"Kawał zjeba genetycznego"

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Post Reply
balaganmen
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by balaganmen »

1.Na pomorzu "zjeb genetyczny" oznacza komplement ..tzn..ze dany facet jest wporzadku i fajny:]
czy w waszych regionach to z pozoru obrazliwe słowo tez oznacza pozytywne stosunki miedzy ludzkie?
czy może wyraża ono poprostu..kawał zjeba genetycznego.?.

2.Moje pytanie kieruje do jakuba?:] Za któego zjeba genetycznego się uwazasz?:] czy śmiało można do Ciebie mowić " jakub ty zjebie genetyczny?;]"??
Image
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

Post by DiabloS_CRB »

hmm u mnie w sql (Koszalin) mówiliśmy swego czasu "zjeb genetyczny" ale to była forma słowa "Ej TY!" ^.^ a jak się to mówiło jako obraze/komplement to bardziej to żart był niż prawda :-P
Image
Image
Image
Ekwador
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Ekwador »

Na Kujawach "zjeb genetyczny" to raczej mocniejsza obraza a już na pewno nie komplement ;]
Image
MarioCT
Doświadczony driver

Post by MarioCT »

DiabloS_CRB wrote:hmm u mnie w sql (Koszalin) mówiliśmy swego czasu "zjeb genetyczny" ale to była forma słowa "Ej TY!" ^.^ a jak się to mówiło jako obraze/komplement to bardziej to żart był niż prawda :-P

jesteś z Koszalina :?: :!: :shock:

a co do tematu - wg mnie to obraźliwe określenie i nie spotkałem się z tym żeby to był komplement. Fakt - mówiło się czasem na kogoś "zjeb genetyczny", lecz tylko w żartach i rożnych dziwnych wygłupach więc w moim gronie się jakoś nie przyjęło :P zresztą ludzie z polibudy są dziwni :D
Image
Post Reply

Return to “Off-Topic”