Moja pierwsza trasa
Moja pierwsza trasa
Dzień dobry.
Chciałbym abyście zwrócili uwagę na moją pierwszą w życiu trasę.
Nie jest zbyt długa, ale moim zdaniem przyjemnie się jedzie. Chciałbym zaznaczyć że jestem nOob'em, więc proszę o wyrozumiałość w szczegółach.
Link:
http://www.speedyshare.com/455798788.html
Jeżeli ktoś będzie chciał ją umieścić na servie to nie mam nic przeciwko, ale prosiłbym o poinformowanie mnie na jakim to będzie servie.
Chciałbym abyście zwrócili uwagę na moją pierwszą w życiu trasę.
Nie jest zbyt długa, ale moim zdaniem przyjemnie się jedzie. Chciałbym zaznaczyć że jestem nOob'em, więc proszę o wyrozumiałość w szczegółach.
Link:
http://www.speedyshare.com/455798788.html
Jeżeli ktoś będzie chciał ją umieścić na servie to nie mam nic przeciwko, ale prosiłbym o poinformowanie mnie na jakim to będzie servie.
Moja pierwsza trasa
Nie myśle że zawojuję świat i prosiłbym o jakąś obiektywną opinie. Jak pisałem to moja PIERWSZA trasa.
Moja pierwsza trasa
a to nie ten jego kolega? ;s
Moja pierwsza trasa
master94 - biorąc ten nick już popsułeś sobie reputację na secenie TM'a
@no i pzdło dla mastełłłłła, który BYŁ w DwaEfDwaEf (żeby wiadomo było o któłego chodzi) - masz młodszego błata masteł?
@no i pzdło dla mastełłłłła, który BYŁ w DwaEfDwaEf (żeby wiadomo było o któłego chodzi) - masz młodszego błata masteł?
Moja pierwsza trasa
Można jakoś zmienić nik w grze???
Moja pierwsza trasa
Jasne - wchodzi w profil i tam w polu Nick (pod falgą) piszesz:
Max 20 znaków, wychodzisz z profilu i gotowe
Code: Select all
$w$fff2F2F$000M@stełMoja pierwsza trasa
Dzięki ale nazwę się innaczej, nie chcem nazywać się masteł
Moja pierwsza trasa
Inaczej się nie da.master94 wrote:Dzięki ale nazwę się innaczej, nie chcem nazywać się masteł

Moja pierwsza trasa
ok jestem pawcio94 pasuje??
zaraz zmienie nik na forum
zaraz zmienie nik na forum
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Moja pierwsza trasa
nie będę spamowal tutaj
, tylko napisze coś o tej twojej mapie. jeżeli to jest twoja 1 mapa w zyciu, to nawet, nawet
jednak wallrid-y sa trochę dziwne, poza tym odjazdy od wallridow sa za blisko. poza tym mapa jest za krotka.
Moja pierwsza trasa
Dzięki MAXERRR za normalnego posta. Robię już następne trasy i niedługo jakąś wstawie.

<- Drzwi