PL5
-
MaciekKing
- Jeździ konno
PL5
HIHIHI, niebawiem
, ale zupelnie inaczej będzie wygladac i na innych zasadach troszke... wiecej szczegolow... pisać do scaryego
:P
-
MaciekKing
- Jeździ konno
PL5
A może PL5 zrobicie w WarCraft 2 ? co mogę zagrac z wami 1vs4 albo 1v5 jak chcecie
TM mi się tnie :/
-
MaciekKing
- Jeździ konno
PL5
No ale track mania jest nudna i bysmy zagrali PL 5
1vs5 wy wszyscy na mnie
albo 1vs8
1vs5 wy wszyscy na mnie
PL5
ja mowie ze jak coś najlepiej zaczekac az się skoncza nc3 stc4. inaczej zupelna niewyrobka dla takich jak ja
już po prostu nie chce mi się trenic wejde sobie zrelaksuje się bo jestem padniety
ale robcie jak uwazacie ja musze wliczyc UL2 jeszcze to by było w najgorszym przypadku 4 mecze tygodniowo a tak nie chce 
btw Macieking ^^ zes dojebal z tym warcraftem mhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
:D:D
btw Macieking ^^ zes dojebal z tym warcraftem mhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
-
MaciekKing
- Jeździ konno
PL5
lols jestem drugi w polsce w warcrafta II a ty mi mówisz że bym nie wygrał z ludźmi którzy nigdy nie grali w warcrafta 2 1vs8 ?
:shock:
-
MaciekKing
- Jeździ konno
PL5
:shock:Coof wrote:myślałem, że chodzi Ci o tmn.MaciekKing wrote:lols jestem drugi w polsce w warcrafta II a ty mi mówisz że bym nie wygrał z ludźmi którzy nigdy nie grali w warcrafta 2 1vs8 ?
- Sk84funPrzemo
- Zaczyna szaleć na ulicach
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
PL5
MaciekKing wrote:lols jestem drugi w polsce w warcrafta II a ty mi mówisz że bym nie wygrał z ludźmi którzy nigdy nie grali w warcrafta 2 1vs8 ?
^^ ja akurat mam to w d*pie który jesteś w war crafta
PL5
okurwa dziecko WOWa japierdole z tego textu ze jest drugi to się prawie posralem okurwa buahhahahaha leze i kwicze dajcie k**wa papier bo jak się sra na leżąco to czeba wiecej wycierać
buahahhahaa po jakiego chuja nam to piszesz k**wa lamusie. k**wa coś ty się grochówki najadł ze tak pierdolisz buahahhahha ale smierdzi . SRY graczom TMn za przekleństwa ale k**wa szlak mnie chycił jak tkoś robi takie tematy . k**wa człowieku czy ty mózgu nie masz k**wa i nie odrużniasz TMN od WOW WFT(Warcraft frozen thorn)
wez k**wa skończe ten temat i spuść wode w klopie k**wa papa. ZAL...........
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
PL5
^^ ciekawy post1X4rd451 wrote:okurwa dziecko WOWa japierdole z tego textu ze jest drugi to się prawie posralem okurwa buahhahahaha leze i kwicze dajcie kur** papier bo jak się sra na leżąco to czeba wiecej wycieraćbuahahhahaa po jakiego chuja nam to piszesz kur** lamusie. kur** coś ty się grochówki najadł ze tak pierdolisz buahahhahha ale smierdzi . SRY graczom TMn za przekleństwa ale kur** szlak mnie chycił jak tkoś robi takie tematy . kur** człowieku czy ty mózgu nie masz kur** i nie odrużniasz TMN od WOW WFT(Warcraft frozen thorn)
wez kur** skończe ten temat i spuść wode w klopie kur** papa. ZAL...........
Last edited by Maxer on 16 September 2007, 22:42, edited 1 time in total.

<- Drzwi