No i nadchodzi już trzeci prawdopodobnie najcięższy mecz i powiem tak. Trzeba ostro potrenować, bo zabawa się skończyła. Jeżeli chcemy powalczyć w NC2 i awansować chociaż do fazy PLAYOFFS to trzeba rozpocząć regularne i solidne treningi, bo tylko taka forma przygotowań będzie tutaj skuteczna. MYślę, że ostatni mecz z UK przyniósł nam olbrzymi bagaż doświadczeń, które jeszcze zaprocentują w przyszłości. A powieem Wam szczerze, ze Włosi są chyba jeszcze mocniejsi. Oto mój plan na ten tydzień:
Hack zadeklarował się ostatnio, że może codziennie między 20-22 puszczać serwer treningowy. Proponuję, więc, żeby to robił, z tym, że chciałbym trochę zmnić formę. Codziennie od poniedizałku do piątku będziemy trenować normalnie w trybie ROUNDS, a w soboty, jeżeli nie uda się zorganizować żadnego sparingpartnera, będziemy grać mecze w TEAM Mode między sobą, tak, żeby oswajać się z tą formą i przyzwyczajać do takiej rywalizacji. Myślę, że będzieto dovbre urozmaicenie,które może przynieść nieżłe efekty. Tak, więc jeżeli Hack nie zawiedzie zapraszam wszystkich już dzisiaj na godzinę 20:00 na serwer Team Poland. Jeżeli dobrze pójdzie zorganizujemuy cykl 5 takich treningów a w sobotę zagramy sparing ze Słowenią. Tak, więc do zobaczenia