Zapytanie do drużyn które wymieniłem, zgadzacie się na relację z waszych meczów ? jeżeli tak to proszę mi napisac na gie gie, jeżeli nie to tez proszę mi napisac na gie gie, to od razu będę usuwal temat.
Po drugie :
Ponieważ, słyszałem od poniektórych, ze Sawik jest bardzo dobrym komentatorem, a od niektórych, że coś jednak mu jeszcze nie wychodzi... itp.
Wasza pomoc jest tu wskazana, i moja pierwsza sugestia jest taka, iż możecie tu skladac propozycję, lepszego pokazywania meczów na hstv, tzn. np. zmiennosc kamery, jakieś ustawienia, na przyklad może kilka trackmanii, i jak przelaczac z jednej do drugiej w szybkim tempie... to może się przydac przy ustawianiu kilku kamer na trasie od razu, i po prostu przelaczania miedzy tymi kamerami.
Mowie o tym, ponieważ, ogladając mecze na www.paflive.com, zauwazylem ze potrafili przelaczac w "biegu" TMN, ze spectatora na drugiego spectatora, bez utraty ani jednej klatki, a poniewaz to może się przydac, bardzo fajnie by było jakby ktos nad tym popracowal i znalazł pomysl na to jak to zrobić, może komus się uda wpaść na ten ciekawy myk.
No ale pisząc tu, chciałbym zebyscie się wykazali również innymi sposobami pokazywania graczy, którzy jezdzą w meczu, może również macie jakieś pomysly na pokazanie dokladniej kto kim jest, jaka jest historia czy coś nie wiem.
A po trzecie :
Zakładam ankiete, abyście wybrali mecz który ma być pokazany w nastepny weekend, czyli 6 runda.
Pomyślcie nad tym, który z tych meczów byłby bardziej zacięty, zeby było widowisko, bo na tym nam również zalezy BAAARDZO... zgodzicie się chyba...
Po czwarte :
Jakmi coś wpadnie jeszcze do głowy to napisze
P.S : Ankieta trwa do piątku !
pozdrawiam

<- Drzwi