Może i będą brzytkie ale, jest powiedzienie Praktyka czyni mistrza, więc z brzydali wyjdą przystojniacy
Dziś daję Desert Cara Cabrio

PS Zamalowalem w Paincie jedno słowo bo ehem jest obrażliwie
Czlowieku wez się ogarnij, w temacie wyraznie jest napisane SKÓRKI, ale nie ty musiales się przyczepic i nabic sobie kolejnego posta. Chlopak chciał się pokazac, dlaczego nie, od tego jest to forum, lepszy taki topic niz jakieś inne pelne ortow itp.Maybe. wrote:Dając tu swoje dzieło musisz liczyć się z krytyką. Więc.. Wnoszę, że modelu sam nie robiłeś, tylko go pomalowałeś. A wtedy nasuwa mi się tylko jedna myśl.. nie włożyłeś w to choć 1% wysiłku jaki wkładają w robienie skinów 3-ci, Sepue i tomerq.. Daje Ci, że robiłeś to w góra 5 minut ;d Bo wszystkie użyte przez Ciebie elementy są z edytora w grze. Postaraj się bardziej drugim razemI powodzenia.
PS. Jesteś kibicem Białej rozGwiazdy czy jak? ;d

To raczej Ty się ogarnij. Jak narazie to ja wyraziłem opinie o jego pracy, a Ty pierdolisz farmazony. Będzie wiedział co robi źle/dobrze i będzie mógł to poprawić w przyszłości w kolejnych pracach. Jak narazie skórka (niech Ci będzie) jest uboga i opiera się tylko o naklejki z menu gry. Ale nie każdy urodził się odrazu tak cudowny jak ja (tu zaznaczam, że to ironia, żeby znowu ktoś o inteligencji niedorozwiniętej surykatki jak Mat się nie przyczepił), więc życzyłem mu powodzenia w kolejnych pracach. Jak sam pisał, dopiero się uczy i ja to rozumiem. Dlatego Flye - w żadnym wypadku nie chciałem Cię urazić. To, że dziś przegrałeś i masz jakieś żale to idź wypłakać się gdzie indziej, bo naprawdę mało mnie obchodzisz. Jak narazie panuje wolność słowa i moja opinia jest taka, a nie inna, a jak Ci się nie podoba to ZAMKNIJ JAPE i się od****dol, bo jak narazie to Ty zrobiłeś Off-top.mat154 wrote:Czlowieku wez się ogarnij, w temacie wyraznie jest napisane SKÓRKI, ale nie ty musiales się przyczepic i nabic sobie kolejnego posta. Chlopak chciał się pokazac, dlaczego nie, od tego jest to forum, lepszy taki topic niz jakieś inne pelne ortow itp.Maybe. wrote:Dając tu swoje dzieło musisz liczyć się z krytyką. Więc.. Wnoszę, że modelu sam nie robiłeś, tylko go pomalowałeś. A wtedy nasuwa mi się tylko jedna myśl.. nie włożyłeś w to choć 1% wysiłku jaki wkładają w robienie skinów 3-ci, Sepue i tomerq.. Daje Ci, że robiłeś to w góra 5 minut ;d Bo wszystkie użyte przez Ciebie elementy są z edytora w grze. Postaraj się bardziej drugim razemI powodzenia.
PS. Jesteś kibicem Białej rozGwiazdy czy jak? ;d
No właśnie napisałem tylko SKÓRKI a nie modelWin'a wrote:spokojnie panowie,to tylko skin.A skin jak skin nic szczegolnego
Z gory sory za to, ale musze na to odpisac, mogę dostac warna, ale nikt mnie nie będzie obrazal i myslal, ze nic na to nie powiem.Maybe. wrote: To raczej Ty się ogarnij. Jak narazie to ja wyraziłem opinie o jego pracy, a Ty pierdolisz farmazony. Będzie wiedział co robi źle/dobrze i będzie mógł to poprawić w przyszłości w kolejnych pracach. Jak narazie skórka (niech Ci będzie) jest uboga i opiera się tylko o naklejki z menu gry. Ale nie każdy urodził się odrazu tak cudowny jak ja (tu zaznaczam, że to ironia, żeby znowu ktoś o inteligencji niedorozwiniętej surykatki jak Mat się nie przyczepił), więc życzyłem mu powodzenia w kolejnych pracach. Jak sam pisał, dopiero się uczy i ja to rozumiem. Dlatego Flye - w żadnym wypadku nie chciałem Cię urazić. To, że dziś przegrałeś i masz jakieś żale to idź wypłakać się gdzie indziej, bo naprawdę mało mnie obchodzisz. Jak narazie panuje wolność słowa i moja opinia jest taka, a nie inna, a jak Ci się nie podoba to ZAMKNIJ JAPE i się od****dol, bo jak narazie to Ty zrobiłeś Off-top.
PS. Proszę Admina o skasowanie mojego postu jeśli Mat go przeczyta, a także jego, bo chyba chciał sobie nabić kolejnego bezmyślnego posta, bo jest to temat Flya i nie ma co tu mu robić śmietnik. Temat służy do pokazywania skórek Flya i ich oceniania przez userów, dlatego Mat - pałuj się. Przyjmę z honorem 'ostrzeżenie' od Redzika za obrażanie usera, ale sorry.. wkurzył mnie no
No rzeczywiście, pierwsza dobra rada. jeżeli piszesz, ze zrobiłeś SKÓRKE to nie masz od razu na mysli stworzenia jej od podstaw, rownie dobrze może to być skorka/skin stworzony w edytorze, który w tym celu zostal zaimplementowany do Trackmani, aby każdy mogl sobie swoj bolid w prosty sposob zindywidualizowac.Więc.. Wnoszę, że modelu sam nie robiłeś, tylko go pomalowałeś.
Kolejna świetna rada, jest to zwykla krytyka nic nie wnosząca do tematu. Ty nie udzielasz mu rad, ty oceniasz czyjas prace perfidnie oskarzajac wykonawce o brak zaangazowania. Porownujesz poczatkujacego użytkownika do WETERANOW, jeżeli chodzi o tworzenie skinow. Sam pewnie nie masz bladego pojecia ile wysilku i doswiadczenia wymaga stworzenie fajnego skina. Dokonujesz oceny tylko na podstawie tego co zobaczyles w grze/na skrinach.A wtedy nasuwa mi się tylko jedna myśl.. nie włożyłeś w to choć 1% wysiłku jaki wkładają w robienie skinów 3-ci, Sepue i tomerq.. Daje Ci, że robiłeś to w góra 5 minut ;d Bo wszystkie użyte przez Ciebie elementy są z edytora w grze.
A to Flye już napisal, ze chce z czasem robić coraz lepsze skorki/skiny w miare nabywania doswiadczenia.Postaraj się bardziej drugim razem
No i jeszcze sprawa nabijania postow. Popatrz kiedy dolaczylem do forum, spojrz na moja ilosc postow. Nie posadzaj mnie o takie rzeczy, bo doskonale wiesz, ze mi na tym nie zalezy. Co wiecej, bylbym szczesliwy gdyby ten licznik zostal wylaczony.Będzie wiedział co robi źle/dobrze i będzie mógł to poprawić w przyszłości w kolejnych pracach.

Rzadko się wypowiadam ale jak czytam takie glupoty jak Ty piszesz Zax to az klawiatura rece przyciaga. Dlaczego myslisz ze najpierw powinien zobaczyc najlepsze prace? może akurat on chce zaskoczyc kogos swoim skinem, różne sa gusta i jeżeli trafi do odbiorcy to tym lepiej dla niego. Niech się chopak rozwija, nikt nie jest doskonaly. To jest forum TM i jak ma coś do zaprezentowania w tej dziedzinie to dobrze jest to zrobić wlasnie tutaj.ZaX' wrote:ja stoję po stronie maybe.
moim zdaniem ma rację.
niech popatrzy na dobre skiny najpierw, niech wejdzie w temat.
zgadzam się w 100%Niech się chopak rozwija, nikt nie jest doskonaly. To jest forum TM i jak ma coś do zaprezentowania w tej dziedzinie to dobrze jest to zrobić wlasnie tutaj.
Nie chce cię Sznpol oceniać ale za to samo jak czytałem starsze tematy Ciebie goniliSzynpol wrote:A wy jak ktos przedstaiwa swoje skiny ewnetualnie IMO szuka klanu to wy od razu go besztacie noi jak tu scena ma się niby rozwijac??