http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 06797#auto
Czekam na ew. komenty ;-)

jak nie grałes, to nawet nie graj ^^ 1h budodowania i 2:33:8x ATnomercy wrote:Nie miałem okazji grać mapki TCW ale jestem pewien, że Jarek się postarał![]()

Skacze na widownie ? Nie czajekajbrz wrote:nie podoba mi się miejsce gdzie się skacze na widownie często się mozna nie trafić xd
9/10
poza tym glooch, popatrz sobie, jak rozstawiles CP na mapie. chocby CP przed tym loopem, nie ma tam poprostu mozliwosci respawnu,.Jarecki wrote:
tylko mnie denerwuje ze się kamera nie zmienia na loopie
Tak to prawda ale nie jest to track zrobiony na jakiś cup czy lige gdzie jazda po respawnie może mieć znaczenie lecz trasa rekrutacyjna, na której raczej oczekuje jazdy o jak najmniejszej ilości błędów.Oczywiście w każdym technicznym tracku chodzi o popełnianie jak najmniejszej ilości błędów ale tutaj chciałem aby rekrutowani gracze się trochę pomęczyli i w przypadku ew. błędu mieli runde w plecy.Może to i zły pomysł ale nie zawsze uda się trafić w każdego gustaMAXERRR wrote:poza tym glooch, popatrz sobie, jak rozstawiles CP na mapie. chocby CP przed tym loopem, nie ma tam poprostu mozliwosci respawnu,.Jarecki wrote:
tylko mnie denerwuje ze się kamera nie zmienia na loopie