Tak pomyślałem: skoro tyle osób ogląda reklamy na buxach, to może i zechce skorzystać z strony otineo.com?
Dzięki niej możemy za poświęcenie swojego czasu na oglądanie reklam dzwonić darmowo z telefonów domowych bądź doładować kartę swojej komórki (100 "otinek" = 5 zł. Obsługuje wszystkie najpopularniejsze sieci).
Strona została już sprawdzona przez mojego kolegę: opcja doładowania konta działa. Strona w wersji Beta, ale już spora liczba reklam na niej jest.
www.otineo.com
Doładowanie komórki za oglądanie reklam.
Last edited by Egzegezy on 14 May 2009, 20:38, edited 4 times in total.
- krzys_pery
- Jeździ konno
Re: Doładowanie komórki za oglądanie reklam.
(numer usunięty na prośbę autora postu)Egzegezy wrote:numer osoby polecającej" wpisać mój numer:
Jeżeli podałes swój prawidłowy numer to odważny jesteś , różne rzeczy przychodzą ludzia do głowy. Cóż pozostaje tylko mieć nadzieje ze nie znadzie się żaden dowcipniś ...
Last edited by krzys_pery on 13 May 2009, 23:47, edited 1 time in total.
Tego numeru nie używam. Nie byłbym taki głupi, żeby podać na forum mój aktualny numer komórki.
Ale dzięki za troskę.
Ale dzięki za troskę.
-
» pimpek *
- Samochodowy prawiczek
Akurat zdążyłem użyć Twojego numeru Egze. Zarobiłeś na mnie 20 otinek, bo zarejestrowałem swoje 3 numery jakie miałem. A stronka fajna, skoro na pewno działa to się przyda, bo często pod koniec miesiąca mam np 5zł i brak tej 1zł do wykupienia pakietu, bez potrzeby kupowania nowej karty. Prostszym wyjściem byłoby przenieść się do Play Fresh, ale nie mogę.
A co do podania numeru, to jeśli to pierwsze co Ci przyszło do głowy do współczuje. To takie typowo polskie. Przykład co do tego jak była akcja, że w USA ktoś zgubił aparat i gdy go znalazł leżał w tym samym miejscu i okazało się, że mnóstwo ludzi zrobiło nim świetne zdjęcia. Pierwszy komentarz pod artykułem: "ja bym go zajebał"...
A co do podania numeru, to jeśli to pierwsze co Ci przyszło do głowy do współczuje. To takie typowo polskie. Przykład co do tego jak była akcja, że w USA ktoś zgubił aparat i gdy go znalazł leżał w tym samym miejscu i okazało się, że mnóstwo ludzi zrobiło nim świetne zdjęcia. Pierwszy komentarz pod artykułem: "ja bym go zajebał"...
osobiście radzę uważać na tego typu strony ... nawet nie wiecie ile warty jest ważny numer komórkowy dla Human Data Huntera

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Otineo miało szeroką kampanię reklamową, jak i współpracuje z poważnymi firmami (chociaż stronka wciąż istnieje jako beta).IrRed wrote:osobiście radzę uważać na tego typu strony ... nawet nie wiecie ile warty jest ważny numer komórkowy dla Human Data Huntera
W tym przypadku nie spodziewam się przekrętu.
EDIT: chcę tylko dodać, że właśnie doładowałem swoje konto za 5 zł. Działa.