Ostatni traska Sk84funPrzema

Stworzone przez was trasy, skiny, filmiki i inne
Post Reply

Czy The Last One jest lepsza od High Flayera

Tak
8
100%
Nie
0
No votes

Total votes: 8

Sk84funPrzemo
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Sk84funPrzemo »

Więc to moja ostatnia traska w tmn, bo już w piątek....TMU :D Noramlnie nazwałbym tą traskę High Flayer 2, ale ze względu na okoliczności nazwałem ją ,,The Last One'' 8) Mam nadzieję, że tym razem będzie dobra i spodoba się wszystkim :wink: Link:
http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... 13970#auto
Zdjęcie do tej traski jest bardzo nietypowe :D . Wykonywał je mój kumpel WROCLAW - x-DW-x)killer(. Mi osobiście bardzo się podoba :P . Jestem też ciekawy czy komuś uda się zejść poniżej 45 sekund. Znając ludzi pewnie tak, ale zobaczymy :) Tak więc życze miłej zabawy i zapraszam do komentowania (także zdjęcia) :P
Jurek
Gangsta Mapper

Post by Jurek »

Co tu dużo gadać. Jak dla mnie jest to super trasa - esensja tras TMN. Piękna robota! 100% AWARD.
Szkoda, że to "ostatnia" Twoja trasa w TMN.
"Nigdy nie mów nigdy"
Pozdrawiam !
~FM~@di
Samochodowy prawiczek

Post by ~FM~@di »

NO NO NO tak trasa jak i '' rysunek'' sa swietne nic dodac nic ujac a i gg w TMU
Zeo
nawro

Post by Zeo »

The last one = the best one. ;) Gdybym miał to ocenić krótko to powiedziałbym - no i o to mi właśnie chodziło! Trasa jest szybka i przyjemnie się po niej jeździ. Fajnie do szybkiej trasy zrobić krótki, techniczny start. Później nadchodzi już skok, i to również był dobry skok, no ale z kolei to, co po tym skoku następuje to moja ulubiona część tej trasy. Bardzo udana kombinacja "corksloopa" z rampową pętlą, i po tym wszystkm kolejny naprawdę dobry skok. Z wallridem nie ma kłopotów, z późniejszą pętlą też. No trochę narzekałem na jazdę po inflatable, bo tam jednak trzeba troszkę zahamować. No i kolejny, prosty wallride, i finisz... dziurawy corkscrew, jest prawdopodobieństwo, że po pokonaniu go uderzysz w ściankę tuż przed metą, ale ciągle cieszy fakt, że go pokonałeś. :) A teraz coś o MT, outro nie ma, ale to można ci darować. Intro nie jest jakieś ekstrawaganckie ale ciągle jest w jakiś sposób efektywne. GPS, no z dezaktywacją GPS'a tutaj jest trochę kłopot, dość dekoncentrujące jest to, że nagle ekran staje się czarny, a potem znów normalnie widzisz trasę. Ale to tylko szczegół, jeśli chodzi o dawanie kamer MT do pętli to naprawdę udana robota, kamera zmienia się w odpowiednim momencie, co mi się podoba.

Moja ocena to : 88/100% (coś dla ludzi lubiących spore wrażenia z jazdy) = AWARD ;)
Image
Image
hack
Team Poland

Post by hack »

Bardzo mi się podoba ta trasa :)

Gdyby polak był anglikiem albo francuzem mialbys 100 awardow :( to jest niestety przytlaczajaca scena Polski :(
Post Reply

Return to “Trasy, Skiny, Filmy, Mody”