Mappack 2
Mappack 2
Na stronie http://www.tm-cup.pl jest już do pobrania mappack nr 2 PITMC 2009. Zapraszam 

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Mappack 2
http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 63019#auto
link do tmx jakby co
jak się komus spodoba to może dac awarda ;p się nie pozłoszcze ;p
link do tmx jakby co

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Mappack 2
Musze powiedziec ze tak:
trasa Jarka na pocztku jak obejzalem replay to mysle sobie ze ostro skomplikowana i na tnd będą problemy
przejechalem kilka razzy i musze powiexziec ze to chyba jedna z najlepszych tras turniejowych jakie mialem okazje grać
niezle innowacujne pomysly gj
natomiast trasa bialego już dosc slabsza. taka "sucha" i jak na arzie mnostwo nodriftow co na runndach będzie masakra.
ponadto ten koniec rodem z lolmapow, taki slimak zawijaniec
ale coz
do treningu!
trasa Jarka na pocztku jak obejzalem replay to mysle sobie ze ostro skomplikowana i na tnd będą problemy
przejechalem kilka razzy i musze powiexziec ze to chyba jedna z najlepszych tras turniejowych jakie mialem okazje grać
niezle innowacujne pomysly gj
natomiast trasa bialego już dosc slabsza. taka "sucha" i jak na arzie mnostwo nodriftow co na runndach będzie masakra.
ponadto ten koniec rodem z lolmapow, taki slimak zawijaniec
ale coz
do treningu!

- OrdonekQ7
- Moderator
Mappack 2
czy "skręć jak w lewoskręt uuuuuuuuuuuuuu" w piosence metexa odnosi się do mapy Jarka? ^^ po 30min gry mnie napierdala palec wskazujący. Jarecki jak doznam jakiejs kontuzji palca podczas grania to spodziewaj się opłaty za leczenie.* 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Mappack 2
JAK dla mnie to trasa Białego to godziny wyrzeczeń przez te no drifty i bugi w najmniej oczekiwanych momentach :-P a na Jarku to sam nie weim... pojechałem przyzwoicie ale nie mogę tego powtórzyć :/
ale ogólnie mapy takiieeee godne ^^
ale ogólnie mapy takiieeee godne ^^