Mój nowy film
Trackmania Movie Stadium Pro
- pawelle21
- Doświadczony driver
RC FAN

-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
mysle ze porzebujesz chyba zeby ktos cie zrezal, bo robisz te filmy jak pojebany
film jest znowu nudny, nic ciekawego, ciagle to samo, jedzie sobie kilka samochodzikow, do tego jakas muzyka, i to wszystko...
ponadto zrobiłeś taki blad, który ja ci nie wybacze
ACDC gra smoke on the water ?
bo mi się zdaje ze deep purple
arghhhhh, ocena za film "mniej niz 0..."
ponadto zrobiłeś taki blad, który ja ci nie wybacze
- pawelle21
- Doświadczony driver
tak orginalną wersje gra Deep Purple ale to jest wersja zrobiona przez ACDC
przecież podobnoż skilla nie mom a nawet jakbym się ostro wziął to i tak z tego wyszłaby kupa
przecież podobnoż skilla nie mom a nawet jakbym się ostro wziął to i tak z tego wyszłaby kupa
RC FAN

-
Nieświecący
- Jeździ konno
Filmik do bani
Maxer nie wiedziałem że słuchasz takiej muzy no no
Maxer nie wiedziałem że słuchasz takiej muzy no no
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
^^cóófer, dokładnie, to jest klasykaCoof wrote:nie trzeba słuchać tego, żeby kojarzyć taki klasyk -.-
@nieswiecacy, jeszcze dużo o mnie nie wiesz
JA powiem tak :
Jest to chyba najlepszy filmik z tych twoich gowien jakie do tej pory wyprodukowales
Ale to nei znaczy ze mi się podobalo
Muzyka sux jak dla mnie :PPP
trochę nudnawo bo caly czas to samo i kamera nie zbyt efektownie operowana ;/. Weź pooglądaj filmiki innych graczy TMU i zobacz co żle robisz
MOja ocena 3/10
Jest to chyba najlepszy filmik z tych twoich gowien jakie do tej pory wyprodukowales
Ale to nei znaczy ze mi się podobalo
trochę nudnawo bo caly czas to samo i kamera nie zbyt efektownie operowana ;/. Weź pooglądaj filmiki innych graczy TMU i zobacz co żle robisz
MOja ocena 3/10

najlepiej od razu powiedzieć, że wyjdzie kupa, co nie?;ppawelle21 wrote:tak orginalną wersje gra Deep Purple ale to jest wersja zrobiona przez ACDC![]()
pograj to wyjdzie skill;p

Po ocenach poprzedników nawet nie chce mi się marnowac czasu zeby ten film oglądac. Zamiast srac tymi filmami codziennie, to zrób jeden - a dobry, popracuj 2 tygodnie i wtedy daj. I nie rób zamieszania tak jak z tym tematem "Oświadczenie" że nie wydasz filmu bo coś tam ble ble ble xd Pewnie myślisz że wszyscy czekają na ten film jak na premiere Harry'ego Pottera w USA tak ? XD Dobra, rozpisałem się dosyc 
naprawdę daj sobioe spokoj, idz do jakiegoś td gdzie cie master nauczy stawiac servy zamiast robić jak najebany (za dużo wolnego czasu?) filmy
5P13RD4L4J! Krotko i na temat. Sporo filmikow i każdy taki sam, nic nowego. Wez przysiadz nad praca a może wyjda efekty Twoich wypocin. Narazie szkoda na to patrzec... 
jak już gadamy o muzyce, to song don mclean tez nie nazywa się "soft rock", tylko "american pie".
- mikohn_vegas
- Zaczyna szaleć na ulicach
mnostwo cieplych i uroczych slow
Zebys się nie rozplakal napisze ze poczatek jest calkiem fajny ... nic specjalnego ale pierwsze 20 sec zapowiada coś (cokolwiek to znaczy)
a pozniej to już nie patrzylem, wolalem obrac ziemniaki na jutro
<- Drzwi