GL HF
Mappack 3
Mappack 3

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Mappack 3
O dziwo jeszcze nikt nie skomentował :d No więc mapki ogólnie rzecz biorąc nie najgorsze
Trochę bardziej płynny Pawcio a mniej Abszt. Wszystko jednak do przejechania (: Mam jednak cichą nadzieję, ze mappack nie przypadnie do gustu mojej grupie

Mappack 3
Bardzo dobra trasa pawcia jak dla mnie(kolejna), a abszt to tragedia na rundy ;d
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Mappack 3
To napisze kilka słów:). Jestem pozytywnie zaskoczony, że wybrana została moja traska. Tym bardziej, ze Królik przegrał zakład i coś a'la bronze pojawi się na jego futrzastej klacie:). Myślałem, że większe szanse miała druga trasa Abszt-V, ale jak mi mówiono odnośnie tej trasy- mało odkrywcza, ale jest niezła.
Właśnie uważam inaczej. Moja zajebista nie jest, ale jest prosta, przewidywalna, wręcz banalna, więc tragedią - tym bardziej na rundy - nie jest. Od czegoś trzeba zacząć... .skt7 wrote:Bardzo dobra trasa pawcia jak dla mnie(kolejna), a abszt to tragedia na rundy ;d