Patch TMU do TMUF

Dyskusje o komercyjnej wersji TrackManii
Post Reply
Pacjonek
Jeździ konno

Patch TMU do TMUF

Post by Pacjonek »

wITAM! Własnie kupiłem TMU, chcę pobrać aktualizację TMUF.
Zastanawia mnie jednak jedna rzecz: TMU kupiłem w Polskiej wersji językowej, czy ten patch TMUF może spowodaować "zangielszczenie"? W internecie jest pełno stron z których można pobrać patcha ale nawet na stronie producenta nie ma polskiego patcha TMUF :cry: A może ten nie powoduje wymienionych skutków ubocznych?
Czekam na odpowiedź i...
Pozdrawiam
Linux to sprite.Windows?PRAGNIENIE;)
Matt123
Zaczyna szaleć na ulicach

Patch TMU do TMUF

Post by Matt123 »

Mi się wydaje że nie powinno się nic stać z językiem gdyź sam pobierałem z jakiejś angielskiej strony i był język polski ;)
Image
Image
═╦═╔╦╗
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Patch TMU do TMUF

Post by Gobis »

Nic się nie stanie.Mozesz smialo sciagac.Ale chyba lepiej kliknac w aktualizacje niz szukac gdzies po stronach.
karo007
Doświadczony driver

Patch TMU do TMUF

Post by karo007 »

W ustawieniach przeciez mozna wybrac jezyk :)
RH-New Wave of Polish Trackmaniacs
Image
Image
kamyl
Doświadczony driver

Patch TMU do TMUF

Post by kamyl »

TMUF ma wiele przetłumaczeń. Nawet jeśli w TMU nie masz jakiegoś języka, to Forever Ci go doda ;). Polski także.
http://united.tm-exchange.com/main.aspx ... 05652#auto
// to tylko prowizorka, na wiecej nie mam czasu niestety - Yard
Voj4k
Admin

Patch TMU do TMUF

Post by Voj4k »

tu na forum w dziale download masz link do patcha :)
czatowiec_POL
Doświadczony driver

Patch TMU do TMUF

Post by czatowiec_POL »

Od razu mówię, że jak masz Viste to raczej tylko pobranie patcha przez "Aktualizuj" zadziała - sam się męczyłem 2 tygodnie, żeby zrobić TMU -> TMUF
Image
Image
Image
Image
maciej staniszewski
Jeździ konno

Patch TMU do TMUF

Post by maciej staniszewski »

Ale jak Ja ściągnę z Visty z zakładki "Aktualizuj" to jak włączam instalator to mi pisze że to jest "Uszkodzone" :| :?: :!: :cry: :x :? :( :o :shock:
Mike
Pirat drogowy

Patch TMU do TMUF

Post by Mike »

maciej staniszewski wrote:Ale jak Ja ściągnę z Visty z zakładki "Aktualizuj" to jak włączam instalator to mi pisze że to jest "Uszkodzone" :| :?: :!: :cry: :x :? :( :o :shock:
Pierdzielisz, to se go od nowa pobierz i zainstaluj. Jak nadal tak jest, to przeinstaluj TMU (podobno masz pajret verszyn to nie wiem, za jaką cholerę ci pomóc... i po co w cholerę tych emotek?)
I jeszcze do czata, tutaj też jest do tego źródło http://www.focus-files.com/tmuf/ , albo masz spierdzielonego kompa że tylko na zakładce Update działało.
czatowiec_POL
Doświadczony driver

Patch TMU do TMUF

Post by czatowiec_POL »

Nie wiem - na XP śmigało. Odkąd mam tylko mam Viste to zawsze jest coś nie tak. Z innych źródeł nie działało, a przez Aktualizuj ruszyło po pół godzinie. A dopiero co czyściłem i skanowałem kompa....
Image
Image
Image
Image
maciej staniszewski
Jeździ konno

Patch TMU do TMUF

Post by maciej staniszewski »

to może przeskanuje kompa odrazu potem odinstaluje i zainstaluje TMU i ściągne patcha TMU -> TMUF. A jak by co to mam VIste :P a jak ściągne teraz z nieprzeskanowanego kompa jak ściągne to ściągnie mi patcha w 1 lub 2 sek. a potem pisze czy chcę to uruchomić ,bo nieznany wydawca jest no to uruchomie i potem pisze po Angielsku że "Ten Instalator jest uszkodzony" - "The Setup File Is Corruped. Please Obtain A New Copy" dokładnie tak pisze :!: i jeszcze jedno posiadam TMNF(ściągniętą) i mam orginalną TMU!
Post Reply

Return to “TrackMania United Forever”