Pierwsze ostrzeżenia w lidze

ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

Decyzją administracji Polish League 7 przyznane dziś zostają ostrzeżenia dla dwóch drużyn:

Dwa ostrzeżenia dla drużyny Cosworth za dwukrotne niedostosowanie się do zasad określonych w regulaminie:
1. Uczestnictwo w meczu ligowym gracza nie będącego na liście zawodników zespołu
2. Edycja listy zawodników po ostatecznym terminie - 3 stycznia

Kolejne ostrzeżenie dla zespołu Cosworth będzie równoznaczne z wyrzuceniem tej formacji z ligi Technical League 2 i wszystkie wyniki meczów z ich udziałem zostaną zmienione na 21-0 dla rywala.

Jedno ostrzeżenie dla drużyny D-Link PGS za następujące wykroczenie:
1. Obrażanie jednego z administratorów ligi
envy
Osiwiał za kierownicą

Post by envy »

buahaha, co ci powiedzieli?
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

envy wrote:buahaha, co ci powiedzieli?
nic, spojrzalem w lustro i wymcknelo mi się 'ty cioto'
1X4rd451
Pirat drogowy

Post by 1X4rd451 »

buahahaha wahahahhaa shadow rox :D xD sam sobie ciśnie shad pociśnij sobie jeszcze 2 razy :D w tym tygodniu :D xD
Image
Image
Szrama
Pirat drogowy

Post by Szrama »

Weź szadou usuń lustra z mieszkania. xD
chybeck
Pirat drogowy

Post by chybeck »

shadow! bądź twardzielem! pokaż, że ten w lustrze jest mięczakiem, że Ty jesteś prawdziwy pro! zjedź go, wpierdol mu, co chcesz, ale pokaż kto tu rządzi! :mrgreen:
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

ja dostalem to ostrzezenie, nie shadow.

powod jest obrazenie jednego z adminow, chodź się dziwie, bo myslalem, ze kamila już odeszla sama z tej pozcycji, wiec bylem pewny, ze i tak nie zlamie regulaminu piszac jej (bo już nie jest adminem).

poza tym jest to dlamnie bardzo smieszne.
pisalem na gg, a nie jakos publicznie.

jak to ma być tak, to by znaczylo, ze do nikogo z adminow nie mozna nic zlego napisac prywatnie, bo będzie ostrzezenia dla caly team i na koncu, jak adminowi się podoba, jeszcze NS (team yo_oo) będzie mistrzem?

mowiac krotko, czemu PGS dostaje kare, za to, co ja pisze yo_oo prywatnie na GG?
czy tu może jakiś admin traci objektywnosc i kieruje się emocjami?
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

Jakub, masz racje, trochę to bez sensu. Dobrze, że założyłem temat o Kamili nie będąc już w HardPlay, bo, nie daj boże, HardPlay nie mogłoby w ogóle brać udziału w lidze!
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Bo reprezentujesz PGS, uwazaj bo znow bana zarobicie :D:D
*... i wszystko jasne.
Jakub

Post by Jakub »

mor_olo wrote:Bo reprezentujesz PGS, uwazaj bo znow bana zarobicie :D:D
na prywatnej rozmowie przez gg o tym, ze kamila podpala objady dla dzieci (sama tak nam mowila na TS) reprezentuje PGS?

mi się raczej wydaje, ze pokrzywdzilem jej ego i porpostu nie jest w stanie opanowania swoich emocji.

EDIT:
Każda drużyna zobowiązana jest do przesłania screena z wynikami każdej mapy!
Screeny muszą być nadesłane tego samego dnia, którego rozegrany został mecz.
Po każdej mapie należy zrobić screenshot - pozwoli to na uniknięcie oszustw - brak screenów z danego meczu = mecz nieważny, który będzie musiał być powtórzony w obecności administratora rozgrywek w takich samych składach.
Po meczu należy wrzucić owe screenshoty do komentarzy meczowych.
Fear Factory.X-Fi - HardPlay 3-0 (21-7)
Flagg-A: 7-5 (Bob, Metex, Grono, Freddy - Xardus, Fatal, szym, marrek/envy)
Wally-B: 7-1 (Bob, Grono, Freddy, Metex - ???, ???, ???, ???)
Bialy-C: 7-1 (Bob, Freddy, Maxer, Metex - ???, ???, ???, ???)
Brak screenów z Wally'ego i Bialego. W trakcie grania Flagga marrka zastąpił envy.
jestem ciekawy, co nasze administratorstwo z tym zrobi.
lepiej pomyslcie, przed pisaniu tu przeciwko mnie, kazdego może trafic yo_oowa zemsta ;)
1X4rd451
Pirat drogowy

Post by 1X4rd451 »

Jakub wrote:
mor_olo wrote:Bo reprezentujesz PGS, uwazaj bo znow bana zarobicie :D:D
na prywatnej rozmowie przez gg o tym, ze kamila podpala objady dla dzieci (sama tak nam mowila na TS) reprezentuje PGS?

mi się raczej wydaje, ze pokrzywdzilem jej ego i porpostu nie jest w stanie opanowania swoich emocji.

EDIT:
Każda drużyna zobowiązana jest do przesłania screena z wynikami każdej mapy!
Screeny muszą być nadesłane tego samego dnia, którego rozegrany został mecz.
Po każdej mapie należy zrobić screenshot - pozwoli to na uniknięcie oszustw - brak screenów z danego meczu = mecz nieważny, który będzie musiał być powtórzony w obecności administratora rozgrywek w takich samych składach.
Po meczu należy wrzucić owe screenshoty do komentarzy meczowych.
Fear Factory.X-Fi - HardPlay 3-0 (21-7)
Flagg-A: 7-5 (Bob, Metex, Grono, Freddy - Xardus, Fatal, szym, marrek/envy)
Wally-B: 7-1 (Bob, Grono, Freddy, Metex - ???, ???, ???, ???)
Bialy-C: 7-1 (Bob, Freddy, Maxer, Metex - ???, ???, ???, ???)
Brak screenów z Wally'ego i Bialego. W trakcie grania Flagga marrka zastąpił envy.
jestem ciekawy, co nasze administratorstwo z tym zrobi.
lepiej pomyslcie, przed pisaniu tu przeciwko mnie, kazdego może trafic yo_oowa zemsta ;)
ja powiem tyle ze unas było tylko 5 graczy i nawet kwali nie robiliśmy..... i nie rozumiem dlaczego jeżeli my mamy pytajniki a screenów nie ma to FF-ki maja powpisywane nicki ??? a tak BTW screeny robił grono ja zrobiłem tylko wyrywkowo dla siebie i to jeszcze nie wszystkie. i all dałem na forum tutaj, skład na białym : Xarduś ,szym ,fatal ,envy i taki sam na wallym.

Moim zdaniem to jest śmiech a nie mistrzostwa Polski , shad się stara, jest punktualność nawet dobre mapki , newsy , ale takie jaja jakie się dzieją ogólnie to 1 raz od 2,5 lat widze ;] pozdro all

z regulaminu wynika ze mecz jest nie ważny i powinniśmy powtórzyć w obecności adminów heh. no to jest ciekawa sprawa , bo nie sądze zeby ktoś wracał do tamtych mapek ;]
Image
Image
Jakub

Post by Jakub »

no ciekawy wlasnie jestem, xardas, co nasze administratorstwo na to powie.

albo będą wam kazali powtorzyc ten mecz,
albo sami się nie będą trzymac do wlasnego regulaminu.

jakby nie było, już jest wtorek, a ani slowa o powtorce meczu, ani wyniku waszego meczu nie ma na tabeli na tmpolska.
Scooter Fox
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Scooter Fox »

Nie jestem administratorem PL7, ale się odzywam, bo cytujecie newsa mojego autorstwa. :) Gdy wczoraj owego newsa pisałem, na tmpl udało mi się znaleźć tylko jeden użyteczny screen - z niego składy przepisałem. Pozostałe dwie trasy miałem zostawić bez składów, ale Bob był akurat na GG, więc zapytałem go, czy pamięta może, kto grał u kogo i gdzie. Pamiętał tylko FF, więc tylko FF ma graczy w newsie podanych. Ot i cała tajemnica.

Jeśli ktoś chce szukać jakiegoś wykładnika, czy mecz został uznany, to powinien raczej patrzeć na tabelkę przez was wspomnianą; ja podaję raczej niezależne informacje. ;)
Image
Image
Image
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Kurde zrozumcie ze takie uwagi to się pisze po/przed turniejem a nie w jego trakcie, tak to tylko zniechecacie organizatorow i faktycznie po tym jak będą rezygnować kolejne osoby będzie coraz gorzej mimo ze powinno być lepiej.
*... i wszystko jasne.
Scrappler
Yo MaDaFaKa

Post by Scrappler »

buahahahaha :) no widzę, że niedługo rzeczone krawaty :lol: trzeba będzie nosić by bawić się w trackmanie :)

www.żenuła.com i basta. Jest zajebisty film opisujący taką sytuację, gdy pewna grupa przyjaciół z zabawy doprowadziła do absurdu, kłótni itp.
nie pamiętam tytułu ale robi się podobnie.

ehh, gdzie te czasy gdy witał się człowiek na servie hasłem "siema nooby" etc. i ekipa beke miała i bawiła się. Ligi się porobiły, kłótnie się porobiły, WIELKIE ADMINY, WIELKIE MASTERY (nie dotyczy Masteła :) ). kibel będzie i tyle.

nie no muszę chyba zrobić lajtowy jakiś online turniejek i popykać troszku :)
...
suwak
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by suwak »

Grajmy dla zabawy i żyjmy dla ludzi :winner:
Image
Image
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

scrappler wrote: nie no muszę chyba zrobić lajtowy jakiś online turniejek i popykać troszku :)

tak tak tak :D ... a gdzie podziały się te czasy ?! hmmm ja to mam wrażenie że zostały na #p~S.mini ;) razem ze Swensenem i TMN, w którym się kiedyś zakochałem ;)

@Topic - powaga powagą. Nie twierdzę, że należy traktować wszystko na przysłowiową zlewkę, ale poza tą godziną w tygodniu, kiedy jest mecz i prawdziwe emocje to można wylajtować pozostałe 167 godzinek ;) ... Ostrzeżenie za graniem niezgłoszonym graczem rozumiem doskonale, warna za prywatną rozmowę zrozumieć nie umiem. Na gg można kogoś zablokować jak się nie chce rozmawiać i basta.
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
1X4rd451
Pirat drogowy

Post by 1X4rd451 »

A ja dalej nie wiem co z tym meczem . Z jednej strony troszke nie rozumiem BOBa "nie pamiętam kto jechał" bo unas 4 osoby jechały cały czas te same, a z drugiej strony padło pytanie kto robię screeny to się gronek wyrwał ze "ja robię" a czemu ne wysłał to ne wiem . mecz

powtarzać mecz według regulaminu powinniśmy , choć to jak dlamnie jest bezsens (tak BTW nasz podstawowy skład to był ja szym fatal i marek który przymusowo musiał zejśc i grać envy , czyli ze jak mamy grać w tych samych składach ? ) mam markowi zjebać jakoś neta zeby envy wszedł tak jak na meczu ????? bo to mnie super ciekawli to raz

a dwa to IMO

Warn za obrażenie na GG ( w dodatku adminki która zrezygnowała z adminowania) dla Drużyny to jest poprostu lecenie sobie w przysłowiowego chuja .
Image
Image
Jakub

Post by Jakub »

xardas, przeciesz
yo_oo dnia styczeń 27 2009 11:39:27
dzisiaj jest wtorek i jest czas na decyzje adminów.
:) :) :)
kyzzn
Ostra jak żyleta

Post by kyzzn »

Wiecie. Ja tam uwazam, ze jeśli obie strony potwierdzaja wynik, to nie powinno się meczu powtarzac, bo mozna chyba zaufac uczciwosci pewnej liczby graczy na raz. Tym bardziej, ze to nie jakieś zupelne trackmaniowe swieżaki. Rozumiem, ze powtorka meczu bez screena jest dobrym rozwiazaniem, gdy strony nie zgadzaja się co do wyniku. A tak to chyba cala istota gry gdzies w tym wszystkim ginie. To administracja jest dla petentow (tutaj graczy), a nie petenci (gracze) dla administracji. (Analogicznie panie z dziekanatow :P hehehe)

Warny za prywatne rozmowy? Zalecialo komuną ;D

Boszzzz a tak nie chcialam się wypowiadac :mrgreen:
ImageImageImage
Locked

Return to “Polish League 7”