LP/Ladder/Punkty (name it)
Tego jeszcze w googlach nie widzialem, jest 3 w nocy i wierzcie mi, sprawdzilem dokładnie.
Problem:
Po dostaniu jakiś 1k LP wyszedlem z gry, po powrocie mialem ich cale 0 i bylem nieklasyfikowany. Zaczalem szperac. Doszedlem do tego, ze drugie konto reaguje tak samo na jakiekolwiek przyznane punkty.
XP, TM UF, 2 różne konta. Dodam, ze moj sasiad posiada ten sam problem.
I tu pytanie i prosba o rozwiazanie:
Co robię zle
Konto rejestruje, loguje, gram, dostaje punkty, punkty sa widoczne w interface gry, miejsce w rankingu się poprawia, wychodze z gry i tak jakbym cala rozgrywke sieciowa resetowal. Na koniec dodam, ze medale zdobyte w trybie singleplayer pozostaly na miejscu.
Problem:
Po dostaniu jakiś 1k LP wyszedlem z gry, po powrocie mialem ich cale 0 i bylem nieklasyfikowany. Zaczalem szperac. Doszedlem do tego, ze drugie konto reaguje tak samo na jakiekolwiek przyznane punkty.
XP, TM UF, 2 różne konta. Dodam, ze moj sasiad posiada ten sam problem.
I tu pytanie i prosba o rozwiazanie:
Co robię zle
Konto rejestruje, loguje, gram, dostaje punkty, punkty sa widoczne w interface gry, miejsce w rankingu się poprawia, wychodze z gry i tak jakbym cala rozgrywke sieciowa resetowal. Na koniec dodam, ze medale zdobyte w trybie singleplayer pozostaly na miejscu.
Wiem że to ci nie pomoże w problemie ale po jakiego grzyba ci te pkt
jeb*ć je 

Czekac z wylaczeniem gry, czy po prostu aktualizuje się co 24h?
Bo milo jest patrzec jak się jednak pnie po calej tej drabinie razem ze znajomymi.
Bo milo jest patrzec jak się jednak pnie po calej tej drabinie razem ze znajomymi.
a nie milej zrobić jakiś server rekord czy pobic jakiegoś mocnego gracza?zimpixa wrote:Czekac z wylaczeniem gry, czy po prostu aktualizuje się co 24h?
co do LP, poprostu bądź cierpliwy, na pewno zaktualizuja się, nic nie musisz czekac z wylaczaniem gry.
Az tak dobrze, to ja jeszcze nie jeżdżę.
Z tym czekaniem aż się zaktualizuje to tak było w TMN, w TMNF po wejściu ze serwera już ci pokazuje aktualną. Akurat ja wczoraj wieczorem pograłem w LightMaps (przyznając że ja tam idę 4fun, nie dla LP - w ogóle fajne mapki
) i po wyjściu z niego pokazywało że mam ok. 72k. Sobie przez szukam serwa przez neta a tu zauważyłem, że mam 71605 - tak tyle zanim poszłem do tego serwa wczoraj. Hmm, moim zdaniem może coś Nadeo knuje, z resztą nie wiem. Zobaczymy później.
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
tak corvetter, masz te lp, ale w ladderze masz niezaktualizowane, pokazuje tylko to co z kompa. jak odpalisz na drugim kompie, będziesz mial stara wartosc.
Mały tak apropo - mam tylko 1 kompa 
EDIT: Sprawdzałem sobie w Player-Page'u i jakoś aktualną sume LP pokazuje. Dla mnie tera dziwne czemu od wczoraj (a może i wcześniej - nie patrzę na to aż tak często
) w grze już nie pokazuje aktualną sumę^^
EDIT: Sprawdzałem sobie w Player-Page'u i jakoś aktualną sume LP pokazuje. Dla mnie tera dziwne czemu od wczoraj (a może i wcześniej - nie patrzę na to aż tak często
dla testu sprawdziłem nabijanie LP i chyba faktycznie od kilku dni nabite pkt idą w próżnie 

Był już kiedyś taki błąd w TM ale po jakimś tygodniu Nadeo to naprawiło i wszystko było ok