[GŁOS] Najlepszy gracz
[GŁOS] Najlepszy gracz
A gdzie ja

[GŁOS] Najlepszy gracz
Mnie jakoś nie ma a nie narzekam.Foxy wrote:A gdzie ja![]()
[GŁOS] Najlepszy gracz
Rządziły 3 osoby: Hack, Hack i jeszcze raz Hack ;p
[GŁOS] Najlepszy gracz
Nie no kóśfa, aleś zaszpanował. XDMaster wrote:Rządziły 3 osoby: Hack, Hack i jeszcze raz Hack ;p
[GŁOS] Najlepszy gracz
master pewnie pracuje nad votami do "swojej" kategorii o najbardziej denerwujacym graczu 
[GŁOS] Najlepszy gracz
nie ma co hack wymiatal w tym roku
pokonalem go tylko raz i to dziek item uze gralismy obaj na beznadziejnych kompach wiec liczyl się fart
pokonalem go tylko raz i to dziek item uze gralismy obaj na beznadziejnych kompach wiec liczyl się fart
[GŁOS] Najlepszy gracz
^.O
Wally - ale wygrałeś i to się liczy ;-)
dzięki za głosy.
pozdrrrrroo...
Wally - ale wygrałeś i to się liczy ;-)
dzięki za głosy.
pozdrrrrroo...
[GŁOS] Najlepszy gracz
W czymś musze wygrać ^^jakub wrote:master pewnie pracuje nad votami do "swojej" kategorii o najbardziej denerwujacym graczu
[GŁOS] Najlepszy gracz
hack jest bardzo dobrym graczem
(respeckt dla niego, jak dla mnie top3 w pl) ale to zawsze wally był dla mnie wzorem do naśladowania jeśli chodzi o jazde w tm... (widząc jego jazde na żywo miałem szczene na ziemi, bez kitu - zapytajcie wizza ;p) od pamiętnych czasów AF czy tam EP... pozdro man!
choć imho powinna znaleźć się tu także kasia.... on także BYŁ świetny!
[ Dodano Pon Sty 14, 2008 8:05 pm ]
widzisz Karolku! Tylko ja o Tobie nie zapomniałem!
blesss_
choć imho powinna znaleźć się tu także kasia.... on także BYŁ świetny!
[ Dodano Pon Sty 14, 2008 8:05 pm ]
widzisz Karolku! Tylko ja o Tobie nie zapomniałem!
blesss_
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
[GŁOS] Najlepszy gracz
nie nie nie wygrales dlatego ze CI mowilem jak jechac a pr0warsow szeptal coś hackowi do ucha muheheh^^Wally wrote:nie ma co hack wymiatal w tym roku
[GŁOS] Najlepszy gracz
HACK i potem dlugo dlugo nic. 
dzięki Fred za pamiec, ale najlepszy nigdy nie bylem, może poza Lanem.
dzięki Fred za pamiec, ale najlepszy nigdy nie bylem, może poza Lanem.

[GŁOS] Najlepszy gracz
to jest rzeczywiście trochę nie sprawiedliwe, po obok hacka, lecha i lookasha, khasiusa kojarze jako najlepszego allroundera, radzaco sobie na mini, tech i nadeo, robiacego super czasy po kilku przejazdach.
niestety przez twoja ostatnia nieobecnosc, nie kojarzysz siebie pewnie wszystkim, i z tego pewnie wynika brakujace nominowanie.
niestety przez twoja ostatnia nieobecnosc, nie kojarzysz siebie pewnie wszystkim, i z tego pewnie wynika brakujace nominowanie.
[GŁOS] Najlepszy gracz
jakub a szyna?
po prostu lubie się udzielac ^^
po prostu lubie się udzielac ^^
Last edited by envy on 15 January 2008, 19:38, edited 1 time in total.
[GŁOS] Najlepszy gracz
...seque a Grono??!! :?
cholera twoje komentarze są czasami bardzo irytujące.....
może to przez to, ze w każdym temacie chcesz nabić masx postów?
Powinna być nowa kategoria, coof.... POOSTER ROKU! Seqee już masz 1 miejsce!! ;p
cholera twoje komentarze są czasami bardzo irytujące.....
może to przez to, ze w każdym temacie chcesz nabić masx postów?
Powinna być nowa kategoria, coof.... POOSTER ROKU! Seqee już masz 1 miejsce!! ;p
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
[GŁOS] Najlepszy gracz
i wszystko jasne, ziąąą ;p
po takim czasie Sekłe miałby już ze 4koła
po takim czasie Sekłe miałby już ze 4koła