[GŁOS] Najbardziej zasłużony dla sceny

Locked

Najbardziej zasłużony dla sceny

Poll ended at 02 May 2010, 22:24

Jakub
17
22%
Botrex
12
16%
=VND=
6
8%
yo_oo
1
1%
Sebik
1
1%
Scooter Fox
12
16%
Baser
2
3%
Sunrise
5
6%
Scrappler
7
9%
TheVip
1
1%
IrRed
5
6%
Shadow
8
10%

Total votes: 77

Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

yyyh nie myslcie ze mam jakiś konflikt z Jakubem, ale może mnie ktos oswiecic jakie mial zaslugi w roku 2009?
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Post by Gobis »

Tak w ogóle to ktoś z nominowanych zrobił coś dla sceny w 2009 ? Jakoś sobie nie przypominam.Bortex coś tam szalał o ile dobrze kojarzę, reszta zero.
skt7
Pirat drogowy

Post by skt7 »

Leon wrote:Tak w ogóle to ktoś z nominowanych zrobił coś dla sceny w 2009 ? Jakoś sobie nie przypominam.Bortex coś tam szalał o ile dobrze kojarzę, reszta zero.
Scrapp np. zasponsorował wyjazd na lany do danii?
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

Scooter-organizacja turniejów na ESL-u jak i kilka innych rzeczy które były pożytkiem dla sceny
Sunrise-organizacja na PGA 2009
Scrapp- (patrz wyżej )
Botrex- to ten od Batorego ;ppp
VND- to ten od poradnika o ile dobrze wiem
Sebik- poradniki plus mnóstwo eventów dzięki którym scena cały czas żyła
IrRed+Baser- organizacja pl8
Shadow-promocja Polski w Chinach

Także Leon jak nie wiesz to nie pierdol za przeproszeniem ;)
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

wiesz, Red zrobil PITMC na co przeznaczyl sporo czasu + swoja kase, Skrap zrobil dwa lany, ofc za swoje i tez dolozyl się do PITMC, Bot ze Skutym dzialalnosc charytatywna głównie skierowana ku nowym, newsy, mniej lub bardziej wazne turnieje itp, yo_oo z poczatku podobnie. Sebik tez male ale superanckie zawody online, Vip WCG, Sun PGA, no ale Dżakubo? napalal się na PL8 na ESLu i nic dobrego z tego nie wyszlo, pod koniec roku czy już nawet na poczatku tego poprowadzil repre. apropo to jeszcze Basernik wlasnie pl8 robil :)

Ach, trochę mnie uprzedziliscie :) btw Slowik mało trafna wypowiedz;x
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

damianhhh wrote: btw Slowik mało trafna wypowiedz;x
offtop on:

ale że niby why???
Wielmożnemu trzeba było napisac co Ci ludzie zrobili...
a że ktoś piszę ludziom którzy zrobili dla sceny sporo w 2009 roku że zrobili zero co jest jednoznaczne z tym że nie powinno ich niby być na tej ankiecie to świadczy tylko o tym że g*wno wie o scenie...
Oczywiście z szacunkiem dla Leona który już troszkę na tej scenie siedzi :wink: ale swoim postem pokazał że w 2009 roku coś mało obserwował co się dzieje a co za tym idzie po co ten post że Ci ludzie nic nie zrobili dla sceny :roll:

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

jasne, ale nie pisales konkretnie, bo jaka to zasluga pisać poradniki przeznaczone, którymi zainteresowane jest 10 osob, bądź stawienie się na LAN-ie, który i tak mial miejsce w TYM roku?

ogolnie za pozno to wszystko robione, bo już mało kto wie co się dzialo na poczatku roku, a dokladane sa rzeczy z tego roku, tak jak już raz pisal w innym topicu Scooter :)
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

oj no dobra misiek.... nie chciało mi się rozpisywac niewiadomo jak ;***
koniec offtopa kurde.... :oops: :roll:

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Post by Gobis »

Słowik wrote: Wielmożnemu trzeba było napisac co Ci ludzie zrobili...
Wielmożnego masz O.Rydzyka itp. ludzi.Ode mnie wara.Nie każdy miał/ma czas na patrzenie co się dzieje tu i tam.Czasem trzeba kogoś oświecić.
Słowik wrote:Oczywiście z szacunkiem dla Leona który już troszkę na tej scenie siedzi :wink: ale swoim postem pokazał że w 2009 roku coś mało obserwował co się dzieje a co za tym idzie po co ten post że Ci ludzie nic nie zrobili dla sceny :roll:
Dokładnie.Nie obserwowałem jak i nie obserwuje.Są ciekawsze rzeczy do robienia w życiu.Coś utkwił mi Bortex, ale chyba za dużo spamował, pewnie dlatego.Sebik więc moim idolem zostanie.Dzięki za oświecenie :P
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Bez sensu, nie orientujesz się, a głosujesz. Przez to się robi konkurs "kto ma fajniejszy nick ten wygra..."

Ja muszę przyznać że tak naprawdę nie mam bladego pojęcia na kogo głosować.... Zagłosowałem tylko w kilku kategoriach, gdzie kandydatury są pokazane (np. film). Na nastepny raz można by skrobnąć 3,4 zdania o kandydatach, dla przypomnienia ;)
*... i wszystko jasne.
TRZ3CI
Pirat drogowy

Post by TRZ3CI »

J a k u b s i ę w i e :o
SuNRisE
Emerytowany Admin

Post by SuNRisE »

Takie głosowania na pojedyńczych ludzi to jest kto ma wiecej kumpli w TMN :) jak dla mnie 3 osoby w ogóle odmienne powinny wybierac top3 i end :) Bo oczywiście nie obrażając legendy tej sceny Jakuba :) sam nie pamietam co on zrobił :) może mało czytałem lub coś ale z tego co widze innych przebija o głowę. Wiec jak dla mnie bez sensu jest coś takiego :)
Image
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

jak coof mowi, ze już koniec, to chcialbym podziekowac za oddane glosy.

w sumie shadow i sunrise maja trochę racji. nie ze nie bylem w ogole jakos aktywny w 2009, ale mniej robilem niz wczesniej.

oczywiście zdaje sobie z tego sprawy, ze np shadow i sunrise bardzo się angazuja dla sceny, ten drugi ostatnio nawet bardzo, jak się patrzy na AGL.

jak już wygralem ten award i sa pewne watpliwosci, to chociaż wykorzystam ten topic aby wyrazic szacunek do pracy innych, a specialnie dla sunrisa, który ostatnio się bardzo stara i którego bardzo lubie (big gay love) :)
Locked

Return to “Polish TM Awards 2009”