MarioCT wrote:bywalcy tego forum zawsze tylko się wyśmiewają z nowych klanów i robią zakłady kiedy klan upadnie.. nie wiem czemu taka tendencja w wypowiedziach...
ja wam życzę jak najlepiej - jak się uda to pokonajcie nawet WILDE

(bez urazy Jakub i reszta

)
ja Ci mogę powiedzieć dlaczego tak jest

bo to normalne ze jak ktoś zakłada nowy klan wszyscy mówią ze to niewypali itp. a dlaczego???? dlatego ze na szacunek trzeba zasłużyć znam to po sobie gdy Ed założyłem ( proszę by nikt się na ten temat niewypowiadał )

początek oczywiście przesmiewki itp później liga SOD pokonaliśmy R7 niestety mecz powtórzono i 1-2, powoli byliśmy już szanowaniu nie było problemów ze sparingami różnymi wspólnymi akcjami. No niestety po miesiącu team się rozpadł, a szkoda bo mieliśmy naprawdę wielu dobrych graczy np. MadFox teraz K&D , Wandal teraz TCW . Psikuta teraz FM, ja po moim nieodpowiedzialnym i tragicznym zachowaniu podczas sod ligi też się wygrzebałem i udało mi się dostać do SOD a po jego rozpadnięciu czyli obecnie do K&D.
Wniosek z tego jest taki ze na wszystko przyjdzie zcas skoro jesteście klanem mało znanym nie liczcie na kłanianie się wam podczas wchodzenia na server wręcz przeciwnie. W scenie tmn panuje zasada ze trzeba czymś zabłysnąć żeby stać się znanym. Jarecki zabłynął umiejętnościami za co dostał odkrycie roku 2007, a Master również zabłysnął ale głupotą.
To bardzo proste proponuje wam wziaźć udział w UD Cupjeśli pokażecie coś w tey mini lidze już staniecie się bardziej szanowaniu wśród tych zespołów waszej czyli trochę niższej ranki, później ja mam zamiar ruszyć lige 1 vs 1 którą miał organizować Xardas ale nie wiem czy to ruszy u niego jeśli nie ja ją odpale już niebawem miejsc 64 proszę bardzo niech wasi zawodnicy zapisują się może im się uda i zajdą chociaż do 3 rundy co jest już małym sukcesem dla takich zawodników jak wy czyli mniej znanych wchodzących dopiero na scene TMN. Dziękuje i pozdrawiam. Ale żeś się do hóója rozpisał co mi odbiło