BVG TMN Tour
BVG TMN Tour
Cześć Wam,
chcemy (Betsson Voodoo Gaming) zorganizować turniej 1v1 dla wszystkich chętnych na platformie TMN, wiadome jednak że potrzebna jest chociaż jedna osoba która przypilnuje drabinki/wyników.
W turze przewidziane są nagrody rzeczowe dla zwycięzcy.
Prowadzący turniej współpracowałby jednak z nami za darmo, jeśli turniej przyjąłby się dobrze bardzo chętnie zorganizujemy je cyklicznie.
Jeśli znajdzie się chętny który poprowadzi turniej proszę o kontakt bezpośrednio na gg: 3776058 lub na mail r.gorniak@voodoo-gaming.pl
Pozdrawiam!
chcemy (Betsson Voodoo Gaming) zorganizować turniej 1v1 dla wszystkich chętnych na platformie TMN, wiadome jednak że potrzebna jest chociaż jedna osoba która przypilnuje drabinki/wyników.
W turze przewidziane są nagrody rzeczowe dla zwycięzcy.
Prowadzący turniej współpracowałby jednak z nami za darmo, jeśli turniej przyjąłby się dobrze bardzo chętnie zorganizujemy je cyklicznie.
Jeśli znajdzie się chętny który poprowadzi turniej proszę o kontakt bezpośrednio na gg: 3776058 lub na mail r.gorniak@voodoo-gaming.pl
Pozdrawiam!
BVG TMN Tour
Czy to aby nie BVG było sponsorem drużyny mor_ola na którymś Polish League? To nie przejdzie. Na TMN już grają głównie niedobitki którzy się nie przenieśli na TMNF. Możecie próbować
Powodzenia
Powodzenia
BVG TMN Tour
ale fajnie nawet by było pograc znowu na TMNPITMaN wrote:Czy to aby nie BVG było sponsorem drużyny mor_ola na którymś Polish League? To nie przejdzie. Na TMN już grają głównie niedobitki którzy się nie przenieśli na TMNF. Możecie próbować
Powodzenia
BVG TMN Tour
było, pit. BVG to było EM.
Po za tym mysle, ze tu ofc chodzi o TMNF..
BVG TMN Tour
dokładnie też tak myślę i uważam, że to bardzo dobry pomysł. Dobrych turniejów nigdy za wiele. Tylko trzeba się dobrze wpasować w kalendarzXyX wrote:było, pit. BVG to było EM.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
BVG TMN Tour
Wybór platformy w sumie zostawimy Wam, nie wiedziałem że gracze się przenieśli na nową 
BVG TMN Tour
Taki wymóg przyszłych turniejiNorad wrote:Wybór platformy w sumie zostawimy Wam, nie wiedziałem że gracze się przenieśli na nową
BVG TMN Tour
To fajnie, że choć trochę się zainteresowaliscie w czym chcecie organizowac turniej :]Norad wrote:Wybór platformy w sumie zostawimy Wam, nie wiedziałem że gracze się przenieśli na nową
No ale gl...

BVG TMN Tour
ktokolwiek będzie to prowadzil zycze powodzenia 
BVG TMN Tour
Ja tylko wyskocze z pytaniem, gdzie chcecie to organizowac. Na jakiejs stronie BVG, na TMPL, czy może osoba prowadząca się tym zajmuje? 
BVG TMN Tour
Nie ciężko się domyślić, że właśnie w celu uniknięcia takich wpadek proszę o pomoc bezpośrednio tu na forum...Coof wrote:To fajnie, że choć trochę się zainteresowaliscie w czym chcecie organizowac turniej :]Norad wrote:Wybór platformy w sumie zostawimy Wam, nie wiedziałem że gracze się przenieśli na nową
Całość będzie zintegrowana z voodoo-gaming.plJa tylko wyskocze z pytaniem, gdzie chcecie to organizowac. Na jakiejs stronie BVG, na TMPL, czy może osoba prowadząca się tym zajmuje?
BVG TMN Tour
pisze się na to jak wypali. tylko kto pomoze w organizacji ?
BVG TMN Tour
Zostawiłem info noradowi na gg, wiec jeśli będzie chciał wspolpracowac ze mna, to chetnie pomoge.