A oto mój pierwszy skin zrobiony w psie :](w ogóle 1 zrobiony skin)
I 2, zrobiony dla Sriczkosa z xs-team.
Wiem, że nie są to skiny najwyższej klasy, ale dopiero się ucze :]
Aha, i kola zapozyczylem z jakiegoś modelu :] bo sam niestety jeszcze nie umiem tego zrobić, żeby jakoś wyglądało
Na skinie dla biegunka za cholerę nie wiem co jest napisane Ale ogólnie ładne to to.
Ile bierzesz za skina?
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Wydaje mi się, że gdyby screeny tego skina Małego wykonali np Tomerq albo 3 to autko prezentowałoby się dużo lepiej... i to jest ich mocna strona. Takie mydlenie oczu efektami i ostrzejszą kolorystyką. Dlatego nad tym też możesz popracować
Poprzednie skiny były świetne, ten zasługuje najwyżej na 4+/10. Wygląda jak by był robiony w painterze, te kolory jakieś takie mdłe. Ale jesteś początkującym skinmakerem, nie zawsze uda ci się zrobić arcydzieło. IMO jesteś już w top4 w Polsce. Rób kolejne skiny z pasją, a nie z przymusu to być może wskoczysz na 1 miejsce
Się nie znasz to siedź cicho. Sam na 4+ na 10 zasługujesz Przynajmniej jest oryginalny a nie tak jak wszystkie ostatnio czyli mega wielki nick na boku w stylu grafiti i zapaćkane tło. Kubek robi świetne skiny i brawo za odwagę i pomysł na zrobienie czegoś takiego.
może masz racje Diavel ze nie rzuca się tak w oczy jak wcześniejsze, ale wlasnie chciałem odbiec od tego co robi każdy, czyli tego co napisal już Lewy. trochę pewnie minie, nim może uda mi się stworzyc wlasny styl, który ktos zaakceptuje