TMNF - otwarte zapisy
TMNF - otwarte zapisy
http://www.trackmania.com/tmf-tests/index.php
pod tym linkiem posiadacze zakupionej TMU moga się zapisac do otwartych testow TMNF, ktore już niedlugo powinny się odbyc. wybrani dostana jakas wiadomość na mailu, skad będą mogli pobrac tmnf. W formularzu, poza wpisaniem loginu i hasla do TMU, trzeba sobie przypomniec login na tm-forum(^^) i dac maila. Poza tym, mozna sobie "zarezerwowac" login na TMNF.
Powodzenia:E
Spam: zapraszam do obejrzenia pierwszego odcinka nowego hitu serialowego D jak Dekiel - http://pl.youtube.com/watch?v=MoVSyMLJDFw i komentowania go w tym temacie.
pod tym linkiem posiadacze zakupionej TMU moga się zapisac do otwartych testow TMNF, ktore już niedlugo powinny się odbyc. wybrani dostana jakas wiadomość na mailu, skad będą mogli pobrac tmnf. W formularzu, poza wpisaniem loginu i hasla do TMU, trzeba sobie przypomniec login na tm-forum(^^) i dac maila. Poza tym, mozna sobie "zarezerwowac" login na TMNF.
Powodzenia:E
Spam: zapraszam do obejrzenia pierwszego odcinka nowego hitu serialowego D jak Dekiel - http://pl.youtube.com/watch?v=MoVSyMLJDFw i komentowania go w tym temacie.
TMNF - otwarte zapisy
Hmm, a z czym takie testy się wiążą? Angielski trochę znam, ale obszernych raportów nie zamierzam pisać. 
TMNF - otwarte zapisy
w TYM akurat mysle, ze za dużo nie trzeba będzie pisać, może jakieś szczegoly dostaniesz na mailu, jeśli się zglosiszFan wrote:Hmm, a z czym takie testy się wiążą? Angielski trochę znam, ale obszernych raportów nie zamierzam pisać.
btw nie musisz nic pisać, z tym, ze wtedy istnieje opcja jakiegoś blokniecia
TMNF - otwarte zapisy
Mało pociągająca alternatywa.damianhhh wrote:btw nie musisz nic pisać, z tym, ze wtedy istnieje opcja jakiegoś blokniecia
No ale jako szczęśliwy posiadacz TMU mam taką możliwość, więc skorzystam. 'Jakoś to będzie'. ;P
EDIT: Czy konta z TMN są przenoszone to TMNF? Bo wpisuję sobie login z 2acc i mi mówi, że już already used ;P
TMNF - otwarte zapisy
OK. Zapisalem się. A tak w ogóle... kto mi ukradł nick? Chciałem zarezerwować sobie nick NBlast, ale był zajęty... Więc pozostało mi przedłużone NBlastMax
EDIT: Ej... czy czasem w ten sposób działa Phishing? Ma ktoś potwierdzenie tego że to jest real?
EDIT: Ej... czy czasem w ten sposób działa Phishing? Ma ktoś potwierdzenie tego że to jest real?
TMNF - otwarte zapisy
Zapisałem się, ale i tak nie dostane ;p
Co do phisingu to na bank jest to strona Nadeo ;p
Co do phisingu to na bank jest to strona Nadeo ;p
TMNF - otwarte zapisy
Ale suchar... Byłem święcie przekonany że mam konto na TM-Forum, a go nie było... Więc sobie dorobiłem, po wysłaniu prośby o beta test
TMNF - otwarte zapisy
Bo loginy z TMU będą używane, więc jest potrzeba zrobienia nowych kont.NBlast wrote:OK. Zapisalem się. A tak w ogóle... kto mi ukradł nick? Chciałem zarezerwować sobie nick NBlast, ale był zajęty... Więc pozostało mi przedłużone NBlastMax

TMNF - otwarte zapisy
Code: Select all
(SUBSCRIPTIONS CLOSED!)TMNF - otwarte zapisy
Od wczoraj to pisze ;p
W ogóle lipa z tymi beta-testami ;p
W ogóle lipa z tymi beta-testami ;p
TMNF - otwarte zapisy
jaki owned
napisałem wszystko prócz tm-forum login i maila
założyłem tam konto
uzupełniam dane i wychodzi mi komunikat iż już zarejestrowałem się po TMNF ;f pytanie
skąd mi dadzą TMNF jeśli nie dałem im maila
?
napisałem wszystko prócz tm-forum login i maila
założyłem tam konto
uzupełniam dane i wychodzi mi komunikat iż już zarejestrowałem się po TMNF ;f pytanie
skąd mi dadzą TMNF jeśli nie dałem im maila
Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
TMNF - otwarte zapisy
Wiesz mi dali linka i co z tego jak nie aktywowali tego konta do tmnf i mam tylko atrape xF
@coof: ja Ciebie też
@coof: ja Ciebie też