siemka,
wszyscy, ktorzy się zapisali do 1. MP TMN Nadeo, w sobote 30.09., lub w niedziele 01.10. dostana email z kluczem na serwera, gdzie będą grane 1. MP TMN.
będę uzywal dokładnie te adresy emailowe, ktore wyslaliscie mi w rejestracji na te mistrzostwa.
jak wiec ktos napisal wymyslony adres emailowy, niestety nie dostanie tego klucza.
JAK KTOS KOMUS INNEMU DA TEN KLUCZ, OBOJE GRACZE będą DYSWALIKOWANE Z TURNIEJU.
proszę wszystkich weisc na serwera 1. MP TMN Nadeo, który będzie w kraju POL już o godzinie 17:45, bo dokładnie o 18:00 zaczynamy grać.
proszę UZYWAC NICK I LOGIN, który WYSLALISCIE NA REJESTACJI,
INACZEJ będziecie DYSKWALIFIKOWANI.
gra będzie wygladala tak, ze będziemy bez przerwy grać na 20 trackach nadeo. resultaty 1. MP TMN będą dopiero dzień lub dwa dni po turnieju na stronie www.polteam.de/mp
WAZNE
za zle zachowanie na turnieju, i przezkadzanie innym, będą bany i dyskwalifikacja z turnieju.
do tego nalezy np votowanje, ktore jest absolutnie zabronione, lub bez przerwy pisanie duzymi literkami (caps).
spectowanie tak samo jest zabronione.
każdy który będzie na spect, dostanie bana.
na turnieju pytania już nie będą odpowiadane, bo każdy chce się skoncentrowac na gre.
reguly sa bardzo latwe, trzeba na każdym tracku zrobić jak najlepszy czas.
jak ktos będzie ciegle pytal, lub meczyl innych dostanje bana i dyskwalifikacje.
zycze nam wszystkim dobrego turnieju i powodzenie w grze.
1. MP TMN, klucz do serwera
-
krzysiek101
- Jeździ konno
zycze wszystkim szczęscia bo tez biore udzial 
Już nie mogę się doczekać relacji telewizyjnej 
-
komandos Poland
- Jeździ konno