PGA - Poznań Game Arena 2009
No właśnie, tak jak w temacie. Wiadomo czy będzie trackmania ? A jeżeli będzie to szykuje się jakaś selekcja map ? Inaczej spytam, ktoś w ogóle coś wie na ten temat ? : D
Jak to Vip napisał w innym temacie, będzie na 100% tylko ma się tym zajmować ktoś inny, nie on. I tyle z tego co wiem na ten temat 

- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
Ale jeżeli mają być mapki zrobione specjlanie na PGA jak rok temu to KonradM powinnien już coś w tym kierunku działać tak więc dobre pytanie.Chyba, że praca została już zlecona i inni nie będą mieli szansy podesłać swojej trasy 
glooch, ludziles się ze będziesz mogl wyslac swoje super trasy i akurat je przyjma, ta? 

- glooooooooooch!
Ja akurat żadnej traski to nadesłania nie mam
Ale fakt i tak by się nie dostała więc daje se siana z wysyłaniem tras na turnieje i będę robił je sam dla siebie dla zabawy
Ale fakt i tak by się nie dostała więc daje se siana z wysyłaniem tras na turnieje i będę robił je sam dla siebie dla zabawy
nie pier... tylko rób trasy i wysylaj. będziesz się tam kogos sluchalnomercy wrote:Ja akurat żadnej traski to nadesłania nie mam![]()
- glooooooooooch!
Hehe cob lepiej by było jakbyś zainstalował TM i sam coś wysłał 
i tego się trzymaj gluś ;Dnomercy wrote:Hehe cob lepiej by było jakbyś zainstalował TM i sam coś wysłał

- OrdonekQ7
- Moderator
to mozna komuś wysyłać? ^^ bo zmajstrował bym coś a'la Shit Tech z PGA08. 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
I tu się zdziwicie bo ja zamierzam 2 mapy wysłać. Przy moich mapach, mapki Jarka są tak trudne jak A0 

narazie konrad jest na urlopie, będzie za tydzien ;]
A co do turnieju - będzie for fun wiec mapy only 4 nups
A co do turnieju - będzie for fun wiec mapy only 4 nups
hah i już znamy podstawy decyzji ^^Majkel wrote:omg, potem znowu będzie ze same turnieje 4fun ^^
Hm hm. Coś ala PGA07? ;D.
Mam tylko nadzieję, że z TM nie będzie na tej śmiesznej scenie gdzie robią nikomu niepotrzebne wielkie show?
Mam tylko nadzieję, że z TM nie będzie na tej śmiesznej scenie gdzie robią nikomu niepotrzebne wielkie show?

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
szkoda by było, jakby na takim prestizowym lanie kolejny raz zrobiono z trackmanii jakas gre dla dzieciakow i casuali, gdzie trase się poznaje na miejsu (i która ma dwa zakrety i jest grana w trybie time attack).będzie for fun wiec mapy only 4 nups
myslalem, ze po super turnieju na PGA08 takie czasy już minely.
ja rozumiem, ze sponsor mowi, jak ma wygladac turniej, ale mam nadzieje, ze konrad, który zna się dobrze na trackmanii, zrobi co może, aby chociaż wygrana nie decydowal fart.
Zgadzam się z Jakubem w 100%...
Wspominając PGA07 które było moim pierwszym Cupem offline przychodzi mi na myśl tylko jedno... Żenada...
Dlatego podobnie jak Jakub mam nadzieję że Konrad zrobi co będzie mógł aby turniej wyglądał normalnie i nie było to kilka mini-cupów jak na '07, krótko mówiąc srac na nagrody ale system rozgrywek niech będzie chociaż taki jak na PGA08 co tyczy się również mapy by nie była ona poznawana na miejscu... Przyznac jednak trzeba że PGA dla sceny TM to jeden z bardziej prestiżowych po WCG i ESWC turniejów offline dla Naszej społeczności
Wspominając PGA07 które było moim pierwszym Cupem offline przychodzi mi na myśl tylko jedno... Żenada...
Dlatego podobnie jak Jakub mam nadzieję że Konrad zrobi co będzie mógł aby turniej wyglądał normalnie i nie było to kilka mini-cupów jak na '07, krótko mówiąc srac na nagrody ale system rozgrywek niech będzie chociaż taki jak na PGA08 co tyczy się również mapy by nie była ona poznawana na miejscu... Przyznac jednak trzeba że PGA dla sceny TM to jeden z bardziej prestiżowych po WCG i ESWC turniejów offline dla Naszej społeczności
Powiem wam tyle, chciec to se możecie - sponsor daje kase i mowi : ma być jak najwiecej ludzi to mozecie pomarzyć o prawdziwym turnieju ;]
no ale co mowi przeciw otwartego turnieju, gdzie każdy może startowac, ale jednak trochę umiejetnosci potrzeba, aby zagrac w jakims finale?TheViP wrote:Powiem wam tyle, chciec to se możecie - sponsor daje kase i mowi : ma być jak najwiecej ludzi to mozecie pomarzyć o prawdziwym turnieju ;]
tak przeciez było na ESWC 07 i 08 i na PGA 08, a sponsor nic nie mial przeciwko.
HSTV jako znana esportowa organizacja, która ma to adminowac, moglaby się przeciez chociaż postarac wytlumaczyc sponsorowi, ze chociaż trochę atmosfery kompetycji na pewno turniejowi zle nie zrobi.
i tak mogloby startowac kupa ludzi.
a poza tym taki turniej przyciagnalby wiecej znanych graczy, co odwrotnie może znow przyciagnie wiecej casuali.
czemu od razu wykluczasz, ze warto się o to postarac w rozmowach ze sponsorem? przeciez udalo wam się tez rok temu i przeciez chyba zle nie wyszlo.
Zauważcie, kto jest sponsorem PGA - Bank WBK, czyli ten sam co na PGA'07 organizował turniej.
popytalem się teraz trochę i wydaje mi się, ze jednak nie będzie tak zle.
ciekawe jeszzce tylko, czy będzie jakas mapa przed turniejem, czy dopiero na, jakie to będą mapy i na jakim trybie będzie grany final.
ale jakby nie było, już trochę czuje się lepiej, bo system rozgrywek na PGA 07 był naprawdę porazka
na pewno turniej open, i najprawdopodobniej przez pierwsze kilka godzin przejazdy na czas a pozniej osoby z najlepszymi czasami wystartuja w finale dnia
to ostanie, to slowa konrada, a jak on mowi "jak zawsze", to raczej nie trzeba się martwic.będzie na 99% tak jak zawsze
elimki i potem najlepsi final
ciekawe jeszzce tylko, czy będzie jakas mapa przed turniejem, czy dopiero na, jakie to będą mapy i na jakim trybie będzie grany final.
ale jakby nie było, już trochę czuje się lepiej, bo system rozgrywek na PGA 07 był naprawdę porazka