Mam pytanko. Czy jak zrobię mapę i założę na nią hasło, to inni tzn. gracze będą musieli wpisywać to hasło czy to jest tylko po to aby ktoś nie mógł edytować mojej mapy ??
Mam jeszcze jedno pytanko. Jak wkleić swoją piosenkę na mapę ??
Pytanie do mapek.
Pytanie do mapek.
Last edited by NowikPL on 25 February 2009, 17:30, edited 1 time in total.
- OrdonekQ7
- Moderator
Pytanie do mapek.
Będą mogli jeździć, ale żeby edytować trasy będą musieli wpisac hasło.

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Pytanie do mapek.
a aby miec wlasna piosenke na mapce musisz dana piosenke skonwertowac na format ogg a potem wchodzac do mediatrackera znalezc przycisk dodaj wlasna muzyke dalej to już bardzo proste napowno się pochytasz 
Pytanie do mapek.
Wszelką muzykę, dźwięki czy obrazki musisz najpierw gdzieś zaupać, a następnie tworzysz lokator. Najlepiej na swój serwer (na darmowych plik zniknie po szybkim czasie i/lub będzie się ściągać z prędkością 10 kb/s). W przeciwnym wypadku inni będą widzieli tylko kratkę lub ciszę. W MT wybierasz plik lokatora, nie muzykę! (kolega wyżej źle pisze)
Ktoś tu zaraz może napisać: "przecierz można przesłać komuś muzykę/obrazek żeby sobie dał do Moje Dokumenty". Jasne, że tak można. Szkoda, że nie wszystkim się chce (np mi) specjalnie kombinować z wklejaniem plików do odpowiednich katalogów aby obejrzeć łaskawie obejrzeć czyjąś trase z bajerami. Dodatkowo łatwiej jest usunąć te pliki, gdy znajdują się w cache, a nie w folderze Moje Dokumenty. Najważniejsze jest jednak to, że pliki (za pomocą lokatora) pobierają się same na trasie!
Ktoś tu zaraz może napisać: "przecierz można przesłać komuś muzykę/obrazek żeby sobie dał do Moje Dokumenty". Jasne, że tak można. Szkoda, że nie wszystkim się chce (np mi) specjalnie kombinować z wklejaniem plików do odpowiednich katalogów aby obejrzeć łaskawie obejrzeć czyjąś trase z bajerami. Dodatkowo łatwiej jest usunąć te pliki, gdy znajdują się w cache, a nie w folderze Moje Dokumenty. Najważniejsze jest jednak to, że pliki (za pomocą lokatora) pobierają się same na trasie!
http://united.tm-exchange.com/main.aspx ... 05652#auto
// to tylko prowizorka, na wiecej nie mam czasu niestety - Yard
// to tylko prowizorka, na wiecej nie mam czasu niestety - Yard