Runda 2: GP Malezji
Po udanym, myślę, pierwszym wyścigu czas na rundę drugą - tym razem ścigamy się w Malezji. Trasa nowa, nie jechana w pierwszym sezonie. Tor oraz MT by NBlast.
Download: GP Malezji
Ale uwaga - trasa może budzić pewne kontrowersje. Otóż... (już widzę te narzekania i bluzgi) nie jest płaska. To jedna z dwóch takich w sezonie, dla urozmaicenia.
Za tydzień liczę na frekwencję podobną co dziś! ;D
Download: GP Malezji
Ale uwaga - trasa może budzić pewne kontrowersje. Otóż... (już widzę te narzekania i bluzgi) nie jest płaska. To jedna z dwóch takich w sezonie, dla urozmaicenia.
Za tydzień liczę na frekwencję podobną co dziś! ;D
Last edited by Lox on 20 October 2008, 19:20, edited 1 time in total.
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
moim zdaniem mapa GP Malysia z tamtego roku byla bardziej podobna do toru, no i jakos fajniej się na niej jezdzilo.
wiec może zmiana ? jak nie, to mi tam to nie szkodzi :E
wiec może zmiana ? jak nie, to mi tam to nie szkodzi :E
@Maxer - tylko wtedy Malezji żeśmy nie jechali w ogóle ;D
@Suwak - obczaj temat 'rynek transferowy', nieliczne wolne miejsca chyba jeszcze są ;]
@Suwak - obczaj temat 'rynek transferowy', nieliczne wolne miejsca chyba jeszcze są ;]
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
nie ? wydawało mi się ze byla GP z podjazdem 
To Monaco było, które też zresztą potem będziemy jechać ;]
Suwak, i tak sobie nie pojeździsz, bo w wyścigu jeździ tylko dwóch podstawowych kierowćów
A zostały tylko miejsca dla testowych ;d
Wczoraj w kilku zespołach jechał teoretycznie 4. kierowca... ;P
Ale mówie w tym sensie że po 2 kierowców na team w wyścigu ;P
O STR mówisz Loxley? XD Ja wyszedłem tuż przed wyścigiem.
Co do trasy, to tor nie jest zbyt trudny (conajmniej po pierwszych okrążeniach) poza 2 miejscami: nawrotem w środkowym sektorze i nawrotem prowadzącym na linię start-mety (za pierwszym razem pomyliłem się i pojechałem do boksów
). GP Malezji może nieco dłużej potrwać niż GP Australii, zobaczymy jak się BMW spisze, w końcu to ich tor (Petronas)...
PS Fatalne kwalifikacje i dopiero 11 miejsce (po karze dla Webbera) Roberta Kubicy....
Co do trasy, to tor nie jest zbyt trudny (conajmniej po pierwszych okrążeniach) poza 2 miejscami: nawrotem w środkowym sektorze i nawrotem prowadzącym na linię start-mety (za pierwszym razem pomyliłem się i pojechałem do boksów
PS Fatalne kwalifikacje i dopiero 11 miejsce (po karze dla Webbera) Roberta Kubicy....
A u mnie w młodzierzowych mistrzostwach kobiet w curlingu niespodzianka.Węgierki ograły Szwedki 
A tak w ogóle, to badał już ktoś, na ile okrążeń wystarczy jeden "bak" paliwa ? xd
tak trudno sobie sprawdzic ??Maciek wrote:A tak w ogóle, to badał już ktoś, na ile okrążeń wystarczy jeden "bak" paliwa ? xd
mapa jest dosc ciekawa ale, te wzniesienia to zupelnie nie podobne do F1
Ej tak na przyszłość, bo zauważyłem, że każdy autor tych tras, trudzi się jadąc AT na cały dystans, wystarczy ustawić na np. 2 okrążenia, później (w trybie laps)w ustawieniach serwera i tak wybieramy ilość okrążeń, więc nie zadawajcie sobie trudu 
ogólnie mapa fajna, ale najlepsze są pitstopy. Zajebiście zrobione. nie ma ciemności i jechania na ślepo można wjechac wyjechac i już się do startu przygotować. GJ
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Wtedy też można było, nawet łatwiej, wystarczyło zjechać do pierwszego pitstopu, i po bandzie, było widać kiedy się uderza w tą bandę na wyjeździe, to wtedy cofasz, i git ;p Ja na tym też trochę straciłem w wyścigu 
Maciek jeśli autor trasy jest w jakimś teamie to od razu trenuje tą mapę i chyba dlatego autorzy jadą pełny dystans.Maciek wrote:Ej tak na przyszłość, bo zauważyłem, że każdy autor tych tras, trudzi się jadąc AT na cały dystans, wystarczy ustawić na np. 2 okrążenia, później (w trybie laps)w ustawieniach serwera i tak wybieramy ilość okrążeń, więc nie zadawajcie sobie trudu
Masz 9889 postów na forum od ostatniej wizyty -.-
uwagi odnośnie mt do nblasta proszę ;]
mam pytanie odnosnie Pit-Lane
wjezdzajac do "boksu" zaczyna się ladowac paliwo, czy mozna już wtedy wyjezdzac, czy trza czekac az się naladuje ??
bo jak się laduje i się wyjedzie z "boksu" to paliwo dalej się laduje
wjezdzajac do "boksu" zaczyna się ladowac paliwo, czy mozna już wtedy wyjezdzac, czy trza czekac az się naladuje ??
bo jak się laduje i się wyjedzie z "boksu" to paliwo dalej się laduje
<- Drzwi