[GŁOS] Najlepszy klan
[GŁOS] Najlepszy klan
haha duży wybor kufek 
[GŁOS] Najlepszy klan
Nude tez mogliscie wrzucic 
[GŁOS] Najlepszy klan
W tym roku oczywiście pr0siaki (a z nazwy raczej puresiaki
) rządzą, a POL może co najwyżej wąchać ich spaliny oraz zapach dymu spalonej gumy 
[GŁOS] Najlepszy klan
LooOOooL POL team ... szkoda, że skreślił Was największy znawca i autorytet polskiej sceny . Już przepadliścieMaster wrote:W tym roku oczywiście pr0siaki (a z nazwy raczej puresiaki) rządzą, a POL może co najwyżej wąchać ich spaliny oraz zapach dymu spalonej gumy
Zwykle tego nie robię, ale nie mogę wytrzymać takich komentarzy ... ale żeby nie być zbyt wulgarnym i zajechać odrobiną kultury to Ci Masteł zacytuje Bogusia Linde: 'Co Ty k*** wiesz o POL team i prosiakach?' ... grałeś z nimi chociaż raz ? Skoro tak wszystko wiadomo to po chooj pl5 jest w ogóle ?
[GŁOS] Najlepszy klan
coofek szkoda, ze mojej propozycji nie uwzględniłeś ^^
bo było warto!
bo było warto!
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
[GŁOS] Najlepszy klan
No tutaj mozliwosci zadnej nie ma. 4 wygrane PL, cale top 3 na Lanie. 
Tyle, ze teraz niema nikogo z podstawy pS (ja, Hack, Tomek, Wally, H0lus, Scary, swego czasu jeszcze Boski), także w tym roku mozecie sobie powalczyc.
Tyle, ze teraz niema nikogo z podstawy pS (ja, Hack, Tomek, Wally, H0lus, Scary, swego czasu jeszcze Boski), także w tym roku mozecie sobie powalczyc.

[GŁOS] Najlepszy klan
Po poście khasiusa już wiesz dokładnie ;p*TCW*IrRed wrote:LooOOooL POL team ... szkoda, że skreślił Was największy znawca i autorytet polskiej sceny . Już przepadliścieMaster wrote:W tym roku oczywiście pr0siaki (a z nazwy raczej puresiaki) rządzą, a POL może co najwyżej wąchać ich spaliny oraz zapach dymu spalonej gumy
Zwykle tego nie robię, ale nie mogę wytrzymać takich komentarzy ... ale żeby nie być zbyt wulgarnym i zajechać odrobiną kultury to Ci Masteł zacytuje Bogusia Linde: 'Co Ty k*** wiesz o POL team i prosiakach?' ... grałeś z nimi chociaż raz ? Skoro tak wszystko wiadomo to po chooj pl5 jest w ogóle ?
[GŁOS] Najlepszy klan
do zeszłej niedzieli były nominacje, więc to nie osoba odpowiadajaca za to wybiera sobie kto będzie w danej kategorii nominowany...
żeby nie było offtopa, mój głos poleciał do ps;p
żeby nie było offtopa, mój głos poleciał do ps;p

[GŁOS] Najlepszy klan
osz k**wa 
powiem slynny cytat
POL może mi wyczyscic klawisze !
uwaga do POL dolaczyl Master !
(teraz wszystkie glosy pojda do nas)
powiem slynny cytat
[GŁOS] Najlepszy klan
I odszedł po 1 dniu ^^Wally wrote:osz kur**
powiem slynny cytat
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
[GŁOS] Najlepszy klan
Nieprawda, sam odszedłembrzerzanin wrote:nie odszedl tylko zostal wypierdolony a to jest duza roznica ;p
[GŁOS] Najlepszy klan
musialem cie wziasc, bo z xardem nocny mecz po najebanym przegralem.
pokazal się jednak jako człowiek pelnej litosci, i pozwolil nam po jednym dniu cie wypierdzielic, a mialbyc tydzien.
zrozum wrescie, ze jesteś osoba, o której się zartuje i z której się smieje, i temu wlasnie najwieksza kara byla Ciebie wziasc do teamu.
pokazal się jednak jako człowiek pelnej litosci, i pozwolil nam po jednym dniu cie wypierdzielic, a mialbyc tydzien.
zrozum wrescie, ze jesteś osoba, o której się zartuje i z której się smieje, i temu wlasnie najwieksza kara byla Ciebie wziasc do teamu.
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
[GŁOS] Najlepszy klan
tak odszedles ale dopiero po godzinnym krzyczeniu na tsie "wy****dalaj master i zmieniaj nick!!!"Master wrote:Nieprawda, sam odszedłembrzerzanin wrote:nie odszedl tylko zostal wypierdolony a to jest duza roznica ;p

[GŁOS] Najlepszy klan
...chcecie mieć go na sumieniu? 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”