System do wyboru na mecz
System do wyboru na mecz
Jakie problemy sa z ustalaniem kwalifikacji przed meczami wie każdy reprezentant: lagi, trudnosc wejscia na server itp.
O Eureko obmyslilem jednak system:) i jestem ciekaw co o nim myslicie w sobote gramy w 5 na serverze(podstawowy skład, mysle ze nie będzie wtedy lagow)gramy do malej liczby punktów by odbylo się to szybko. Za każde miejsce przyznajemy punkty z 3 plansz ten który zdobedzie najmniej punktów zagra mecz z osoba nie bedaca w skladzie która blysnela w TMPLL ten który wygra gra w meczu jeśli obronca odpada do skladu wskakuje "nowy" który na nastepny mecz zagra już w kwalifikacjach 5 osobowych.
Słucham waszego zdania na ten temat co o tym sadzicie??
O Eureko obmyslilem jednak system:) i jestem ciekaw co o nim myslicie w sobote gramy w 5 na serverze(podstawowy skład, mysle ze nie będzie wtedy lagow)gramy do malej liczby punktów by odbylo się to szybko. Za każde miejsce przyznajemy punkty z 3 plansz ten który zdobedzie najmniej punktów zagra mecz z osoba nie bedaca w skladzie która blysnela w TMPLL ten który wygra gra w meczu jeśli obronca odpada do skladu wskakuje "nowy" który na nastepny mecz zagra już w kwalifikacjach 5 osobowych.
Słucham waszego zdania na ten temat co o tym sadzicie??
*... i wszystko jasne.
System do wyboru na mecz
hmmm bo ja wiem...na każdy tor powinni wyjeżdżać najlepsi a ty proponujesz rotacje w składzie w postaci 1 osoby o.O nie wiem mnie nie przekonałeś 
System do wyboru na mecz
TMN nie jest gra takajak TMO czy TMS tu jest tylko 1 srodowisko i jak dla mnie specjalnej roznicy te mapy nie robia a gdyby walczono na każde planszy to nie sadze by było to szybko:/
*... i wszystko jasne.
System do wyboru na mecz
kombinujesz bez sensu o.O
1. Serwer
2. My na nim gramy
3. Wiadp1 wybiera podstawowy skład na mecz
4. Jest dobrze
1. Serwer
2. My na nim gramy
3. Wiadp1 wybiera podstawowy skład na mecz
4. Jest dobrze
System do wyboru na mecz
Jest to troszke idiotyczne ponieważ jeśli ta piąta osoba wgrała z resztą TP co po co jeszcze ma wygrwać z kimś z TMPLL (czy jakoś tak ) . Po za tym wg. mnie TP składać się z ludzi jak najlepszych ...
Trackmania Nations ESL Admin
System do wyboru na mecz
Poza tym jest jeszcze jeden problem: regulamin NC nie dopuszcza takich ciaglych zmian w skladzie, ma być tylko jeden okres transferowy w srodku sezonu.
System do wyboru na mecz
po pierwsze warto kombinowac po drugie nigdy nie widzialem polskich kwalifikacji dla 10 osob po trzecie liczylaby się tylko 10 nominowana po 4 to był tylko pomysl:D
*... i wszystko jasne.
System do wyboru na mecz
nieee mor_olo daj sobie z tym spokój
System do wyboru na mecz
no mnie ten pomysł absolutnie nie pasi :/ Nie kumam tego "ten który zdobędzie najmniej punktów zagra mecz z osobą nie będącą w składzie, która błysnęła w TMPLL". Jak to, ktoś zdobędzie najmniej punktów i zagra? A TMPLL to przecież liga offilne, zupełnie co innego niż online
System do wyboru na mecz
A tak po za tym ktoś może edytować plik GBX i zmienić czas więc to też jest bez sensu 
System do wyboru na mecz
DOBRA temat skonczony aco do nawro toten kto zdobyl najmniej w kwalifikacjach 5osobowych zagra z "błyszczakiem":)
*... i wszystko jasne.
System do wyboru na mecz
Kiedy jest jakiś oficialny trening albo mecz repezentacji?? wie ktos może??:)
System do wyboru na mecz
polska nie ma treningów....
System do wyboru na mecz
ma treningi i ma mecze, ale teraz mamy przerwe, poniwaz pauzujemy w Nations Cup.
nastepny mecz gramy z Portugalia za tydzien, 9.04.06.
nastepny mecz gramy z Portugalia za tydzien, 9.04.06.
System do wyboru na mecz
Ok co do treningów to planujemy 2-a - w środę i piątek. Yard wkrótce poda szczegóły. Teraz przez ten tydzień mogę skompletować skłąd,dodać kilkuzawodników, kilku odjąc.
Póki co chciałem wycofać ze składu dwóch graczy,którzy w ogóle nie odpowiadają na moje wezwania: ShockBoy'a oraz Pchel'a
Do naszego składu na pewno dodam 4-ech nowych zawodników: Majaka, Akirę, Boskiego oraz Kalosa
Oczywiśćie liczę na to, że odkryjemy również jakieś. talenty podczas najbliższych treningów i list nowych graczy się zwiększy
Przepraszam, żedość długo tu nie zaglądałem, ale mam trochę napięty okres
Póki co chciałem wycofać ze składu dwóch graczy,którzy w ogóle nie odpowiadają na moje wezwania: ShockBoy'a oraz Pchel'a
Do naszego składu na pewno dodam 4-ech nowych zawodników: Majaka, Akirę, Boskiego oraz Kalosa
Oczywiśćie liczę na to, że odkryjemy również jakieś. talenty podczas najbliższych treningów i list nowych graczy się zwiększy
Przepraszam, żedość długo tu nie zaglądałem, ale mam trochę napięty okres
System do wyboru na mecz
Nawias to wymiatacz a go nie ma