Pierwsze ostrzeżenia w lidze
Decyzją administracji Polish League 7 przyznane dziś zostają ostrzeżenia dla dwóch drużyn:
Dwa ostrzeżenia dla drużyny Cosworth za dwukrotne niedostosowanie się do zasad określonych w regulaminie:
1. Uczestnictwo w meczu ligowym gracza nie będącego na liście zawodników zespołu
2. Edycja listy zawodników po ostatecznym terminie - 3 stycznia
Kolejne ostrzeżenie dla zespołu Cosworth będzie równoznaczne z wyrzuceniem tej formacji z ligi Technical League 2 i wszystkie wyniki meczów z ich udziałem zostaną zmienione na 21-0 dla rywala.
Jedno ostrzeżenie dla drużyny D-Link PGS za następujące wykroczenie:
1. Obrażanie jednego z administratorów ligi
Dwa ostrzeżenia dla drużyny Cosworth za dwukrotne niedostosowanie się do zasad określonych w regulaminie:
1. Uczestnictwo w meczu ligowym gracza nie będącego na liście zawodników zespołu
2. Edycja listy zawodników po ostatecznym terminie - 3 stycznia
Kolejne ostrzeżenie dla zespołu Cosworth będzie równoznaczne z wyrzuceniem tej formacji z ligi Technical League 2 i wszystkie wyniki meczów z ich udziałem zostaną zmienione na 21-0 dla rywala.
Jedno ostrzeżenie dla drużyny D-Link PGS za następujące wykroczenie:
1. Obrażanie jednego z administratorów ligi
buahaha, co ci powiedzieli?
nic, spojrzalem w lustro i wymcknelo mi się 'ty cioto'envy wrote:buahaha, co ci powiedzieli?
buahahaha wahahahhaa shadow rox
sam sobie ciśnie shad pociśnij sobie jeszcze 2 razy
w tym tygodniu

Weź szadou usuń lustra z mieszkania. 
shadow! bądź twardzielem! pokaż, że ten w lustrze jest mięczakiem, że Ty jesteś prawdziwy pro! zjedź go, wpierdol mu, co chcesz, ale pokaż kto tu rządzi! 
ja dostalem to ostrzezenie, nie shadow.
powod jest obrazenie jednego z adminow, chodź się dziwie, bo myslalem, ze kamila już odeszla sama z tej pozcycji, wiec bylem pewny, ze i tak nie zlamie regulaminu piszac jej (bo już nie jest adminem).
poza tym jest to dlamnie bardzo smieszne.
pisalem na gg, a nie jakos publicznie.
jak to ma być tak, to by znaczylo, ze do nikogo z adminow nie mozna nic zlego napisac prywatnie, bo będzie ostrzezenia dla caly team i na koncu, jak adminowi się podoba, jeszcze NS (team yo_oo) będzie mistrzem?
mowiac krotko, czemu PGS dostaje kare, za to, co ja pisze yo_oo prywatnie na GG?
czy tu może jakiś admin traci objektywnosc i kieruje się emocjami?
powod jest obrazenie jednego z adminow, chodź się dziwie, bo myslalem, ze kamila już odeszla sama z tej pozcycji, wiec bylem pewny, ze i tak nie zlamie regulaminu piszac jej (bo już nie jest adminem).
poza tym jest to dlamnie bardzo smieszne.
pisalem na gg, a nie jakos publicznie.
jak to ma być tak, to by znaczylo, ze do nikogo z adminow nie mozna nic zlego napisac prywatnie, bo będzie ostrzezenia dla caly team i na koncu, jak adminowi się podoba, jeszcze NS (team yo_oo) będzie mistrzem?
mowiac krotko, czemu PGS dostaje kare, za to, co ja pisze yo_oo prywatnie na GG?
czy tu może jakiś admin traci objektywnosc i kieruje się emocjami?
Jakub, masz racje, trochę to bez sensu. Dobrze, że założyłem temat o Kamili nie będąc już w HardPlay, bo, nie daj boże, HardPlay nie mogłoby w ogóle brać udziału w lidze!
Bo reprezentujesz PGS, uwazaj bo znow bana zarobicie
:D
*... i wszystko jasne.
na prywatnej rozmowie przez gg o tym, ze kamila podpala objady dla dzieci (sama tak nam mowila na TS) reprezentuje PGS?mor_olo wrote:Bo reprezentujesz PGS, uwazaj bo znow bana zarobicie:D
mi się raczej wydaje, ze pokrzywdzilem jej ego i porpostu nie jest w stanie opanowania swoich emocji.
EDIT:
Każda drużyna zobowiązana jest do przesłania screena z wynikami każdej mapy!
Screeny muszą być nadesłane tego samego dnia, którego rozegrany został mecz.
Po każdej mapie należy zrobić screenshot - pozwoli to na uniknięcie oszustw - brak screenów z danego meczu = mecz nieważny, który będzie musiał być powtórzony w obecności administratora rozgrywek w takich samych składach.
Po meczu należy wrzucić owe screenshoty do komentarzy meczowych.
jestem ciekawy, co nasze administratorstwo z tym zrobi.Fear Factory.X-Fi - HardPlay 3-0 (21-7)
Flagg-A: 7-5 (Bob, Metex, Grono, Freddy - Xardus, Fatal, szym, marrek/envy)
Wally-B: 7-1 (Bob, Grono, Freddy, Metex -,
,
,
)
Bialy-C: 7-1 (Bob, Freddy, Maxer, Metex -,
,
,
)
Brak screenów z Wally'ego i Bialego. W trakcie grania Flagga marrka zastąpił envy.
lepiej pomyslcie, przed pisaniu tu przeciwko mnie, kazdego może trafic yo_oowa zemsta
ja powiem tyle ze unas było tylko 5 graczy i nawet kwali nie robiliśmy..... i nie rozumiem dlaczego jeżeli my mamy pytajniki a screenów nie ma to FF-ki maja powpisywane nickiJakub wrote:na prywatnej rozmowie przez gg o tym, ze kamila podpala objady dla dzieci (sama tak nam mowila na TS) reprezentuje PGS?mor_olo wrote:Bo reprezentujesz PGS, uwazaj bo znow bana zarobicie:D
mi się raczej wydaje, ze pokrzywdzilem jej ego i porpostu nie jest w stanie opanowania swoich emocji.
EDIT:Każda drużyna zobowiązana jest do przesłania screena z wynikami każdej mapy!
Screeny muszą być nadesłane tego samego dnia, którego rozegrany został mecz.
Po każdej mapie należy zrobić screenshot - pozwoli to na uniknięcie oszustw - brak screenów z danego meczu = mecz nieważny, który będzie musiał być powtórzony w obecności administratora rozgrywek w takich samych składach.
Po meczu należy wrzucić owe screenshoty do komentarzy meczowych.jestem ciekawy, co nasze administratorstwo z tym zrobi.Fear Factory.X-Fi - HardPlay 3-0 (21-7)
Flagg-A: 7-5 (Bob, Metex, Grono, Freddy - Xardus, Fatal, szym, marrek/envy)
Wally-B: 7-1 (Bob, Grono, Freddy, Metex -,
,
,
)
Bialy-C: 7-1 (Bob, Freddy, Maxer, Metex -,
,
,
)
Brak screenów z Wally'ego i Bialego. W trakcie grania Flagga marrka zastąpił envy.
lepiej pomyslcie, przed pisaniu tu przeciwko mnie, kazdego może trafic yo_oowa zemsta
Moim zdaniem to jest śmiech a nie mistrzostwa Polski , shad się stara, jest punktualność nawet dobre mapki , newsy , ale takie jaja jakie się dzieją ogólnie to 1 raz od 2,5 lat widze ;] pozdro all
z regulaminu wynika ze mecz jest nie ważny i powinniśmy powtórzyć w obecności adminów heh. no to jest ciekawa sprawa , bo nie sądze zeby ktoś wracał do tamtych mapek ;]
no ciekawy wlasnie jestem, xardas, co nasze administratorstwo na to powie.
albo będą wam kazali powtorzyc ten mecz,
albo sami się nie będą trzymac do wlasnego regulaminu.
jakby nie było, już jest wtorek, a ani slowa o powtorce meczu, ani wyniku waszego meczu nie ma na tabeli na tmpolska.
albo będą wam kazali powtorzyc ten mecz,
albo sami się nie będą trzymac do wlasnego regulaminu.
jakby nie było, już jest wtorek, a ani slowa o powtorce meczu, ani wyniku waszego meczu nie ma na tabeli na tmpolska.
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Nie jestem administratorem PL7, ale się odzywam, bo cytujecie newsa mojego autorstwa.
Gdy wczoraj owego newsa pisałem, na tmpl udało mi się znaleźć tylko jeden użyteczny screen - z niego składy przepisałem. Pozostałe dwie trasy miałem zostawić bez składów, ale Bob był akurat na GG, więc zapytałem go, czy pamięta może, kto grał u kogo i gdzie. Pamiętał tylko FF, więc tylko FF ma graczy w newsie podanych. Ot i cała tajemnica.
Jeśli ktoś chce szukać jakiegoś wykładnika, czy mecz został uznany, to powinien raczej patrzeć na tabelkę przez was wspomnianą; ja podaję raczej niezależne informacje.
Jeśli ktoś chce szukać jakiegoś wykładnika, czy mecz został uznany, to powinien raczej patrzeć na tabelkę przez was wspomnianą; ja podaję raczej niezależne informacje.

Kurde zrozumcie ze takie uwagi to się pisze po/przed turniejem a nie w jego trakcie, tak to tylko zniechecacie organizatorow i faktycznie po tym jak będą rezygnować kolejne osoby będzie coraz gorzej mimo ze powinno być lepiej.
*... i wszystko jasne.
buahahahaha
no widzę, że niedługo rzeczone krawaty
trzeba będzie nosić by bawić się w trackmanie 
www.żenuła.com i basta. Jest zajebisty film opisujący taką sytuację, gdy pewna grupa przyjaciół z zabawy doprowadziła do absurdu, kłótni itp.
nie pamiętam tytułu ale robi się podobnie.
ehh, gdzie te czasy gdy witał się człowiek na servie hasłem "siema nooby" etc. i ekipa beke miała i bawiła się. Ligi się porobiły, kłótnie się porobiły, WIELKIE ADMINY, WIELKIE MASTERY (nie dotyczy Masteła
). kibel będzie i tyle.
nie no muszę chyba zrobić lajtowy jakiś online turniejek i popykać troszku
www.żenuła.com i basta. Jest zajebisty film opisujący taką sytuację, gdy pewna grupa przyjaciół z zabawy doprowadziła do absurdu, kłótni itp.
nie pamiętam tytułu ale robi się podobnie.
ehh, gdzie te czasy gdy witał się człowiek na servie hasłem "siema nooby" etc. i ekipa beke miała i bawiła się. Ligi się porobiły, kłótnie się porobiły, WIELKIE ADMINY, WIELKIE MASTERY (nie dotyczy Masteła
nie no muszę chyba zrobić lajtowy jakiś online turniejek i popykać troszku
...
scrappler wrote: nie no muszę chyba zrobić lajtowy jakiś online turniejek i popykać troszku
tak tak tak
@Topic - powaga powagą. Nie twierdzę, że należy traktować wszystko na przysłowiową zlewkę, ale poza tą godziną w tygodniu, kiedy jest mecz i prawdziwe emocje to można wylajtować pozostałe 167 godzinek

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
A ja dalej nie wiem co z tym meczem . Z jednej strony troszke nie rozumiem BOBa "nie pamiętam kto jechał" bo unas 4 osoby jechały cały czas te same, a z drugiej strony padło pytanie kto robię screeny to się gronek wyrwał ze "ja robię" a czemu ne wysłał to ne wiem . mecz
powtarzać mecz według regulaminu powinniśmy , choć to jak dlamnie jest bezsens (tak BTW nasz podstawowy skład to był ja szym fatal i marek który przymusowo musiał zejśc i grać envy , czyli ze jak mamy grać w tych samych składach ? ) mam markowi zjebać jakoś neta zeby envy wszedł tak jak na meczu
?? bo to mnie super ciekawli to raz
a dwa to IMO
Warn za obrażenie na GG ( w dodatku adminki która zrezygnowała z adminowania) dla Drużyny to jest poprostu lecenie sobie w przysłowiowego chuja .
powtarzać mecz według regulaminu powinniśmy , choć to jak dlamnie jest bezsens (tak BTW nasz podstawowy skład to był ja szym fatal i marek który przymusowo musiał zejśc i grać envy , czyli ze jak mamy grać w tych samych składach ? ) mam markowi zjebać jakoś neta zeby envy wszedł tak jak na meczu
a dwa to IMO
Warn za obrażenie na GG ( w dodatku adminki która zrezygnowała z adminowania) dla Drużyny to jest poprostu lecenie sobie w przysłowiowego chuja .
xardas, przeciesz

yo_oo dnia styczeń 27 2009 11:39:27
dzisiaj jest wtorek i jest czas na decyzje adminów.
Wiecie. Ja tam uwazam, ze jeśli obie strony potwierdzaja wynik, to nie powinno się meczu powtarzac, bo mozna chyba zaufac uczciwosci pewnej liczby graczy na raz. Tym bardziej, ze to nie jakieś zupelne trackmaniowe swieżaki. Rozumiem, ze powtorka meczu bez screena jest dobrym rozwiazaniem, gdy strony nie zgadzaja się co do wyniku. A tak to chyba cala istota gry gdzies w tym wszystkim ginie. To administracja jest dla petentow (tutaj graczy), a nie petenci (gracze) dla administracji. (Analogicznie panie z dziekanatow
hehehe)
Warny za prywatne rozmowy? Zalecialo komuną ;D
Boszzzz a tak nie chcialam się wypowiadac
Warny za prywatne rozmowy? Zalecialo komuną ;D
Boszzzz a tak nie chcialam się wypowiadac