PL5 - runda 2

Jak oceniasz (w szkolnej skali) aktualny mappack?

1
7
18%
2
6
15%
3
2
5%
4
9
23%
5
11
28%
6
5
13%

Total votes: 40

FRED
Street shaman!

PL5 - runda 2

Post by FRED »

siema. mapki macie poniżej. czytałem posty w innym temacie i nie bardzo kminie czemu do chuja tak się goraczkujecie..... spokojnie. Nie wiem dokładnie o co chodzi (przewra świąteczna to chyba dla niekótrych był najbardziej hardcore'owy detox w ich zyciu, co nie?:mrgreen:) ale już mniejsza z tym. Było powiedziane, ze mapki dajemy zawsze w pon gdzies koło siedemnastej. Teraz daje wcześniej, bo zaraz dojdzie do rękoczynu.
ok, miłej zabawy. Mam nadzieje, ze się spodoba. (cob,balagan i fred... co do mojej mapki odpowiada inna osoba, tak tylko mówie :wink: )

Code: Select all

http://rapidshare.com/files/80286609/kolejka3.rar.html
lub:

http://wrzuc.net/get.php?what=vbhfnpt0kolejka3.rar 
[w nazwe pliku jest błąd-zamiast 3 powinno być 2. sry;x]

nowe multi:

http://wrzuc.net/get.php?what=s0m57c48loony-c.rar 
Last edited by FRED on 31 December 2007, 16:04, edited 2 times in total.
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Bad Olo
Lubi ostrą jazdę

PL5 - runda 2

Post by Bad Olo »

Mapki mapki mapki XD

[ Dodano 31 Gru 2007, 13:45 ]
Działaja linki ! Powodzenia piczki !
Image
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

PL5 - runda 2

Post by Maciuś »

Czas abym wysłał swoje g*wno XD A ch** nie wysle bo mam na starym dysku ;( k**wa ! xD
Bad Olo
Lubi ostrą jazdę

PL5 - runda 2

Post by Bad Olo »

Ode mnie 4 poleciala ;) Balagan ciekawa mapke wytworzyl. W tym mappacku wyroznia się mapka cobhama, widac kto w tym siedzi najdluzej ;) Ciekawy mappack !
A teraz zapierdalaaaaac !
Image
envy
Osiwiał za kierownicą

PL5 - runda 2

Post by envy »

fred - od kiedy multi to b ;p, wg. mnie najgorsza mapka, dlatego ze jest za dużo miejsc gdzie mozna dachowac, wiec przypadkowy blad w czasie jazdy = odpadniecie z wyscigu 6/10

cobham - fajna mapka, zadnych wiekszych wad nie ma 10/10

balagan - również fajna, ale ma swoje wady: brak plynnosci jazdy, mala predkosc i ten poczatek 7/10
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

PL5 - runda 2

Post by Maciuś »

W mapce Freda zgorszył mnie ten skok :/ Trzeba jechac dosyc szybko zeby przeskoczyc do konca to :/ Wg mnie to psuje całą mape, no i koniec też nie najlepszy ale ogólnie:

Fred - 55%

Cobham - 90%

Bałagan - 65%
chybeck
Pirat drogowy

PL5 - runda 2

Post by chybeck »

a więc tak:
fred się natrudził a więc i my się natrudzimy na jego mapce :?
cobham no jak zwykle mapka na poziomie :mrgreen:
balagan nawet nice, ale sekwencje zakretów rozwalają :wink:
tak więc mappack dobry, osobiście uważam że najtrudniejsza jest mapka freda bo jak gdzieś się pomylisz to czas idzie w piździet :(
mat154
V.I.P.

PL5 - runda 2

Post by mat154 »

Cobham - nie mozna nic zarzucic tej mapce, idealna. Jedyna dobra mapa w tym mappacku

Balaganiarz - tu już zdecydowanie gorzej, ale i tak jak na jedna z pierwszych mapek nie jest zle, trochę mało plynnosci.

Fred - NAJZALOWSZA z ZALOWYCH mapek w calej historii PL, CHUJOWE skoki, jak to szopek powiedzial - LOLMAP. Nie nadaje się na PL, zakrety sa TRAGICZNIE rozimeszczone, wygra ja ten kto ma farta.

WNOSZE O ZMIENIENIE TEJ MAPY NA INNA BO NIE WIERZE ZEBY NIE było LEPSZEJ MAPY TYLE Z MOJEJ STRONY.
Image
FRED
Street shaman!

PL5 - runda 2

Post by FRED »

już się będziesz o literkę żalił?
biacz, daj sobie spokój.

a co do mapki to chciałem powiedzieć, ze trzeba pojeździć trochę, zeby widzieć na niej efekty. Jest to mapa, którą można przejechać w 100% płynnie. Nie dla lamusów! 8) tylko dla pro.... :lol:

spoko mat, mam na to całkowicie wyjebane czy moja mapa będzie w pl czy może nie. jeśli chcecie - zmienie to. Ale mam lepszy pomysł - odczuwam, ze kilku osobom zawadzam. Zatem mogę porzucić stanowisko admina bo mam je całkowicie w d*pie. Wole być normalnym graczem, który będzie czekać na nowe mapki podczas poniedziałkowego wieczoru niż być jakims zasranym adminem. Ale nie nie nie - przeciez widziałem już mapki i je treniłem kiedy miałem wolny czas, nieprawdaż? :mrgreen:
no i mamy problem, panie. Najlepiej, jak się wycofam z tego turnieju. Przerwa dobrze mi zrobi. :wink:
Last edited by FRED on 31 December 2007, 15:32, edited 1 time in total.
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
szopek
Lubi ostrą jazdę

PL5 - runda 2

Post by szopek »

mat154 wrote: Fred - NAJZALOWSZA z ZALOWYCH mapek w calej historii PL, CHUJOWE skoki, jak to szopek powiedzial - LOLMAP. Nie nadaje się na PL, zakrety sa TRAGICZNIE rozimeszczone, wygra ja ten kto ma farta.

WNOSZE O ZMIENIENIE TEJ MAPY NA INNA BO NIE WIERZE ZEBY NIE było LEPSZEJ MAPY TYLE Z MOJEJ STRONY.
to prawda to istny lol map tragiczne rozmieszczenie zakretow, slabo oznakowane, brak miejsc do pokazania skila czysty k**wa fartowny track szkoda by było jakby np [POL] czy #p~S* przegral na takiej mapie z jakimis lolami ktorym się pofarcilo ale to nic najlepsze jest to ze k**wa po 1 okr nie wiadomo gdzie jechac dopiero po glebszej analizie rozkminilem to z matem :D
Freda bardzo lubie bo to zią ale stary to Ci nie wyszlo nawet powiem ze rip zrobil lepsza mape w PL4 ;/ naprawdę trzeba zmienic ten multilap bo musimy zwrocic uwagę tez na to ze w 2 lidze graja poczatkujace klany i moga sobie na niej nie poradzic zabardzo skoro lepsi gracze ze sceny tu mam na mysli mata154 ( final PITMC ) nie ogarniaja ? TO TRZEBA ZMIENIC !!!! cieszmy się tą gra i tym turniejem a nie k**wa denerwujmy się na zjebana lol mape
plsss biatch :D :)

ZMIENIĆ !! I ZAPOMNIEĆ !
FRED
Street shaman!

PL5 - runda 2

Post by FRED »

spoko, zmienie to.
szopek
Lubi ostrą jazdę

PL5 - runda 2

Post by szopek »

FRED wrote:spoko, zmienie to.
dziekuje peace :)
chybeck
Pirat drogowy

PL5 - runda 2

Post by chybeck »

a co do mapki to chciałem powiedzieć, ze trzeba pojeździć trochę, zeby widzieć na niej efekty.
i tu muszę przyznać fredowi rację, po kilku(dziesięciu) przejazdach jakby tak płynniej się jechało, skoki wciaż bolą, ale.... ile satysfakcji ze zdobycia dobrego czasu :mrgreen:

co nie zmienia że mapka wciąż jest... eh
mat154
V.I.P.

PL5 - runda 2

Post by mat154 »

ta mapka się po prostu nie nadaje na rundy gdzie gracze popelniaja bledy i jeśli się nie uzyska dobrej predkosci po bandzie to po prostu nie doskoczysz dalej i masz 10 s straty, po malym bledzie mozna wszystko stracic
Image
Master
Pirat drogowy

PL5 - runda 2

Post by Master »

fred 10/100 - po kilku próbach znalezienia trasy doprowadza do frustracji, a co dopiero kiedy dachujesz po 1 okrążeniu cudem przejechanym

cobham 100/100 - mapka bez żadnych zastrzeżeń

bałaganiarz 95/100 - początek troszhe lipny ale reszta bardzo fajna

Za mappack dałem 3.
Już Image użytkowników zobaczyło ten podpis.
Bad Olo
Lubi ostrą jazdę

PL5 - runda 2

Post by Bad Olo »

Takich rozmow o mapach będzie sporo ;)
Image
FRED
Street shaman!

PL5 - runda 2

Post by FRED »

dobra, chcieliscie zmiany? No to macie - w ch** mocny towar (mam nadzieje) 8) mysle, ze się spodoba.

http://wrzuc.net/get.php?what=s0m57c48loony-c.rar 
zajedźcie się biczasy! :twisted:
chybeck
Pirat drogowy

PL5 - runda 2

Post by chybeck »

oooo tak, Loony to Loony :twisted:
envy
Osiwiał za kierownicą

PL5 - runda 2

Post by envy »

dla leniwych caly mappack już z loonym
http://www.speedyshare.com/663299871.html

loonego trasa, wg. mnie tak samo zajebiaszcza jak coba ^^
Sk84funPrzemo
Zaczyna szaleć na ulicach

PL5 - runda 2

Post by Sk84funPrzemo »

Wy k*rwa ch*je!!! xD mapa freda była zaj*bista!!! Cóżeście uczynili biaaczys?!?!? :o Szkoda ale trudno
Image
Image
Post Reply

Return to “Polish League 5”