temat tego ośrodka: http://www.dresso.pl
Myślę, że jak już chcemy robić taki zlot to powinno być to jakieś fajne miejsce bliżej południa Polski
Ja bardzo mile wspominam Sulejów i ośrodek Dresso, naprawdę fajnie usytuowanyi idealny na takie zloty. Jak byłem tu we wrześniu to między innymi zjechli się tam miłośnicy Łady.
Tutaj znajdziecie więcej info na temat tego ośrodka: http://www.dresso.pl
Last edited by wiadp1 on 28 May 2006, 15:23, edited 1 time in total.
Zlot TMmmmaniacków
Jeżeli ktoś jest z Warszawy i okolic i jest zainteresowany wyjazdem to ja mógłbym zawieźć 4 osoby bryką 
Pięć, jżeli ktoś lubi jazdę w bagażniku
Co do terminu to myślałem o końćówce lipca - 29-31 (sobota, niedziela i wponiedziałek wyjazd). Zebralibyśmy się wszyscy 29.07, coś probili przez dwa dni, a potem wrócili spokojnie 31 lipca
Jeżeli jesteście zainteresowani to jak najszybciej zorientuję się jakie są ceny
Pięć, jżeli ktoś lubi jazdę w bagażniku
Co do terminu to myślałem o końćówce lipca - 29-31 (sobota, niedziela i wponiedziałek wyjazd). Zebralibyśmy się wszyscy 29.07, coś probili przez dwa dni, a potem wrócili spokojnie 31 lipca
Jeżeli jesteście zainteresowani to jak najszybciej zorientuję się jakie są ceny
Zlot TMmmmaniacków
Eee no jak nie poludnie to może Torun ? :] był już w Toruniu zlot np. torrenty.org i bawili się swietnie podobno
Kilka osob mogę przezimowac na noc w domu
W razie jakbyscie nie chcieli placic za nocleg w Mercure 
Zlot TMmmmaniacków
to chodzi o ze będzie w domku a to wg mnie nie ma konkurencji z balowaniem po pubach i kimowaniu u Ciebie:)(bez urazy)
Lepiej pojechac sobie na parę dni miec boiska moc pic caly dzień
i woogole porozmawiac coś wiecej a nei spotkamy się na parę godzin i już 
Lepiej pojechac sobie na parę dni miec boiska moc pic caly dzień
*... i wszystko jasne.
Zlot TMmmmaniacków
A więc wstępne ustalenia
MIEJSCE: Sulejów - ośrodek "Dresso" (http://www.dresso.pl)
TERMIN: 29.07.2006- 31.07.2006
PLAN:
29.07 - Przyjazd na miejsce, wyprawa do lokalnego sklepu i integracja
30.07 - Trochę sportu i kontynuacja integracji
31.07 - Wyjazd w godzinach przedpołudniowych
Kto byłby zainteresowany ?
Jak już mniej więcej będę wiedział ile ludzi pojedzie zorientuje się jak będą wyglądały koszty takiej wyprawy
W przypadku gdyby ośrodek Dresso okazał się zbyt drogi lub poprostu nie będzie wolnych miejsc poszukam innego miejsca. Napiszccie tylko czy w ogóle chcielibyście wziąć w tym udział i czy pasuje wam termin
MIEJSCE: Sulejów - ośrodek "Dresso" (http://www.dresso.pl)
TERMIN: 29.07.2006- 31.07.2006
PLAN:
29.07 - Przyjazd na miejsce, wyprawa do lokalnego sklepu i integracja
30.07 - Trochę sportu i kontynuacja integracji
31.07 - Wyjazd w godzinach przedpołudniowych
Kto byłby zainteresowany ?
Jak już mniej więcej będę wiedział ile ludzi pojedzie zorientuje się jak będą wyglądały koszty takiej wyprawy
W przypadku gdyby ośrodek Dresso okazał się zbyt drogi lub poprostu nie będzie wolnych miejsc poszukam innego miejsca. Napiszccie tylko czy w ogóle chcielibyście wziąć w tym udział i czy pasuje wam termin
Zlot TMmmmaniacków
Rozpoczne liste
1. mor_olo
2. Wiadp1
ps. jak się odajesz skopiuj reszte uczestnikow
1. mor_olo
2. Wiadp1
ps. jak się odajesz skopiuj reszte uczestnikow
*... i wszystko jasne.
Zlot TMmmmaniacków
Przeglądałem sobie rozkład jazdy pociągów i wiem jak moglibyśmy to rozegrać:
Zarówno Yard jak i MOR_OLO mogliby przyjechać do Warszawy.
29.07 Yard ma bezpośredni pociąg z Lublina o 7:37 i w Warszawie Centralnej jest o 9:48
MOR_OLO ma bezpośredni pociąg z Wrocławia o 5:00 i Warszawie Centralnej jest o 9:50
Ja odbieram was z dworca, jedziemy po nawro i do Sulejowa
Zarówno Yard jak i MOR_OLO mogliby przyjechać do Warszawy.
29.07 Yard ma bezpośredni pociąg z Lublina o 7:37 i w Warszawie Centralnej jest o 9:48
MOR_OLO ma bezpośredni pociąg z Wrocławia o 5:00 i Warszawie Centralnej jest o 9:50
Ja odbieram was z dworca, jedziemy po nawro i do Sulejowa
Zlot TMmmmaniacków
1. mor_olo
2. Wiadp1
3. Boski
2. Wiadp1
3. Boski
Zlot TMmmmaniacków
No dla mnie odpada wyjazd w tym terminie, egzaminy mam akurat, HF 
----------------------------------------------

Zlot TMmmmaniacków
Czy temat jest nadal aktualny? (Myślę że tak)
Wydaje mi się że to nie ma większych szans żeby wypalić ale warto spróbować
[tylko musiałbym na mapie znaleźć gdzie jest sulejów, albo ktoś by po mnie do Katowic przyjechal
]
Wydaje mi się że to nie ma większych szans żeby wypalić ale warto spróbować
Zlot TMmmmaniacków
ta aktualny ;-)
jedz end, jeszcze w pabie siedzą ;-)
jakby się taki zlot szykowal i bym jechal to mogę kilka osob wziac z poznania autem
jedz end, jeszcze w pabie siedzą ;-)
jakby się taki zlot szykowal i bym jechal to mogę kilka osob wziac z poznania autem
Zlot TMmmmaniacków
a gdzie ten sulejów jest ?;dd jakby od 100 do 200 km od Wroclawia to mozliwe ze pojade; p wiem ze młódy jestem 15 lat ale co tam ;p mor jak bym jechal to mozemy razem bo tez z wrocka jestem ;p