Bany
Bany
Xard dostaje bana na 3 dni za ciagle spamowanie forum adresem swojej strony mimo ostrzezen.
Bany
No nareście

Bany
TO JEST CHORE !!!
Hack, czy możesz mi zdjąć bana na twoim serwerze Fight C.
Wrzuciłem już jakiś czas temu na ten serwer swoje dwie trasy (było ich więcej, ale ktoś je usunął). Dzisiaj wszedłem ponownie chcąc pobić swój rekord i byłem na serwerze najsilniejszy rankiem - więc nie chodziło mi o punkty - tylko o czas, a jakiś nowy zaproponował bana i większość noobów mnie wykopsała.
Zanim kogokolwiek zbanujecie to się mocno nad tym zastanówcie, bo dzisiaj ja - jutro wy możecie być na moim miejscu. I radzę patrzeć co się przyciska - F1 czy F2.
To tyle - jest jeszcze wiele innych serwerów
, a tym co mnie zbanowali życzę WIELU PUNKTÓW zdobytych za grę z osobami z mniejszym rankiem 
Hack, czy możesz mi zdjąć bana na twoim serwerze Fight C.
Wrzuciłem już jakiś czas temu na ten serwer swoje dwie trasy (było ich więcej, ale ktoś je usunął). Dzisiaj wszedłem ponownie chcąc pobić swój rekord i byłem na serwerze najsilniejszy rankiem - więc nie chodziło mi o punkty - tylko o czas, a jakiś nowy zaproponował bana i większość noobów mnie wykopsała.
Zanim kogokolwiek zbanujecie to się mocno nad tym zastanówcie, bo dzisiaj ja - jutro wy możecie być na moim miejscu. I radzę patrzeć co się przyciska - F1 czy F2.
To tyle - jest jeszcze wiele innych serwerów
Bany
bany moga być na kilka dni albo na zawsze, kilkudniowe sa po to, zeby czasem kogos otrzezwic, może zmadrzeje, a ostzrezen się nie mozna pozbyc, chyba, ze były nieuzasadnione
Bany
Yard dał mu ostatnią szanse. Według mnie ban to ban ma 3 ostrzeżenia i powinien dostać bana jak nic!
Bany
Przeczytaj sobie jak on się wyrażał a jak ty? Byłeś haski i arogancki dlatego dostałeś ost.!
Bany
Tylko mogliście się kłócić na gadu albo przez PW! a takie słownictwo jest niedozwolone. Lepiej przeczytaj sobie kilka razy regulamin zanim znów dostaniesz jakieś ostrzeżenie.
Bany
Pisałeś już temat z tym pytanie. Spamujesz i powinieneś dostać ostrzeżenie ale mam dobry humor dlatego Ci daruję. Masz jakieś wątpliwości to napisz do Administratora forum i po sprawie.
Bany
pomoże, skoro to serwer tmpl.info prawda? to Yard powinien coś poradzić a skoro ma problem to niech napisze jeden post, powinien ktoś pomóc, a nie tak jak nasz kolega BOB_SLEJ pisze kilka postów o jednej treści.
Bany
Chlopak chce grać a ze dostal bana to teraz szuka pomocy.Niestety nie dostal odpowiedzi w jednym temacie szuka w drugim podobnym.Kuldi wyluzuj chlopie troszke
Moderator tez jest od udzielania pomocy a nie tylko od dawania ostrzezen bo to ostatnio tylko robisz
chociaż na jedno cie popieram bo nawet nie napisal na jakim serwie dostal bana :? Na waszym :shock: Czyli 
Bany
na www.tmpl.info dostalem bana i dzięki za wstawienie się GOBIS
Bany
Spoko ale co ja mam mu poradzić? Jedynie to, że powinienan napisac do administratora bo inaczej tego nie da się rozwiązać