NC3 - Divisions, znamy przeciwnikow
już dziś poznalismy naszach przeciwnikow w fazie grupowej NC3.
gramy z ISRAEL, HISZPANIA i ROSJA.
Rosja będzie bardzo trudna, choć do ogrania.
jak by nie było, musimy wygrac i israelem i hiszpania.
top 2 w grupie gwarantuje gre w playoffach.
pozniej napisze wiecej.
gramy z ISRAEL, HISZPANIA i ROSJA.
Rosja będzie bardzo trudna, choć do ogrania.
jak by nie było, musimy wygrac i israelem i hiszpania.
top 2 w grupie gwarantuje gre w playoffach.
pozniej napisze wiecej.
ja pi.... ale cięzko będzie fuck !!
Ale damy rade.
Ale damy rade.
Rosjan znam zbyt dobrze. ^^ Rzeczywiście trudno będzie ich ograć, szczególnie jeśli zagrają np. Davidd, Kluhtu czy Molot_OK.
Przeciwko Hiszpanii i Izraelowi nie możemy wykazać żadnej litości!
A więc let's do our best. 
Przeciwko Hiszpanii i Izraelowi nie możemy wykazać żadnej litości!
Ja znam wszystkie teamy dobrze i wiekoszosc zawodników(bo to stare wygi w wiekszosci), no i powiem tak :
Rosja - jak nie będzie cudu, to poza zasiegiem
Izrael - gra tam znakomity Alex i Stinger, reszta w zasiegu
Hiszpania - team średni, ale równy, ale tutaj jednak obstawiłbym nasze zwycięstwo
Kurde masakrycznie to zrobili, jak pójdzie fatalnie to nawet do Merkato nie dotrwamy, bo nie wiem czy rozumie, ale 2 ostatnie teamy odpadaja, bo nie ma żadnej loosers bracket czy coś
Ale Poland powaa !
Rosja - jak nie będzie cudu, to poza zasiegiem
Izrael - gra tam znakomity Alex i Stinger, reszta w zasiegu
Hiszpania - team średni, ale równy, ale tutaj jednak obstawiłbym nasze zwycięstwo
Kurde masakrycznie to zrobili, jak pójdzie fatalnie to nawet do Merkato nie dotrwamy, bo nie wiem czy rozumie, ale 2 ostatnie teamy odpadaja, bo nie ma żadnej loosers bracket czy coś
Ale Poland powaa !
Rozwalicie izrael i hiszpanie i będzie QL ;] IMO Rosja może zaaaajsc daleko ;>
grupa do obalenia
rosja najciezsza, ale hiszpanie kurde dużo ich w tmn moga miec jakieś perełki, izrael musimy pokonac 
edit grupa 6 grupa smierci imo
edit grupa 6 grupa smierci imo
*... i wszystko jasne.
Biada australijczykom w grupie 6
oj biada
:D:D:P
sądze, że grupa nie jest ani zbyt mocna, ani zbyt słaba ;P dobrze, że nie trafiliśmy na jakichś Francuzów/Niemców czy kogoś tam 
będzie ciężko, ale do walki rodacy! damy radę!
będzie ciężko, ale do walki rodacy! damy radę!

O rosjanach to mi trudno nawet myslec. :E Samo Kluhtu+Gnom mnie przeraza ^^
Z żydami mam nadzieje, ze nie będzie problemow.
O Hiszpanach dużo nie wiem co nie znaczy, ze będą jakieś taryfy ulgowe, nawet jak trzeba będzie jechac na cracku, sterydach jakbym mial robić pompki w wannie z Baxem na stoperze to i tak ich rozwalimy :E
Z żydami mam nadzieje, ze nie będzie problemow.
O Hiszpanach dużo nie wiem co nie znaczy, ze będą jakieś taryfy ulgowe, nawet jak trzeba będzie jechac na cracku, sterydach jakbym mial robić pompki w wannie z Baxem na stoperze to i tak ich rozwalimy :E
Last edited by gawron. on 25 September 2007, 11:59, edited 1 time in total.
Wy już tu o przeciwnikach gadacie a ja nie wiem nawet kiedy będą kwal do tych NC3 i na jakich mapach. może ktos mnie oswieci?? 

Powiem od siebie
Hiszpanie sa do ogran ia tylko ruszyc dupy musimy
Z Izraelem team working się przyda jeśli chodzi o rozstawienie treningow... Bo sa niesamowicie mocni, wsyzstko zalezy czy jest dużo no-lifeo'w tam ktorzy będą mieli wytrenowane 3 mapki perfect, ale sadze ze max 2-3.
Rosjanie to swietny team, ale sa do nas przyjaznie nastawieni i nie popsujmy tego ja ich bardzo lubie, i mysle ze sa do powalczenia, kiedyś nawet udalo mi się w FET pokonac Davidda, ale to był ten jeden jedyny raζ ¨¨Δ ομγ ψοσ μι σιε πρζεσταςιλ αλφαβετ ¨Δ
jeden jedyny raz mialo być, alfabecik się przestawil
Hiszpanie sa do ogran ia tylko ruszyc dupy musimy
Z Izraelem team working się przyda jeśli chodzi o rozstawienie treningow... Bo sa niesamowicie mocni, wsyzstko zalezy czy jest dużo no-lifeo'w tam ktorzy będą mieli wytrenowane 3 mapki perfect, ale sadze ze max 2-3.
Rosjanie to swietny team, ale sa do nas przyjaznie nastawieni i nie popsujmy tego ja ich bardzo lubie, i mysle ze sa do powalczenia, kiedyś nawet udalo mi się w FET pokonac Davidda, ale to był ten jeden jedyny raζ ¨¨Δ ομγ ψοσ μι σιε πρζεσταςιλ αλφαβετ ¨Δ
jeden jedyny raz mialo być, alfabecik się przestawil
sorry robot, ale jak po tym co ci pisalem na gg jeszcze nie wiesz gdzie znalesc te info, to pewnie tez nie będziesz wiedziel gdzie i kiedy będą mecze NC3.
sluchajcie, jest to tak, ze top2 100% jest w play offach.
do tego dochodza 2 najlepsze teamy z 3. mieisca.
trzeba wiec walczyc o każdy malusienki punkt.
i nie mozemy zapomnac, ze my mamy bardzo wyrownany sklad.
gramy 5 vs 5, potrzeba wiec kazdemu teamowi 5, a nie 2 dobrych graczy.
gra jest w alternative mode, wiec 1. + 2. mieisce nie zapewnia druzynie malego punktu.
moim zdanjem nie jest tak zle.
mamy bardzo wyrownany team, a nie jakiś dwoch czolowych graczy.
pierw gramy z ESP, potem z ISR i na koniec (miejmy nadzieje) o pierwsze mieisce z RUS.
do walki biczasy, trenujemy, gramy, nie pierdolimy.
sluchajcie, jest to tak, ze top2 100% jest w play offach.
do tego dochodza 2 najlepsze teamy z 3. mieisca.
trzeba wiec walczyc o każdy malusienki punkt.
i nie mozemy zapomnac, ze my mamy bardzo wyrownany sklad.
gramy 5 vs 5, potrzeba wiec kazdemu teamowi 5, a nie 2 dobrych graczy.
gra jest w alternative mode, wiec 1. + 2. mieisce nie zapewnia druzynie malego punktu.
moim zdanjem nie jest tak zle.
mamy bardzo wyrownany team, a nie jakiś dwoch czolowych graczy.
pierw gramy z ESP, potem z ISR i na koniec (miejmy nadzieje) o pierwsze mieisce z RUS.
do walki biczasy, trenujemy, gramy, nie pierdolimy.
patrzac jeszcze na Rosje - nie ma Davidda, Belfegora i Maksima Ultra (to najwieksze oslabienie wg mnie). Wiec sa realne szanse. Izrael podobno ma 4 swietnych graczy z tego co mowil Bergie, a Hiszpanie 1 dobrego
Ciezka grupa..
Mowimy ze rosja rosja rosja..
rzeczywiście ciezki rywal ale nie poddwajcie się i wierzcie ze mozecie wygrac!
Powodzenia
Mam nadzieje ze coś ugramy
Mowimy ze rosja rosja rosja..
rzeczywiście ciezki rywal ale nie poddwajcie się i wierzcie ze mozecie wygrac!
Powodzenia
Mam nadzieje ze coś ugramy
Wally, teoretycznie Hiszpania do ogrania, ale tylko teoretycznie. W tym cupie każdy jest mocny i jeśli zaczniemy kalkulować to może się skończyć lipnie nawet w meczu z ESP 
IZR jest mocny, to już napisałem w poprzednim poście, ale też do ogrania przy naszej dobrej dyspozycji.
Z Rosja będzie cieżko, no bo to Rosja
Nie ma się co oszukiwać, że dla nich celem nie jest wyjście z grupy, tylko top4 w całym turnieju.
Poza tym skoro jest tak jak Jakub mówi to można jeszcze z 3 miejsca wyjść, ale do tego pretendentem chyba Litwa i Dania, no i mamy dobry układ gier
Można się rozkrecać z meczu na mecz 
Damy rade ;]
IZR jest mocny, to już napisałem w poprzednim poście, ale też do ogrania przy naszej dobrej dyspozycji.
Z Rosja będzie cieżko, no bo to Rosja
Poza tym skoro jest tak jak Jakub mówi to można jeszcze z 3 miejsca wyjść, ale do tego pretendentem chyba Litwa i Dania, no i mamy dobry układ gier
Damy rade ;]
Jasne damy rade 
Proponuje Prezes zebysmy się nakrecali porzadnie wszyscy do lepszego grania, jeśli mozna Jakub to zarezerwuj jakiś kanal na TS dla reprezentacji ?
Dalej jeśli chodzi o taktyke, bo taka jednak zawsze musi być
Piszcie kto jest jak dyspozycyjny tzn ile wolnego czasu w tygodniu jest w stanie poswiecic na trening ?
Mysle ze jeśli chcemy daleko zajsc to 5h na mape to minimum. Tak jest, zeby umiec mape i być w miare regularnym ! Ja 5h sprobuje rezerwowac w tygodniu na trening 1 mapy, chodzi mi tu raczej o solo, bo na solo najlepiej jest poprawiac się. Dalej serwer NC3 dla Polski, z ASECO, zeby mozna było sobie popatrzec na najlepsze czasy, najlepiej czy ktos moglby zrobić by na ASECO pojawialo się nie 5 tylko 10 rezultatow? bo już nie raz tak widzialem, i to będzie dobre jeśli chodzi o przeglad formy, serio !
Teraz jako Team Poland jesteśmy jedna wielka rodzina, nie chce konfliktow, najlepiej Jakub trzymaj nas krotko i za morde ! Co najmneij 2 treningi tygodniowo na których obecnosc obowiazkowa, jeśli ktos nie może przyjsc to niech uprzedzi wczesniej!
Poczekam na mappack z innymi sprawami a póki co napiszcie jak jesteście dyspozycyjni, bo to bardzo wazne
Proponuje Prezes zebysmy się nakrecali porzadnie wszyscy do lepszego grania, jeśli mozna Jakub to zarezerwuj jakiś kanal na TS dla reprezentacji ?
Dalej jeśli chodzi o taktyke, bo taka jednak zawsze musi być
Piszcie kto jest jak dyspozycyjny tzn ile wolnego czasu w tygodniu jest w stanie poswiecic na trening ?
Mysle ze jeśli chcemy daleko zajsc to 5h na mape to minimum. Tak jest, zeby umiec mape i być w miare regularnym ! Ja 5h sprobuje rezerwowac w tygodniu na trening 1 mapy, chodzi mi tu raczej o solo, bo na solo najlepiej jest poprawiac się. Dalej serwer NC3 dla Polski, z ASECO, zeby mozna było sobie popatrzec na najlepsze czasy, najlepiej czy ktos moglby zrobić by na ASECO pojawialo się nie 5 tylko 10 rezultatow? bo już nie raz tak widzialem, i to będzie dobre jeśli chodzi o przeglad formy, serio !
Teraz jako Team Poland jesteśmy jedna wielka rodzina, nie chce konfliktow, najlepiej Jakub trzymaj nas krotko i za morde ! Co najmneij 2 treningi tygodniowo na których obecnosc obowiazkowa, jeśli ktos nie może przyjsc to niech uprzedzi wczesniej!
Poczekam na mappack z innymi sprawami a póki co napiszcie jak jesteście dyspozycyjni, bo to bardzo wazne
taktyke itp wymyslajmy na osobnym zamknietym forum, a nie tu.
wiec jak mor_olo, mozesz tu na tmpl zalatwic zamkniety forum?
mozemy tez tak zrobić, ze repa się zapisuje jako team poland tu na tmpl jako drużyna, i już mamy forum zamkniety, albo poprostu na jakieś innej stronia se zalatwic.
jak tam chcecie.
wiec jak mor_olo, mozesz tu na tmpl zalatwic zamkniety forum?
mozemy tez tak zrobić, ze repa się zapisuje jako team poland tu na tmpl jako drużyna, i już mamy forum zamkniety, albo poprostu na jakieś innej stronia se zalatwic.
jak tam chcecie.
Yes sir :] Heh z tym nakręcaniem to nie przesadzaj, jedynym nowicjuszem w kadrze jest szynka, reszta to na maxa doświadczeni gracze i raczej dodatkowej motywacji nie potrzebuja.
Co do dyspozycyjności to też watpie, żeby się wszyscy wypowiedzieli, no bo ciężko przewidzieć mi jutrzejszy dzień a co dopiero tydzień naprzód
Trening 5h/tyg, łuhuuu 15h/3 mapki ? Kurcze strasznie dużo ziomek
Ale myśle, że to też sprawa indywidualna(bo morek chyba jeszcze wiecej treni
), kto ile treningu potrzebuje do dobrej i regularnej jazdy na 1-3 mapkach 
Jestem jeszcze ciekaw wyboru tej top5, wydaje mi się, że mam podobna wizje jak Wally, żeby z treningów brać top zawodników(2-3 treningi to już dużo, żeby zrobić przeglad zawodników), no bo komuś nie wyjdzie tylko quali i już lipa, a ile razy tak było w poprzedniej edycji, że nie grali najlepsi, tylko tym co wyszły kwalifikacje, no ale na to już na pewno ma pomysł Jakub
Co do dyspozycyjności to też watpie, żeby się wszyscy wypowiedzieli, no bo ciężko przewidzieć mi jutrzejszy dzień a co dopiero tydzień naprzód
Trening 5h/tyg, łuhuuu 15h/3 mapki ? Kurcze strasznie dużo ziomek
Jestem jeszcze ciekaw wyboru tej top5, wydaje mi się, że mam podobna wizje jak Wally, żeby z treningów brać top zawodników(2-3 treningi to już dużo, żeby zrobić przeglad zawodników), no bo komuś nie wyjdzie tylko quali i już lipa, a ile razy tak było w poprzedniej edycji, że nie grali najlepsi, tylko tym co wyszły kwalifikacje, no ale na to już na pewno ma pomysł Jakub
oj wygramy grupę wygramy
kto się boji ruskich
?
ja cię ale ten mecz będzie na poziomie
czy damy rade? tak damy rade
ja cię ale ten mecz będzie na poziomie
czy damy rade? tak damy rade
Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"