No cóż. Jest lepiej niż myślałem i myślę, że to zwycięstwo przeciwko Białorusi okazało się pzełomowym momentem dla nasze reprezentacji. naprawdę graliście wszyscy świetnie. Każdy z nas nawiązał równą walkę z pozostałymi graczmi i naprawdę Majak jeśli tspojrzymy na miejsca przez Ciebie zajmowane to chyba bardzo rzadko byłeś ostatni dzięki czemu zdobywałeś małe punkciki dla naszej ekipy, które pozwalały nam wygrywać poszcególne rundy. Wszyscy zagrali bardzo dobrze i miejmy nadzieję, że będzie jeszcze lepiej
W tym tygodniu mamy przerwę, ale mam zamiar zorganizować jakiś mecz sparingowy. Np. z Brazylią, która jest bardzo mocnym teamem, z którym jednak powinniśmy nawiązać wyrówanną walkę.
Kolejny mecz ligowy gramy przeciwko Portugalii. Tak naprawdę ciężko pwowiedzieć jakim oni grają. W pierwszych spotkaniach trafili na bardzo trudnych przeciwników imyślę, że na pewno nei wolno ich lekceważyć i trzeba porządnie przygotować się do tego meczu. Mam nadzieję, że podzielacie moje zdanie
BTW powtórki YArda przesłałem do Mamaregga,więc w nastepnej VIDEO recenzji prawdopodobnie znajdzie się króka relacja z naszego meczu