co to znaczy wyrzucony z gry

Jeśli masz jakiś problem z grą - pisz tutaj
Post Reply
marek_t
Samochodowy prawiczek

Post by marek_t »

Jestem już starszym wiekiem,ale młódy stazem.Na rencie tego typu zabawa jest czyms co pozwalami zapomniec o codziennych troskach.Bardzo lubie scigac się w grze o nazwie TNT Cross.parę dni temu zauwazylem ze zamiast gry,wyswietla mi się ogloszenie iz zostalem wyzucony.Nie wiem dlaczego.Ale na waszym forum przeczytalem iz trwa to trzy dni.Po trzech dniach istotnie rano przywrocono mi moja gre.Wieczorem natomiast znowu ten sam komunikat.Nie znam się na tym.Nie znam jezyka mlodych komputerowcow,i dlatego proszę,wyjasnijcie mi dlaczego tak się dzieje i kto mi robi takie zlosliwosci
dziekuje za wyrozumialosc i pomoc
marek_t
Ludwik
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Ludwik »

TNT Cross?!???!?!?!

Tobie się czasem fora nie pomyliły?

proszę mnie oswiecic jeżeli czegoś nie zalapalem :)
Image
Image
Mike
Pirat drogowy

Post by Mike »

Może chodziło mu o serwer, pomyliły się słowa :)

Słuchaj, to bywa tak, albo dla niczego Cię wyrzucili, albo Cię jakoś nie lubią, albo dla nich za dobry jesteś - traktując cię za czitera inaczej, jeśli NIC złego tam zrobiłeś :) Może też być i tak, że plugin Aseco na serwie ma antycheat włączony i takie są z tego właśnie rezultaty.
Takie czasy, life is brutal, u now :) Jakbyś miał kontakt do admina tego serwa to możesz poprosić go o odbanowanie.
Image
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Post by Gobis »

Jest taki serwer ale Francuski i ciężko będzie się tam dogadać o co biega.Są 3 możliwości...
1.Kickują Cię-czasem dzieciaki się nudzą na serwerach
2.Banują- j/w
3.Idle kick- nie jedziesz przez 2 mapy i wylatujesz z serwera.

Corvetter myślisz że gość używa czita ? :D

Rada jest taka, nie lataj po zagranicznych serwerach a wejdz na nasze Polskie.W razie takich zajść napiszesz tutaj i sprawę wyjaśni się szybciej.
Post Reply

Return to “Pomoc”