Koniec PL5

Locked
Wix
Pirat drogowy

Koniec PL5

Post by Wix »

No panowie. 5 edycja dobiegla konca. pierwszy raz z udzialem gamebite, a wiec poza naszym kochanym tmpl. jak wam się podobalo ? Co ogolnie sadzicie ? News o koncu ligi już jest na GB, a popoludniu head admin mor olo podsumuje cala lige :D oj będzie będzie :D ze swojej strony pragne podziekowac paru osobom :P wsrod nich:

szopek i radus, ktorzy po odejscius freda i hacka wzieli się za mapy - gj !
mor olo - 3mal piecze nad wszystkim,
misi - pomagał wprowadzac wyniki i tyrał mnie zebym zrobil zaklady :P
Jakub - to wielke thx bo kurde nie samowitego wsparcia mi udzielil, mimo ze jestem teoretycznie nowy na scenie. THX man !

jeśli o kims zapomnialem to sorka, ale Ci mi przyszly od razu do bani i napisalem o nich :P
także dawac tutaj co sadzicie biacze :P ! :D
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Koniec PL5

Post by Jakub »

no ja musze przyznac, ze nie było tak zle z tym gamebitem jak na poczatku myslalem.
dalej mysle, co kiedyś pisalem, ze z tym gamebitem komus głównie chodzi o zarobek, ale jednak uczestniki tez niby coś maja z tego, a mianowo poprostu pewna publicznosc.
jakby jeszcze te bledy na stronie gamebite nie były, byloby nawet w miare fajnie.

na drugiej stronie trzeba przyznac, ze glowne gamingi w polsce nie interesuja się (jeszcze?) w ogole gamebitem, a nasza gra nie jest az taka popularna, zeby było wiele lig i turniejow do wybrania, wiec trzymamy się to tego, co mamy.

headadmin nie spelnial jednak prycy jak powinien, bo w ogole nawet chyba nie przejezdzal tras, i moje pytanie o pewnym cutcie na jednej trasie objecal odpowiedziec, ale niestety nigdy tej odpowiedzi się nie doczekalem.

główna prace robil i tak już wix, i jestem za tym, aby wlasnie on zostal headadminem trackmanii na gamebite.

chcialbym jeszcze wyrazyc, ze taka rzecz jak walkower, nie ma nic do szukania w 1. lidze trackmanii, i apelowac do teamów jak FM, zeby się nie zapisywali do czegoś takiego, jak nie sa pewni, czy maja wystarczajaco chętnych graczy,

poza tym niewyrownane przygotowanie roznych teamów do pewnych meczow trochę "pokrecilo" tabele tej ligi.
chodzi mi o to, ze niektore teamy raz przyszli super wytrenowani (prawie zawsze na mecze z Wilda), a inne poprostu olali. takie zachowanie jest mało "profesionalne", i na pewno slaba reklama na lige trackmanii.

mysle, ze najbardziej trzeba gratulowac GT, nudE i TCW za to, ze zawsze grali przygotowani i z pelnym skladem, bez zadnych walkowerow itp.

ja osobiscie bardzo się ciesze, ze udalo nam się wygrac nie oddajac ani jednej mapy i ze wlasnie w biegu pl5 dolaczylismy do powaznego polskiego multigamingu.

gg wszystkim, ktozi brali udzial, aby nastepna edycja PL byla conajmniej tak samo zabawna.
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Koniec PL5

Post by RaDuS »

Jakub czepiasz się FM a mysmy mieli 2 graczy bo porpostu każdy wyjechal akurat nie typowo na mecz, mecz by się odbyl tylko SOD nie chcialo grać 2vs3 chociaż inne teamy tka graly, jak zwykle czepiasz się nas bo nas nie lubisz może dlatego ze dostales sraczki podczas meczu bo myslales ze już przegracie? nie wiem lezy mi to ale wiem jedno nie czepiaj się nas niestety znow wyciagnelismy wnioski po PL5 i na PL6 powinno być lepiej:P
Image
;) ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
iam
Admin Mniejszy

Koniec PL5

Post by iam »

Radus, mogę Wam pomóc w pl6 :> (czytaj: mogę do Was do teamu dojść;p)
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Koniec PL5

Post by RaDuS »

IAm teraz nie ja lideruje, z Mroziem rozmawiaj bo ja nie potrafie wyrzucic noobow i bez uzytecznych ziomali:P
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Koniec PL5

Post by Jakub »

ja absolutnie nic nie mam przeciwko FM, raczej odwrotnie.
mi chodzilo tylko i wylacznie o to, ze już kolejny raz olewacie PL, i pytam się, po co w ogole się piszecie na takie rozgrywki, jak i tak nie macie checi czy czasu grać.
stac was no dobre wyniki, a jednak wszystkie mecze przegraliscie do zera, bo albo was było za mało, albo byliscie slabo przygotowani.
może dlatego ze dostales sraczki podczas meczu bo myslales ze już przegracie?
w zadnym momencie tak nie myslalem, i nie rozumie, czemu mnie obrazasz. przeciesz wszystko co napisalem jest prawda, ja sobie tego nie wymyslam.
Bad Olo
Lubi ostrą jazdę

Koniec PL5

Post by Bad Olo »

Taaa już ja pamietam RaDuS vs. Jakub <:
Image
Coof
Osiwiał za kierownicą

Koniec PL5

Post by Coof »

GG Wilda. GG reszta.

Zadziwiające, że najtrudniejszy mecz to nie był z pS czy z GT, ale z FM :D Takie życie. Szkoda chłopaki, że się nie postaraliście, bo macie potencjał.
Image
MrOoZiO
Doświadczony driver

Koniec PL5

Post by MrOoZiO »

każdy wie jak to jest z FM raz kurwy graja raz nie :P no ale jak przed PL takie nooby z fistaszkami zamiast jaj (czytaj np SLU) mowia ze nie będą grali bo nie lubia map PL to zal. albo np (bez urazy panowie) suwak i psikuta, niby coś tam graja a huja mozna polegac, tzn o skilla chodzi. po drodze wyszla choroba Hazyla :( tak to moglo by być fajnie, sokolik kochany pracuje. no szkoda szkoda bo gdyby nie te trudnosci mogli bysmy powalczyc o podium. heh ale i tak najbardziej liczy się zabawa i przyjemnosc a jazda w meczach z ruffkiem moim kochanym to przyjemnosc jakich mało :) no i ciagle narzekajacy radek ( k**wa nie mam formy :P). heh... takie zycie :) ogolnie to łogień kurwy :P pozdro
Image
Image
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Koniec PL5

Post by RaDuS »

Mrozio ale gadasz glupoty:P ja narzekam, ja mowie prawdę...
Jakub nie wiem czemu caly czas się do nas dopier*** nie kumam... podobno nie spales po meczu Wilda vs FM:PP mecz był swietny chociaż braklo nam 3go gracza tzn Chybe gral nie do konca swietnie wytrenowany:F niestety nasze zycie polega na czyms innym niz tylko na TMN, nie zyjemy ta gra:P no może troszke :PP ale Jakub ja Cie lubie i Cie nie obrazilem uzylem metafory:P
Image
pdavid3
Jeździ konno

Koniec PL5

Post by pdavid3 »

siemka chciałbym się dowiedziec kiedy rusz już pl6 :) mam nadzieje że niebawem:P
Coof
Osiwiał za kierownicą

Koniec PL5

Post by Coof »

Narazie jest ESWC. Później pewnie będą plany onosnie PITMC2. Więc nieprędko ;)
Image
pdavid3
Jeździ konno

Koniec PL5

Post by pdavid3 »

aha a do PITMC2 mozna się wbic?? klanowo czy pojedyńczo??:P
Coof
Osiwiał za kierownicą

Koniec PL5

Post by Coof »

Jeszcze nie wiadomo -.- Wszystko w swoim czasie.
Image
Fan
Zaczyna szaleć na ulicach

Koniec PL5

Post by Fan »

Polish Individual TrackMania Cup. ... ;P

EDIT: Dobrze Coof mówi ;] Znajdź sobie jakiś normalny klan, potem się będziesz zastanawiał.
Last edited by Fan on 22 April 2008, 12:56, edited 1 time in total.
Coof
Osiwiał za kierownicą

Koniec PL5

Post by Coof »

TZN to oczywiście wiadomo, ale mnie chodzi, że nie wiadomo czy w ogóle to będzie :P No i tam tak czy inaczej wszystko w swoim czasie.
Image
pdavid3
Jeździ konno

Koniec PL5

Post by pdavid3 »

aha spoko:) dzięki za pomoc:)
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Koniec PL5

Post by Maciuś »

Ooo PITMC2 to by było coś ;)
envy