[GŁOS] Najbardziej zasłużony dla sceny
yyyh nie myslcie ze mam jakiś konflikt z Jakubem, ale może mnie ktos oswiecic jakie mial zaslugi w roku 2009?
Tak w ogóle to ktoś z nominowanych zrobił coś dla sceny w 2009 ? Jakoś sobie nie przypominam.Bortex coś tam szalał o ile dobrze kojarzę, reszta zero.
Scrapp np. zasponsorował wyjazd na lany do danii?Leon wrote:Tak w ogóle to ktoś z nominowanych zrobił coś dla sceny w 2009 ? Jakoś sobie nie przypominam.Bortex coś tam szalał o ile dobrze kojarzę, reszta zero.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Scooter-organizacja turniejów na ESL-u jak i kilka innych rzeczy które były pożytkiem dla sceny
Sunrise-organizacja na PGA 2009
Scrapp- (patrz wyżej )
Botrex- to ten od Batorego ;ppp
VND- to ten od poradnika o ile dobrze wiem
Sebik- poradniki plus mnóstwo eventów dzięki którym scena cały czas żyła
IrRed+Baser- organizacja pl8
Shadow-promocja Polski w Chinach
Także Leon jak nie wiesz to nie pierdol za przeproszeniem
Sunrise-organizacja na PGA 2009
Scrapp- (patrz wyżej )
Botrex- to ten od Batorego ;ppp
VND- to ten od poradnika o ile dobrze wiem
Sebik- poradniki plus mnóstwo eventów dzięki którym scena cały czas żyła
IrRed+Baser- organizacja pl8
Shadow-promocja Polski w Chinach
Także Leon jak nie wiesz to nie pierdol za przeproszeniem
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
wiesz, Red zrobil PITMC na co przeznaczyl sporo czasu + swoja kase, Skrap zrobil dwa lany, ofc za swoje i tez dolozyl się do PITMC, Bot ze Skutym dzialalnosc charytatywna głównie skierowana ku nowym, newsy, mniej lub bardziej wazne turnieje itp, yo_oo z poczatku podobnie. Sebik tez male ale superanckie zawody online, Vip WCG, Sun PGA, no ale Dżakubo? napalal się na PL8 na ESLu i nic dobrego z tego nie wyszlo, pod koniec roku czy już nawet na poczatku tego poprowadzil repre. apropo to jeszcze Basernik wlasnie pl8 robil 
Ach, trochę mnie uprzedziliscie
btw Slowik mało trafna wypowiedz;x
Ach, trochę mnie uprzedziliscie
offtop on:damianhhh wrote: btw Slowik mało trafna wypowiedz;x
ale że niby why???
Wielmożnemu trzeba było napisac co Ci ludzie zrobili...
a że ktoś piszę ludziom którzy zrobili dla sceny sporo w 2009 roku że zrobili zero co jest jednoznaczne z tym że nie powinno ich niby być na tej ankiecie to świadczy tylko o tym że g*wno wie o scenie...
Oczywiście z szacunkiem dla Leona który już troszkę na tej scenie siedzi
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
jasne, ale nie pisales konkretnie, bo jaka to zasluga pisać poradniki przeznaczone, którymi zainteresowane jest 10 osob, bądź stawienie się na LAN-ie, który i tak mial miejsce w TYM roku?
ogolnie za pozno to wszystko robione, bo już mało kto wie co się dzialo na poczatku roku, a dokladane sa rzeczy z tego roku, tak jak już raz pisal w innym topicu Scooter
ogolnie za pozno to wszystko robione, bo już mało kto wie co się dzialo na poczatku roku, a dokladane sa rzeczy z tego roku, tak jak już raz pisal w innym topicu Scooter
oj no dobra misiek.... nie chciało mi się rozpisywac niewiadomo jak ;***
koniec offtopa kurde....

koniec offtopa kurde....
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Wielmożnego masz O.Rydzyka itp. ludzi.Ode mnie wara.Nie każdy miał/ma czas na patrzenie co się dzieje tu i tam.Czasem trzeba kogoś oświecić.Słowik wrote: Wielmożnemu trzeba było napisac co Ci ludzie zrobili...
Dokładnie.Nie obserwowałem jak i nie obserwuje.Są ciekawsze rzeczy do robienia w życiu.Coś utkwił mi Bortex, ale chyba za dużo spamował, pewnie dlatego.Sebik więc moim idolem zostanie.Dzięki za oświecenieSłowik wrote:Oczywiście z szacunkiem dla Leona który już troszkę na tej scenie siedziale swoim postem pokazał że w 2009 roku coś mało obserwował co się dzieje a co za tym idzie po co ten post że Ci ludzie nic nie zrobili dla sceny
Bez sensu, nie orientujesz się, a głosujesz. Przez to się robi konkurs "kto ma fajniejszy nick ten wygra..."
Ja muszę przyznać że tak naprawdę nie mam bladego pojęcia na kogo głosować.... Zagłosowałem tylko w kilku kategoriach, gdzie kandydatury są pokazane (np. film). Na nastepny raz można by skrobnąć 3,4 zdania o kandydatach, dla przypomnienia
Ja muszę przyznać że tak naprawdę nie mam bladego pojęcia na kogo głosować.... Zagłosowałem tylko w kilku kategoriach, gdzie kandydatury są pokazane (np. film). Na nastepny raz można by skrobnąć 3,4 zdania o kandydatach, dla przypomnienia
*... i wszystko jasne.
Takie głosowania na pojedyńczych ludzi to jest kto ma wiecej kumpli w TMN
jak dla mnie 3 osoby w ogóle odmienne powinny wybierac top3 i end
Bo oczywiście nie obrażając legendy tej sceny Jakuba
sam nie pamietam co on zrobił
może mało czytałem lub coś ale z tego co widze innych przebija o głowę. Wiec jak dla mnie bez sensu jest coś takiego 

jak coof mowi, ze już koniec, to chcialbym podziekowac za oddane glosy.
w sumie shadow i sunrise maja trochę racji. nie ze nie bylem w ogole jakos aktywny w 2009, ale mniej robilem niz wczesniej.
oczywiście zdaje sobie z tego sprawy, ze np shadow i sunrise bardzo się angazuja dla sceny, ten drugi ostatnio nawet bardzo, jak się patrzy na AGL.
jak już wygralem ten award i sa pewne watpliwosci, to chociaż wykorzystam ten topic aby wyrazic szacunek do pracy innych, a specialnie dla sunrisa, który ostatnio się bardzo stara i którego bardzo lubie (big gay love)
w sumie shadow i sunrise maja trochę racji. nie ze nie bylem w ogole jakos aktywny w 2009, ale mniej robilem niz wczesniej.
oczywiście zdaje sobie z tego sprawy, ze np shadow i sunrise bardzo się angazuja dla sceny, ten drugi ostatnio nawet bardzo, jak się patrzy na AGL.
jak już wygralem ten award i sa pewne watpliwosci, to chociaż wykorzystam ten topic aby wyrazic szacunek do pracy innych, a specialnie dla sunrisa, który ostatnio się bardzo stara i którego bardzo lubie (big gay love)