Może czas na... ?
Może czas na... ?
Tak sobie siedziałem i przypomnialem sobie, że gdzieś w ciągu wakacji obiło mi się o uszy, że od września/października miała ruszyć II edycja największego turnieju ON-LINE hmm ?
Czy ktoś coś wie, coś planuje, coś przygotowywuje, coś trzeba pomóc, wspierać duchowo czy materialnie, coś pomóc, coś doradzić ?
Fajnie by było jakby teraz coś takiego powstało, bo chyba przybyło z deka zawodników na scenie i walka mogła by być całkiem niezła prawda ;>?
tyle ode mnie na dzisiaj chyba :-P
Czy ktoś coś wie, coś planuje, coś przygotowywuje, coś trzeba pomóc, wspierać duchowo czy materialnie, coś pomóc, coś doradzić ?
Fajnie by było jakby teraz coś takiego powstało, bo chyba przybyło z deka zawodników na scenie i walka mogła by być całkiem niezła prawda ;>?
tyle ode mnie na dzisiaj chyba :-P
Może czas na... ?
ale to jeszcze od miejsca zalezy 
moglo by coś zostac wreszcie zorganizowane w obrebie Rzeszowa
moglo by coś zostac wreszcie zorganizowane w obrebie Rzeszowa
Może czas na... ?
Jak od miejsca jak to ONLINE ;>?
Może czas na... ?
znajdź swoje miejsce w sieci 
Może czas na... ?
Turniej nie równa się LAN ;p.ale to jeszcze od miejsca zalezy Wink
moglo by coś zostac wreszcie zorganizowane w obrebie Rzeszowa Rolling Eyes
A ja ciągle czekam aż zaczną się chociaż przygotowania, a tutaj nic...

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Może czas na... ?
Chodzi o PITMC2 ? :p Też czekam z niecierpliwością 
Może czas na... ?
Ja chcę PITMC! ;d
Może czas na... ?
odsylam do http://esports.pl/?id=post&post_id=1879641122
niewiele bo niewiele ale może choć w jakims stopniu wasza ciekawosc zostanie zaspokojona!^^
niewiele bo niewiele ale może choć w jakims stopniu wasza ciekawosc zostanie zaspokojona!^^
Może czas na... ?
Przygotowania dawno się zaczęły. Spokojna Wasza rozczochrana
. PITMC będzie na pewno .

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Może czas na... ?
Nie gralem jeszcze w tm za czasów pierwszego PITMC i nawet nie bardzo wiem o co w tym chodzi ale dużo osbo o tym wspominalo i jest to jeden z wasznych turniejow wiec tez czekam z niecierpliwoscia 
Może czas na... ?
i się pitmc trafi jak ja nie będę mógł
nie rozwalę was wszystkich 
Może czas na... ?
Biada Chybuś biada :-D
Ale myśle, że jak wszyscy zobaczą dobrze przygotowany turniej, z wielkimi nagrodami( bo tak sądze ze będzie ), to na pewno znajdziesz czas
oj znajdziesz :-P
Ale myśle, że jak wszyscy zobaczą dobrze przygotowany turniej, z wielkimi nagrodami( bo tak sądze ze będzie ), to na pewno znajdziesz czas
Może czas na... ?
Mhmmmmmmmmmm.....

hack wrote:Nie mam gdzie tego napisac, a nie chce mi się zakładać tematu nowego.
Robię przerwę na jak długo się da, i jak będę potrzebny to mam nadzieję że ktoś na gg do mnie napisze.
Nie będę tu zaglądał raczej, ze względu na inne zainteresowania moje itd. itd. więc bardzo fajnie mi się zakończyła połowa października ze względu na nasze wspóle osiągi w reprze.
I dziękuje wam za to że troszeczke może wierzyliście we mnie, a ja i tak dałem dupy ze względu na brak czasu, a teraz nie będę go mial dla TM kompletnie, jedynie gadu gadu będzie drogą porozumiewania się z graczami.
Pozdrooooo wielkie do całego TMPL !! Smile

- Pro PRZEMO
- Jeździ konno
Może czas na... ?
Nom fajnie by było.