Mappack 3

Post Reply
IrRed
Emerytowany Admin

Mappack 3

Post by IrRed »

Na stronie http://www.tm-cup.pl jest już do pobrania mappack nr 3 PITMC 2009. Zapraszam ;)

GL HF ;)
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
koziol
Jeździ konno

Mappack 3

Post by koziol »

O dziwo jeszcze nikt nie skomentował :d No więc mapki ogólnie rzecz biorąc nie najgorsze ;) Trochę bardziej płynny Pawcio a mniej Abszt. Wszystko jednak do przejechania (: Mam jednak cichą nadzieję, ze mappack nie przypadnie do gustu mojej grupie ;) xD
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

Mappack 3

Post by ShaDDy »

mhm mape Abszta to krotkim przejezdzie na rundach nazwe "no risk, to i tak bug"...
s4JL4s
Doświadczony driver

Mappack 3

Post by s4JL4s »

Shadow ześ zajebales texta :D
Ogolnie mapki nawet spoko, narazie Redzik wybiera lepsze traski niz były na pl7 ;)
skt7
Pirat drogowy

Mappack 3

Post by skt7 »

Bardzo dobra trasa pawcia jak dla mnie(kolejna), a abszt to tragedia na rundy ;d
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
ShaDDy
Emerytowany Admin

Mappack 3

Post by ShaDDy »

s4JL4s wrote:Shadow ześ zajebales texta :D
wiesz no sam fakt, ze skomentowalem to już coś pozytywnego bo niektore nawet tego nie były warte :P
Abszt
Pirat drogowy

Mappack 3

Post by Abszt »

To napisze kilka słów:). Jestem pozytywnie zaskoczony, że wybrana została moja traska. Tym bardziej, ze Królik przegrał zakład i coś a'la bronze pojawi się na jego futrzastej klacie:). Myślałem, że większe szanse miała druga trasa Abszt-V, ale jak mi mówiono odnośnie tej trasy- mało odkrywcza, ale jest niezła.
skt7 wrote:Bardzo dobra trasa pawcia jak dla mnie(kolejna), a abszt to tragedia na rundy ;d
Właśnie uważam inaczej. Moja zajebista nie jest, ale jest prosta, przewidywalna, wręcz banalna, więc tragedią - tym bardziej na rundy - nie jest. Od czegoś trzeba zacząć... .
Post Reply

Return to “PITMC 2009”