Mecz 6 kolejki : xp vs EM, czy może |GT| vs ~FM~ ?

Komentarze do meczów

Który mecz ma być transmitowany : xp vs EM, czy może |GT| vs ~FM~ ?

Poll ended at 15 September 2007, 8:45

xp vs EM ?
30
49%
GT vs FM ?
31
51%

Total votes: 61

hack
Team Poland

Post by hack »

Po pierwsze :

Zapytanie do drużyn które wymieniłem, zgadzacie się na relację z waszych meczów ? jeżeli tak to proszę mi napisac na gie gie, jeżeli nie to tez proszę mi napisac na gie gie, to od razu będę usuwal temat.

Po drugie :

Ponieważ, słyszałem od poniektórych, ze Sawik jest bardzo dobrym komentatorem, a od niektórych, że coś jednak mu jeszcze nie wychodzi... itp.

Wasza pomoc jest tu wskazana, i moja pierwsza sugestia jest taka, iż możecie tu skladac propozycję, lepszego pokazywania meczów na hstv, tzn. np. zmiennosc kamery, jakieś ustawienia, na przyklad może kilka trackmanii, i jak przelaczac z jednej do drugiej w szybkim tempie... to może się przydac przy ustawianiu kilku kamer na trasie od razu, i po prostu przelaczania miedzy tymi kamerami.

Mowie o tym, ponieważ, ogladając mecze na www.paflive.com, zauwazylem ze potrafili przelaczac w "biegu" TMN, ze spectatora na drugiego spectatora, bez utraty ani jednej klatki, a poniewaz to może się przydac, bardzo fajnie by było jakby ktos nad tym popracowal i znalazł pomysl na to jak to zrobić, może komus się uda wpaść na ten ciekawy myk.

No ale pisząc tu, chciałbym zebyscie się wykazali również innymi sposobami pokazywania graczy, którzy jezdzą w meczu, może również macie jakieś pomysly na pokazanie dokladniej kto kim jest, jaka jest historia czy coś nie wiem. :D ja tylko proponuje podstawy pomysłów... A reszta nalezy do was... ;)

A po trzecie :

Zakładam ankiete, abyście wybrali mecz który ma być pokazany w nastepny weekend, czyli 6 runda.
Pomyślcie nad tym, który z tych meczów byłby bardziej zacięty, zeby było widowisko, bo na tym nam również zalezy BAAARDZO... zgodzicie się chyba...

Po czwarte :

Jakmi coś wpadnie jeszcze do głowy to napisze :D

P.S : Ankieta trwa do piątku !

pozdrawiam :)
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

ja proponuje [POL] vs RBF.

nasza historia: "natural born zule" czy "zule for life" czy "mamy to k**wa wszytkow d*pie". a w przerwach prezentacja sykesa o 2F2F.

fajna reklama będzie, no nie? :)
Last edited by Jakub on 09 September 2007, 8:59, edited 1 time in total.
LECHU
Team Poland

Post by LECHU »

ja ym nie radził dawac dluzej kamery initernal bo starsznie nudna

może cam behind i trochę orbital
Image
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Po pierwsze BVG a nie EM :P
Po drugie może oba mecze? Mamy w koncu 3 komentatorow.
A oceniajac Komentatorów to Wiadp1>Sawik>Raku, aczkolwiek Sawik jak na pierwszy raz to elo pło kułwa !!! Super komentował i oglądałem ten mecz bardziej z powodu jego komentarzu niz z samego meczu. Wiadp podobnie a dzięki swojej wiedzy to już młóci totalnie.
Po trzecie
*Xp jeszcze nie było w hstv
*XP BVG to lepsze druzyny od FM i GT, walcza o wyzsze cele.
*GT i FM ostatnio były na hstv
*Ludzi nie zwiazanych z TM a zwiazanych z esportem zainteresuje to ze gra BVG bardziej niz toze gra "Fuck me" ^^

Tyle ode mnie ;) No i głos wiadomo na kogo, aczkolwiek fajnie będzie jak oba mecze zobaczymy ;)
*... i wszystko jasne.
R1p
Lubi ostrą jazdę

Post by R1p »

Morda, ale zes dowalił
Te "lepsze BVG" wdupiło z nami...
Ja proponuje GT - FM bo dzieli nas niewiele punktów (po dzisiejszym meczu powinien być choć 1 mniej :D) i tu rozegra się walka o wskoczenie do czołówki tabeli :)
Spoko FM i GT mają szerokie składy i jeszcze przegłsujemy was :)
LooKaSh
Team Poland

Post by LooKaSh »

a ja myśle ze ciekawszy będzie xp vs. bvg... w xp ostatnio szyna wymiata i można sobie pooglądać (: a bvg na pewno będzie ostro bronić 1 miejsca w tabeli
envy
Osiwiał za kierownicą

Post by envy »

wiec ja nie widzialem meczu z komentarzem wiadpa, wiec chetnie obejrze, sawik bardziej mnie rozbawil niz zachwycil, jak się nie jest na biezaco ze scena tmn to się nie wymadrza jak sawik to robil, haz jest zawsze jak się człowiek loguje do gry w top10 polski, wiec nie wiem czemu pierdolnal ze jak on nigdy nic nie wygral to znaczy ze jest bee
ja jestem za em/bvg vs xp, bo xp jeszcze nie było w hstv a gt i fm już byli i nie zachwycili widowni, p~s tez już było, wiec ich tez bym nie dawal, jestem albo za meczem pol vs rbf albo xp vs bvg
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Może i wtopiliśmy z wami ale jakby nie patrzeć mamy nad wami 6 pkt przewagi, wiec ja tutaj mowiłem nie o dyspozycji jednego dnia tylko w calym sezonie.
EDIT CO do twojego argumentu z punktami to my z xp tez mamy małą różnicą punktową i możliwe że to będzie mecz o 1 miejsce.
Last edited by mor_olo on 09 September 2007, 9:49, edited 1 time in total.
*... i wszystko jasne.
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

Seque wrote:haz jest zawsze jak się człowiek loguje do gry w top10 polski
Buhahahahaha tez mi osiagniecie, Boski jest caly czas pierwszy, a i tak dalej pierdola jest. :P

Wezmy BVG vs xp, mor_olki cienko w stresie jeżdżą, (tak jak z GT) wiec xp wygra. :D
Image
R1p
Lubi ostrą jazdę

Post by R1p »

Chyba o niedyspozycji innych drużyn w meczach z wami :)
Nie wazne ile macie przewagi, wazne ze przegraliscie z nami i jak przypadkiem wygracie pl4 to będziemy miec duzzzą satysfakcje :)
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

No to powineines zaglosowac w tej ankiecie na "BVG vs XP" i trzymac za nas kciuki ogladajac mecz ^^

EDIT Khas mi się wydaje ze jednak pokazalismy zacofanie techniki komputerowej u rodziny shadowa i nieprzygotowanie ze strony reszty drużyny oraz brak 2 kluczowych zawodników, ale łudźcie się dalej prosiaczki o to 1 miejsce.. marzenie piekna sprawa ^^
*... i wszystko jasne.
hack
Team Poland

Post by hack »

Po pierwsze :

Pure Skillers było dwa mecze pod rząd na hstv, także teraz inny mecz, ja osobiscie obstawiam na mecz EM vs xp, mecz będzie bardzo emocjonujący.

Po drugie :

Zapytam się czy wiadp może teraz komentować mecz, no i może uda się zrobić Duet.

Po trzecie :

Myslcie nad wizualną częscią relacji meczowych na hstv !! :D bo na tym bardziej zalezy chyba... :P

Po czwarte :

Czy Clan Leaderowie 4 wymienonych wyżej czyli w temacie drużyn, są chętni na relacje w HSTV ?
R1p
Lubi ostrą jazdę

Post by R1p »

Pewnie ze są, tylko wszyscy głosują na 1. mecz -.-"
Wally
Team Poland

Post by Wally »

zdecydowanie XP vs EM
bardzo ciekawy meczyk który decydowac będzie w duzej mierze o ukladzie sil w top4.
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
ciec
Samochodowy prawiczek

Post by ciec »

mecz gt vs Fm
Dragon
Samochodowy prawiczek

Post by Dragon »

no pewnie że GT vs FM :P
Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

mnie obojętne ;) jak będzie transmisja z meczu GT, to i tak nie obejrzę, bo jak zwykle nagrania nie będzie można dostać ;)
Image
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Post by Maxer »

morda, zaczynasz mnie już WKURWIAC, :twisted: huj mnie to wali ze dostane od Ciebie za tego posta ostrzezenie, proszę cie bardzo , mozesz mi dac jak chcesz, wisi mi to ( szczerze ). podniecasz się tym ze BGV jst boskie ( bez obrazy boski ) i w ogóle jesteś prO . tylko ty się k**wa liczysz ? ze kolejny raz twoj klan będzie ogladany ? może pomyslisz o innych ? GT i fm walczy o utrzymanie w tej 1 lidze, xp i bgv walcza o mistrzostwo, powiedzmy. wally ma racje ze tylko ty się liczysz i huj kladziesz na innych. chcesz to mi daj ostrzezenie, mi to wisi ze dostane. ale GT vs fm będzie na pewno meczem który lepiej będzie się ogladalo. poniewaz to jest mecz ostatniej szansy dla 2 drużyn. i przyjmij to k**wa do glowy :twisted: :!:
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

maxer jedyne co powiedziales to wyzwiska i to ze wy walczycie o utrzymanie.

Coż ci mogę powiedziec wedlug mnie wazniejsza jest walka o mistrza niz o utrzymanie.
Reszte argumtnow masz w pierwszym poscie.

Znajdz mi jakiś moj cytat gdzie mowie ze BVG jest boskie i pro, i ze tylko ja się licze?
I jakoś nei zauwazasz ze to GT chce być najfajniejsze w tym wypadku majac 3 relacje zamiast xp ktore ich woogole nie mialo.
*... i wszystko jasne.
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Post by Maxer »

no bo mnie wkurzasz ! fakt, xp nie mialo jeszcze meczu na hstv, ale em mialo już. zaloze się, ze tylko po to zrobilem ten temat ( to znaczy się rozwijasz go dalej ) bo w meczu z xp gracie wy. wiec tak ci odpowiada, xp w ogóle jeszcze nie gralo na hstv, to może kolejny raz zagramy sobie na hstv / co mo szkodzi. twoje myslenie mnie dobija olo. naprawdę , masz wszytskich w d*pie i myslisz tylko o sobie
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
Post Reply

Return to “Polish League 4”