POwodzenia na ESWC!!!!!!!!!!
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
Powodzenia panowie!!! ... .. no i nic wiecej nie mogę powiedziec... zycze kazdemu jak..najlepiej.. najlepszych osiągów... ale w szczegolności będę trzymał kciuki za moich i nie tylko moich:Pbo także i kyzzn oraz szafy nocnych kompanów:P i towarzyszów jazdy:]
nie będę wymieniał po nickach czy tez imionkach bo każdy zainteressowany wie o kogo kaman:P:)
także powodzneiza i JAzda Jazda Jazda.. Jazzzzzdaaa!!!!
p.s. będę oglądał bacznie headshota:P także czekam na pozdrowienia:D
nie będę wymieniał po nickach czy tez imionkach bo każdy zainteressowany wie o kogo kaman:P:)
także powodzneiza i JAzda Jazda Jazda.. Jazzzzzdaaa!!!!
p.s. będę oglądał bacznie headshota:P także czekam na pozdrowienia:D
miło z Waszej strony
naturalnie nie dziekujemy 

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Ja również rzycze wszystkim GL
trzymam kciuki za Szyma
pokazcie tym pajaca z ulicy ktorzy mysla ze potrafia grać jak się jezdzi, tak zeby im już się nigdy geba nie zamknela
trzymam kciuki za Szyma
pokazcie tym pajaca z ulicy ktorzy mysla ze potrafia grać jak się jezdzi, tak zeby im już się nigdy geba nie zamknela
Of course podpisuje się pod zyczeniami balagana
Powodzenia chlopaki i pokazcie na co Was stac!
Tylko się tam nie spinajcie za bardzo jeśli coś nie pojdzie. Wtedy kupcie sobie piwo, pokontemplujcie i znow będzie git 
Marta u nas będzie problem bo nie mozemy pic
Ale Jakub z Brzerzem już podobno jakiś sposob znalezli i knuja spisek, nikogo wtajemniczyc nie chca :F
No ale dzięki za życzenia:P

dame rade mi$ki ;d
będą sobie podawać dożylniemat154 wrote:Marta u nas będzie problem bo nie mozemy picAle Jakub z Brzerzem już podobno jakiś sposob znalezli i knuja spisek, nikogo wtajemniczyc nie chca :F

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
heheheh red:D Oby tylko doodbytniczo:P.. zdesperowany człowiek..nie szczędzi w środkach i sposobach:D
pozdrowionka:]
pozdrowionka:]
*TCW*IrRed wrote:będą sobie podawać dożylniemat154 wrote:Marta u nas będzie problem bo nie mozemy picAle Jakub z Brzerzem już podobno jakiś sposob znalezli i knuja spisek, nikogo wtajemniczyc nie chca :F
No ale dzięki za życzenia:P... albo co gorsza ... doodbytniczo
Doodbytniczo będzie na bank
FufuFUfu!! Zeby w takim ladnym, zagrzewajacym do walki temacie gadac o odbytach - no wiecie co! ;P
Glupio trochę, ze Wilda ma zakaz picia. No bo jak no. Zeby wieczorem nie mozna było się wybrac na male piwko z kolegami...
Pewnie sposobem na podawanie alkoholu będzie kupno czekoladek z alkoholowym wypelnieniem. To nawet lepiej by działało na zapuszczanie tzw. "piwnej oponki" wokol brzucha niz zwykle piwo ;P
Glupio trochę, ze Wilda ma zakaz picia. No bo jak no. Zeby wieczorem nie mozna było się wybrac na male piwko z kolegami...

powodzenia chlopaki, niech wygra najlepszy;)

pociag już za 3,5 godzin 
Ziomki Życze każdemu z nas powodzenia (najbardziej sobie:P). Ale każdemu to powiem na ESWC !!
może z osobna:P albo "Zbiorowo". A co mi tam Apel zrobie 
good luck ;]
co @ picie.
co @ picie.
9 godzin i jedziemy ;d
ja za 2 godzinki wyruszam ;p
HF biczys, zapowiada się ciekawa rozgrywka!

HF biczys, zapowiada się ciekawa rozgrywka!
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
bilety już sa ;d fryzjer zaliczony ^^TheViP wrote:9 godzin i jedziemy ;d